Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laruś jesteś niemożliwa:mdrmed:
Się napracowałaś z tymi fotkami:-o:loveu:
A Niunia to jest mój Skarb:loveu:
Szkoda,że Majusia jest taka Zosia-samosia...nie chce być długo na rączkach,woli swoją dziuplę:-(Mam nadzieję,że nie jest Jej u mnie jakoś bardzo źle,chociaż czasami odnoszę takie wrażenie:-(

Posted

:megagrin:O zesz ty ! poplakalam sie ze smiechu!!! parasolka wymiata:)
Obie miss piekne, urocze i wygladaja jak damy:)
Renatko a ty sie nie przejmuj. Moj Benek tez czasami tylko w swojej dziupli siedzi zwlaszcza jak mu zimno albo pada deszcz tylko ze to jeszcze dzieciak i czesciej sie bawi i rozrabia (Benek to ten maly glut z mojego avatara):)

Posted

Ja to uwielbiam, zaczynać tak dzień. Rozbawiłam się i mogę zacząc pracować.
Kochane dziewczynki. Ninińka to prawdziwa modelka.

A Majusia to może ma taki charakter, ale napewno jest jej u Ciebie dobrze, co ja mówię, bardzo bardzo dobrze.

Posted

Witam.Niunia jest prześliczna, ale mnie bardziej podoba się Majuśka.Jest bardzo podobna do mojej ś.p. Vikusi, a z umaszczenia nawet do mojego ślepuńcia Lejka.Może i ma charakterek, ale moja Vikulinka też go miała, a była, ja to tak nazywam "Psem mojego życia" Nic dodać i nic ująć.27 grudnia minęły 2 lata, jak musiałam ją uśpić, była moją córeczką 12 lat.Bidulka już tak bardzo się męczyła, że musiałam to zrobić.Pana Lejanta wzięłam z litości...tak myślałam...pół roku temu.Miał długo nie żyć i nie chciałam, żeby umarł w schroniskowej klatce a przypominał mi moją Viktoruńcię.Pokochałam tę bidę od pierwszego wejrzenia i teraz robię wszystko, by żył jak najdłużej.Ślepuńcio śpi już coraz dłużej, bo 22 godziny na dobę i już prawie nie chodzi.Za to ma niespotykany apetyt i po miesiącu czasu załatwiania się pod siebie, przypomniał sobie co to domek.Boję się każdego kolejnego dnia, często sprawdzam czy jeszcze oddycha.To co, że żyje we własnym świecie, w tej swojej starości i bezradności jest przesłodki.Przepraszam za te moje wynurzenia, ale mam dzisiaj zły dzień, bardzo zły.Rano znalazłam martwego kotka, którego dokarmiałam półtora roku i ryczę od kilku godzin.Przepraszam Renatko.Następnym razem zajrzę jak będę miała lepszy dzień.Mizanko dla Majuśki-Zosi-samosi.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Syla napisał(a):
Witam.Niunia jest prześliczna, ale mnie bardziej podoba się Majuśka.Jest bardzo podobna do mojej ś.p. Vikusi, a z umaszczenia nawet do mojego ślepuńcia Lejka.Może i ma charakterek, ale moja Vikulinka też go miała, a była, ja to tak nazywam "Psem mojego życia" Nic dodać i nic ująć.27 grudnia minęły 2 lata, jak musiałam ją uśpić, była moją córeczką 12 lat.Bidulka już tak bardzo się męczyła, że musiałam to zrobić.Pana Lejanta wzięłam z litości...tak myślałam...pół roku temu.Miał długo nie żyć i nie chciałam, żeby umarł w schroniskowej klatce a przypominał mi moją Viktoruńcię.Pokochałam tę bidę od pierwszego wejrzenia i teraz robię wszystko, by żył jak najdłużej.Ślepuńcio śpi już coraz dłużej, bo 22 godziny na dobę i już prawie nie chodzi.Za to ma niespotykany apetyt i po miesiącu czasu załatwiania się pod siebie, przypomniał sobie co to domek.Boję się każdego kolejnego dnia, często sprawdzam czy jeszcze oddycha.To co, że żyje we własnym świecie, w tej swojej starości i bezradności jest przesłodki.Przepraszam za te moje wynurzenia, ale mam dzisiaj zły dzień, bardzo zły.Rano znalazłam martwego kotka, którego dokarmiałam półtora roku i ryczę od kilku godzin.Przepraszam Renatko.Następnym razem zajrzę jak będę miała lepszy dzień.Mizanko dla Majuśki-Zosi-samosi.Pozdrawiam serdecznie.

Mocne uściski Syla!

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiejsza Majusia:loveu:

Tu Majka wygląda,czy aby jakiś pies nie idzie do niej,a nie wie,że za nią śpi Morusek:evil_lol:

Majeczka w towarzystwie 17-letniego,niewidomego Moruska,który przyjechał do mnie miesiąc temu.Ale niech Was nie zmyli to,że oni razem śpią...co to to nie;).Po prostu Majka wystraszyła się Antosia(też niewidomego),który się do niej dokołysał i ze strachu wskoczyła na inne posłanko,nie wiedząc,że tam śpi Morusek.Morusek ani drgnął,więc Maja szczęśliwa,że znalazła bezpieczną przystań,błogo usnęła:smile:.Matko,jak dobrze,że nie zorientowała się,że obok niej śpi jakiś pies...ale by wrzasku narobiła:shake:.Maja się wyspała,wstała na siku i wtedy przeniosłam ją na jej posłanko,a Morusek cały czas spał:mdrmed:
Poza tym u nas po staremu,stara bida,trzeba się cieszyć,że nie ma nowej;)

Posted

Witaj śliczności.Nie mów nic Renatce, ale sciągnęłam sobie stąd kilka Twoich najfajniejszych zdjęć.Może jakość i nie najlepsza, ale ważne, że Ciebie mam.Renatko skąd Ty wzięłaś Moruska?Podeślij wątek.Trzeba kontrolować z jakim facetem sypia Majeczka hihi.Wesoło u Was, aż miło się czyta i ogląda.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Ty to masz zajęć i o wszystkim mysleć. Połozyć Majeczke do jej łóżeczka.
Ale Majeczka już mogłaby zrozumieć, że inny piesio to nie wróg, a razem spać to cieplej.

Posted

no, to już sie nowa bida przyplątała, morbitalem zagrozona, zaraz u renaty wyląduje.
tez slepe psię, o tu:

http://www.dogomania.pl/threads/179154-PILNE-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-po-wypadku-Ma-2-dni-na-znalezienie-dt-MORBITAL

jak one wszytskie błądzą slepe i sie o siebie obijaja, co poniektóre wrzasku dodając, to ta wizja do wieczora będzie mnie przesladowac.

a to zdjęcie, jak majka sie rozgląda nieświadoma realu - powaliło mnie.
ech,, te psie strachy i zajawki....

• 3 weeks later...
Posted

ata napisał(a):
zapisuję...

Witamy nowe osoby u Majusi:loveu:

Dzisiejsze kąpanko dziewczynki,a właściwie już po;)

NIETOPEREK:loveu::loveu::loveu:

I jeden profil:cool3:

I drugi profil:)