Kinia1984 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 to ja czekam:) ja to uwielbiam takie male trzesidupki:D Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Oooo, to jest dopiero królewna :D :D :D Ma swoje różowe ubranka :D i parasolkę-przeciwsłoneczną :D + torbę do noszenia :D Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Niunia wymiata!!!! :D :D :D jestem jej fanką :D :D :D Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 na plaży: (specjalna siateczka ochronna dla Niuni :D) Czy mam coś jeszcze pisać? :D Quote
Lionees Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Laruś jesteś niemożliwa:mdrmed: Się napracowałaś z tymi fotkami:-o:loveu: A Niunia to jest mój Skarb:loveu: Szkoda,że Majusia jest taka Zosia-samosia...nie chce być długo na rączkach,woli swoją dziuplę:-(Mam nadzieję,że nie jest Jej u mnie jakoś bardzo źle,chociaż czasami odnoszę takie wrażenie:-( Quote
Kinia1984 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :megagrin:O zesz ty ! poplakalam sie ze smiechu!!! parasolka wymiata:) Obie miss piekne, urocze i wygladaja jak damy:) Renatko a ty sie nie przejmuj. Moj Benek tez czasami tylko w swojej dziupli siedzi zwlaszcza jak mu zimno albo pada deszcz tylko ze to jeszcze dzieciak i czesciej sie bawi i rozrabia (Benek to ten maly glut z mojego avatara):) Quote
Lionees Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kinia1984 napisał(a):a Niunia to jest juz w DS czy DT? W DS:loveu:Niunia była w katowickim schronisku,Laruś wątek Jej zakładała:loveu: Quote
ALMA2 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja to uwielbiam, zaczynać tak dzień. Rozbawiłam się i mogę zacząc pracować. Kochane dziewczynki. Ninińka to prawdziwa modelka. A Majusia to może ma taki charakter, ale napewno jest jej u Ciebie dobrze, co ja mówię, bardzo bardzo dobrze. Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Reniu :D Po prostu uwielbiam zdjęcia Niuni :D :D :D :D :D Quote
Syla Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Witam.Niunia jest prześliczna, ale mnie bardziej podoba się Majuśka.Jest bardzo podobna do mojej ś.p. Vikusi, a z umaszczenia nawet do mojego ślepuńcia Lejka.Może i ma charakterek, ale moja Vikulinka też go miała, a była, ja to tak nazywam "Psem mojego życia" Nic dodać i nic ująć.27 grudnia minęły 2 lata, jak musiałam ją uśpić, była moją córeczką 12 lat.Bidulka już tak bardzo się męczyła, że musiałam to zrobić.Pana Lejanta wzięłam z litości...tak myślałam...pół roku temu.Miał długo nie żyć i nie chciałam, żeby umarł w schroniskowej klatce a przypominał mi moją Viktoruńcię.Pokochałam tę bidę od pierwszego wejrzenia i teraz robię wszystko, by żył jak najdłużej.Ślepuńcio śpi już coraz dłużej, bo 22 godziny na dobę i już prawie nie chodzi.Za to ma niespotykany apetyt i po miesiącu czasu załatwiania się pod siebie, przypomniał sobie co to domek.Boję się każdego kolejnego dnia, często sprawdzam czy jeszcze oddycha.To co, że żyje we własnym świecie, w tej swojej starości i bezradności jest przesłodki.Przepraszam za te moje wynurzenia, ale mam dzisiaj zły dzień, bardzo zły.Rano znalazłam martwego kotka, którego dokarmiałam półtora roku i ryczę od kilku godzin.Przepraszam Renatko.Następnym razem zajrzę jak będę miała lepszy dzień.Mizanko dla Majuśki-Zosi-samosi.Pozdrawiam serdecznie. Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Syla napisał(a):Witam.Niunia jest prześliczna, ale mnie bardziej podoba się Majuśka.Jest bardzo podobna do mojej ś.p. Vikusi, a z umaszczenia nawet do mojego ślepuńcia Lejka.Może i ma charakterek, ale moja Vikulinka też go miała, a była, ja to tak nazywam "Psem mojego życia" Nic dodać i nic ująć.27 grudnia minęły 2 lata, jak musiałam ją uśpić, była moją córeczką 12 lat.Bidulka już tak bardzo się męczyła, że musiałam to zrobić.Pana Lejanta wzięłam z litości...tak myślałam...pół roku temu.Miał długo nie żyć i nie chciałam, żeby umarł w schroniskowej klatce a przypominał mi moją Viktoruńcię.Pokochałam tę bidę od pierwszego wejrzenia i teraz robię wszystko, by żył jak najdłużej.Ślepuńcio śpi już coraz dłużej, bo 22 godziny na dobę i już prawie nie chodzi.Za to ma niespotykany apetyt i po miesiącu czasu załatwiania się pod siebie, przypomniał sobie co to domek.Boję się każdego kolejnego dnia, często sprawdzam czy jeszcze oddycha.To co, że żyje we własnym świecie, w tej swojej starości i bezradności jest przesłodki.Przepraszam za te moje wynurzenia, ale mam dzisiaj zły dzień, bardzo zły.Rano znalazłam martwego kotka, którego dokarmiałam półtora roku i ryczę od kilku godzin.Przepraszam Renatko.Następnym razem zajrzę jak będę miała lepszy dzień.Mizanko dla Majuśki-Zosi-samosi.Pozdrawiam serdecznie. Mocne uściski Syla! Quote
Lionees Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzisiejsza Majusia:loveu: Tu Majka wygląda,czy aby jakiś pies nie idzie do niej,a nie wie,że za nią śpi Morusek:evil_lol: Majeczka w towarzystwie 17-letniego,niewidomego Moruska,który przyjechał do mnie miesiąc temu.Ale niech Was nie zmyli to,że oni razem śpią...co to to nie;).Po prostu Majka wystraszyła się Antosia(też niewidomego),który się do niej dokołysał i ze strachu wskoczyła na inne posłanko,nie wiedząc,że tam śpi Morusek.Morusek ani drgnął,więc Maja szczęśliwa,że znalazła bezpieczną przystań,błogo usnęła:smile:.Matko,jak dobrze,że nie zorientowała się,że obok niej śpi jakiś pies...ale by wrzasku narobiła:shake:.Maja się wyspała,wstała na siku i wtedy przeniosłam ją na jej posłanko,a Morusek cały czas spał:mdrmed: Poza tym u nas po staremu,stara bida,trzeba się cieszyć,że nie ma nowej;) Quote
__Lara Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 hihihihih :D Fajnie to napisałaś Reniu - by wrzasku narobiła :D jak jakaś bojaźliwa królewna :D Ale u Ciebie tam przezabawnie jest :D Quote
Syla Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witaj śliczności.Nie mów nic Renatce, ale sciągnęłam sobie stąd kilka Twoich najfajniejszych zdjęć.Może jakość i nie najlepsza, ale ważne, że Ciebie mam.Renatko skąd Ty wzięłaś Moruska?Podeślij wątek.Trzeba kontrolować z jakim facetem sypia Majeczka hihi.Wesoło u Was, aż miło się czyta i ogląda.Pozdrawiam serdecznie. Quote
ALMA2 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ty to masz zajęć i o wszystkim mysleć. Połozyć Majeczke do jej łóżeczka. Ale Majeczka już mogłaby zrozumieć, że inny piesio to nie wróg, a razem spać to cieplej. Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no, to już sie nowa bida przyplątała, morbitalem zagrozona, zaraz u renaty wyląduje. tez slepe psię, o tu: http://www.dogomania.pl/threads/179154-PILNE-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-po-wypadku-Ma-2-dni-na-znalezienie-dt-MORBITAL jak one wszytskie błądzą slepe i sie o siebie obijaja, co poniektóre wrzasku dodając, to ta wizja do wieczora będzie mnie przesladowac. a to zdjęcie, jak majka sie rozgląda nieświadoma realu - powaliło mnie. ech,, te psie strachy i zajawki.... Quote
Syla Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witam. Co to jest morbital? Domyślam się jakoś, że unicestwienie.Całuski na dobranoc dla Majuśki. Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ata napisał(a):zapisuję... Witamy nowe osoby u Majusi:loveu: Dzisiejsze kąpanko dziewczynki,a właściwie już po;) NIETOPEREK:loveu::loveu::loveu: I jeden profil:cool3: I drugi profil:) Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I przytulanko:loveu: I głaskanko maleńkiej dziewczynki:loveu: I usypianko;) I spanko:loveu: Quote
Recommended Posts