Syla Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Na tle Twojej ręki Renatko, widać dopiero, jaka Majeczka jest malutka.Śliczna jest, a na tych zdjęciach to już całkiem cudo.Kolejne zdjęcia, które kradnę do mojej kolekcji.Muszę je mieć.Pozdrawiam. Quote
JOMA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zobaczyłam maleństwo i pomyślałam o Renatce, klikam na wątek i co widzę ? - psiunia na jakiejś znajomej pościeli leży Quote
Syla Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witam.Dawno już mnie swędziało, żeby napisać.Majeczka w drugiej połowie kwietnia jedzie do mnie.Jak ktoś ma jakieś obiekcje, to proszę o veto.Na pewno odpowiem.Mam dziadzia Lejka z Gliwic i już 8 miesiąc jest u mnie.Można zapytać o mnie iwonę213.Można zapytać jeszcze więcej osób, ale zaufała mi Renata5 i to jest najważniejsze.Zakochałam się w Majeczce już dawno.Podobna do mojej Vikusi z awatarku.Będą zdjęcia i wiadomości na bieżąco.Dla niej nauczę się dawać zdjęcia.Niech mi tylko Renatka wystawi odpowiedni rachunek za Majeczkę.Za domek i inne rzeczy.Zresztą zabieram od Renatki 2 pieski i skoro hurtem, to liczę na upusty hihihi.Pozdrawiam wszystkich symatyków Majeczki. Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Syla napisał(a):Witam.Dawno już mnie swędziało, żeby napisać.Majeczka w drugiej połowie kwietnia jedzie do mnie.Jak ktoś ma jakieś obiekcje, to proszę o veto.Na pewno odpowiem.Mam dziadzia Lejka z Gliwic i już 8 miesiąc jest u mnie.Można zapytać o mnie iwonę213.Można zapytać jeszcze więcej osób, ale zaufała mi Renata5 i to jest najważniejsze.Zakochałam się w Majeczce już dawno.Podobna do mojej Vikusi z awatarku.Będą zdjęcia i wiadomości na bieżąco.Dla niej nauczę się dawać zdjęcia.Niech mi tylko Renatka wystawi odpowiedni rachunek za Majeczkę.Za domek i inne rzeczy.Zresztą zabieram od Renatki 2 pieski i skoro hurtem, to liczę na upusty hihihi.Pozdrawiam wszystkich symatyków Majeczki. Wow! To Renia się trochę "od-psi" :D Syla, a jakiego jeszcze pieska zabierasz od Reni? Quote
Syla Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Laruniu kochana....to jeszcze tajemnica poliszynela hihihi.Za miesiąc Ci odpowiem hihihi.Jeżeli Ty jesteś ta Lara którą kiedyś poznałam to masz tresowanego chomiczka.Jak się sprawuje?Miałam sporo chomików, ale jak dla mnie, to one za krótko żyją.Potem rozpacz, szczególnie za jednym.Nazywał się Mikuś i był cudny.Jak wołałam to przychodził.Chodziłam z nim wszędzie.Nosiłam na brzuchu, w zakładce zrobionej np. ze swetra i każdego innego ubrania.Nawet w kościele ze mną był.Teraz już nie bywam w kościele, wolę dać na pieskowe bidy, niż facetowi w kiecce.Na dodatek mamy proboszcza który nie jest bezdzietny hihihi.Więc tym bardziej.Pozdrawiam serdecznie. Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tak, ja mam chomiczkę ;) fajnie, że pamiętasz :D no cóż, jest w porządku :D właśnie dziś spała z 2 godziny na półce za kubkiem, tak, że całkiem o niej zapomniałam.... ale wreszcie się skapłam, na szczęście, bo jakby mi nawiała.... ;) wolę nie myśleć ;) chociaż ona przekupna jest, na pestkę dyni zawsze ;) Jest wytresowana na tyle, że np. lubi przeciągać mojego palca. Choć nie zawsze. Ma takie lepsze i gorsze dni (jak kobietka, hihi). Wtedy mnie autentycznie zaczepia, bierze palca w pyszczek, ale nie tak żeby mnie ugryźć, albo goni go, a jak dogoni to bierze w ząbki i chce taszczyć ze sobą :P :D Też się boję tego momentu, moja będzie miała za niedługo 1,5 roku... z tymże ja mam dżungara, a one nieco dłużej żyją od syryjskich, tak z 3,5-4 lata nawet. A co do Kościoła to chodzę i jest dla mnie bardzo ważny ;) zbaczając z tematu ;) To racja, że chomiczek krótko żyje, ale do ślubu nie mogę sobie pozwolić na psa, póki mieszkam z rodzicami, a to jeszcze z jakieś pół roku, do października, no, ponad. Najpierw to w ogóle myślimy o króliku ;) Ale Niuni to Reni nie zabierzesz :P może Opalika jej skradniesz :D :D :D Quote
Syla Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trafiłaś kulą w płot , kochana Laruniu.Na Opalika nie mam chrapki.Księżniczki Renata nie odda za żadne skarby świata przecież.Zgaduj, zgadula, gdzie złota kula hihihi.Dżungarskiego raz miałam, ale to boskie stworzenie nie chodziło....ono się płożyło...tak to nazywałam.Już wolę te moje pieskowe odchyły.Mam jeszcze świniaka, Łatka....fajny facet.Jak moja ś.p. Vikusia chorowała to kupiłam synowi, ale chyba raczej sobie.Do dzisiaj jest i ma się dobrze.Jak naumiem się zdjęcia dawać to świniaka też zobaczycie.Jeszcze mam 4 rybki (jedną dokupiłam) i dwa ślimaczki (kupiłam 2 po śmierci ostatniego, co był u mnie 2 lata prawie)Kiedyś myślałam, że jesteś troszkę starsza.To naprawdę fajnie, że można spotkać tutaj tak młode osoby o takiej dojrzałości i wrażliwości.To budujące i optymistyczne zarazem.Twoje allegra podziwiam niezmiennie.Ja tylko tam kupuję.Spadam już, bo czas na wyjście z pieskami.Pozdrawiam i fajnie, że nie było veta....na razie hihihi Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mi też z kolei miło, że poznaje na Dogo wiele starszych osób, które tak angażują się w losy zwierzaków :D Ojej, to dużo masz tych zwierzątek :D czekamy na zdjęcie świnki :D :D :D :D ślimaki też chętnie zobaczymy :D Ja tam o Majqę jestem spokojna, Renia mi mówiła nawet, że dla niej byłoby lepiej w domu z mniejszą ilością psów. Quote
ALMA2 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O. jakie wiadomości.:p To Majka sie przeprowadza, tak - to juz pewne. I będzie miała brata - dziadzia lejka, świnke - chłopak czy dziewczyna, dwa slimaki, cztery rybki. a watek pozostanie ten sam ? Quote
Lionees Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='__Lara']Mi też z kolei miło, że poznaje na Dogo wiele starszych osób.. Hmmm,starszych osób...ciekawe co poeta miał na myśli:roll::diabloti: Ja tam o Majqę jestem spokojna, Renia mi mówiła nawet, że dla niej byłoby lepiej w domu z mniejszą ilością psów. Ja też jestem o Majusię spokojna.Nie dałabym Jej byle gdzie.W nowym domku będzie miała wreszcie psychiczny spokój.Syla będzie o Maję dbała i będzie ją rozpieszczała do nieprzytomności.Wiem to,bo znam Sylę:loveu: Quote
Syla Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180853-OBRA-A-KI-wykonane-przez-Taks-jedyne-i-niepowtarzalne-do-koA-ca-kwietnia Ta wężowa malutka obróżka jest dla Majeczki.Smyczka ma za ciężkie elementy metalowe, ale będzie dla tego drugiego , mojego delikwenta od Ciebie Renatko.Przy okazji reklamuję barazek hihi.Mam inną fajną i lekką smyczkę i ta będzie ok.Odłożyłam w marcu 50 zł na transport dla malutkiej i jej kolegi do mnie.Dzięki Renatko za wszystko.Pa. Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Syla napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/180853-OBRA-A-KI-wykonane-przez-Taks-jedyne-i-niepowtarzalne-do-koA-ca-kwietnia Ta wężowa malutka obróżka jest dla Majeczki.Smyczka ma za ciężkie elementy metalowe, ale będzie dla tego drugiego , mojego delikwenta od Ciebie Renatko.Przy okazji reklamuję barazek hihi.Mam inną fajną i lekką smyczkę i ta będzie ok.Odłożyłam w marcu 50 zł na transport dla malutkiej i jej kolegi do mnie.Dzięki Renatko za wszystko.Pa. Syla,Majka nie może nosić obróżki!! Ona ma guz i nic nie może go obcierać.Majka ma szeleczki,które pojadą razem z nią do Ciebie Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Reniu, nie bierz mnie pod włos :D wiele osób jest po prostu tu starszych ode mnie :D Quote
Lionees Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 __Lara napisał(a):Reniu, nie bierz mnie pod włos :D wiele osób jest po prostu tu starszych ode mnie :D No,tak juz lepiej:eviltong: A tak naprawdę to sama wiem jak z wiekiem zmienia sie pojęcie słowa "starszy".Kiedys jak miałam 15 lat i moja 18-letnia siostra cioteczna poznała 21-letniego chłopaka,to ja jej sie spytałam Kaśka a na co ci taaaki stary:crazyeye::evil_lol: Albo miałam 16 lat i z koleżanką obliczyłyśmy sobie,że w 2000 roku będziemy miały po 29 lat.I stwierdziłysmy boszsze...ale my będziemy juz stare:shake::diabloti: Albo jak byłam nastolatką i na nekrologu zobaczyłam,że ktoś żył powiedzmy 50lat,to stwierdzałam a pożył już sobie...teraz jak widze taki wiek,to myslę...matko jaki młody człowiek,mógłby jeszcze pożyć.. Także wszystko,w tym i nasze myślenie zmienia się z wiekiem... No i nie zgadłaś co za psiak jedzie do Syli z Majusią?:razz: Quote
Syla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam milutko.Sorki Renatko za pomyłkę.O guzie pamiętałam, tylko myślałam, że to właśnie szeleczek mieć nie może, a obróżkę tak.Ona jest do regulacji, tak więc na pewno wykorzystam, bo naprawdę śliczna.Też pamiętam nastolatek rozmowy.Trzydziestoletnia nauczycielka już była stara i też obliczłyśmy ile będziemy miały latek w 2000 roku.Wyszło, że 35 aż.Wydawał się nam wtedy taki odległy i wręcz nierealny.Teraz mam jeszcze więcej i dobrze mi z tym.Mam znajomą robiącą na drutach, zamówiłam już 3 sweterki, ale to dopiero jak modelka przyjedzie, bo przymiarki muszą być.Muszę się czymś pochwalić.Pewna "bardzo dobra dusza" pokazała mi wklejanie zdjęć i już chyba załapałam to trudne diabelstwo.Teraz to dopiero będę miała wenę hihihi.Pozdrawiam cały fan club Majeczki. Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Renata5']No,tak juz lepiej:eviltong: A tak naprawdę to sama wiem jak z wiekiem zmienia sie pojęcie słowa "starszy".Kiedys jak miałam 15 lat i moja 18-letnia siostra cioteczna poznała 21-letniego chłopaka,to ja jej sie spytałam Kaśka a na co ci taaaki stary:crazyeye::evil_lol: Albo miałam 16 lat i z koleżanką obliczyłyśmy sobie,że w 2000 roku będziemy miały po 29 lat.I stwierdziłysmy boszsze...ale my będziemy juz stare:shake::diabloti: Albo jak byłam nastolatką i na nekrologu zobaczyłam,że ktoś żył powiedzmy 50lat,to stwierdzałam a pożył już sobie...teraz jak widze taki wiek,to myslę...matko jaki młody człowiek,mógłby jeszcze pożyć.. Także wszystko,w tym i nasze myślenie zmienia się z wiekiem... No i nie zgadłaś co za psiak jedzie do Syli z Majusią?:razz: Z tym wiekiem to się z Wami zgadzam :) ważne żeby czuć się młodo w duszy ;) Reniu,no ja nie mam pojęcia jaki piesek poza Majeczką jedzie do Syli :???: czy np. Morusek jest do adopcji, czy To wasz piesek? :cool3: a może.... Ediii??????????????? :PROXY5: Quote
Lionees Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 __Lara napisał(a):Z tym wiekiem to się z Wami zgadzam :) ważne żeby czuć się młodo w duszy ;) Reniu,no ja nie mam pojęcia jaki piesek poza Majeczką jedzie do Syli :???: czy np. Morusek jest do adopcji, czy To wasz piesek? :cool3: a może.... Ediii??????????????? :PROXY5: Oj gorąco,gorąco,parzy:cool3::mdrmed: Quote
Syla Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Witam.Kochana Majeczko...już niedługo.Bardzo Cię kocham.Zakochałam się w Tobie już dawno...Renatka wie, że to prawda.Moja wdzięczość do Renatki nigdy nie zostanie nagrodzona.Nie będze mnie kilka dni, ale i tak jesteś już moja.Zarezerwowana na wieczność.Pozdrawiam moją Majuśkę i Renatkę. Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='__Lara']Ediiiiiiiiiiiiiii !!!!! :D :D :D ZGADŁAŚ [quote name='Syla']Witam.Kochana Majeczko...już niedługo.Bardzo Cię kocham.Zakochałam się w Tobie już dawno...Renatka wie, że to prawda.Moja wdzięczość do Renatki nigdy nie zostanie nagrodzona.Nie będze mnie kilka dni, ale i tak jesteś już moja.Zarezerwowana na wieczność.Pozdrawiam moją Majuśkę i Renatkę. I właśnie taki dom marzył mi sie dla Majusi-dziękuje Syla Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No dopiero teraz napisałaś werdykt, tyle mnie w napięciu trzymałaś :shocked!::shocked!::shocked!::diabloti::evil_lol: Quote
Lionees Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='magdola']czyli małam już ma ds????[/QUOTE] Syla chce ją adoptować za miesiąc:) Quote
Recommended Posts