Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem,że na siłę nic się nie da, ale tak się to wszystko zaplątało. Jakby ją złapali to przecież jeszcze znalazłby się dla niej dom . Oj Jarusiu co to się u tych twoich poprzedniczek porobiło. Mam nadzieję, że ty przerwiesz to fatum.

Posted

Jaruś taki zupełnie wyzuty z agresji nie jest, próbuje dziabać w sytuacjach większego stresu (mi.in. jak wet go szczepił), ale wystarczy wszystko robić spokojnie i powoli i jest ok.

Powoli zaczyna poruszać sie na smyczy :lol:

Posted

Jaruś zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki.

Mam wrażenie, że Jarek ciężko znosi zmiany miejsca. U nas trzy razy musieliśmy zmieniać mu boks, a już od kilku dni jest w jednym i coraz lepiej się klimatyzuje, lubi sobie polegiwać lub przysypiać na dywaniku i nie ucieka nawet jak się wchodzi do boksu. Dzisiaj nawet usłyszałam jak szczeka :crazyeye: Na smyczy coraz więcej chodzi, węszy, dzis podjadł sobie trawki.

Posted

Kochany Jarulek, jeszcze trochę i zrozumie, że świat nie zawsze jest zły. Poszłam dziś nadać dla niego paczuszkę, a tam przerwa techniczna,muszę poczekać do poniedziałku.

Posted

O ile dobrze pamiętam to właśnie Jaruś zwany Saif miał trafić do hoteliku, a tamten Saif trafił przypadkiem ze względu na niezwykłe podobieństwo. Potem odnalazł się ten właściwy. Ważne, że obydwaj są już poza schroniskiem.

Posted

Jaruś jest cudowny :loveu: Będę mu gorąco kibicować. Zastanawiam się czy jakaś drobna paczuszka dla Jarusia do Murki niedługo nie przyjdzie :evil_lol: Bardzo ubolewam, że w obecnej chwili tak niewiele mogę zrobić :-(