Negri_2008 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ta suka została w czasie wakacji wyrzucona z samochodu przez właścicieli :angryy: Źli to byli ludzie okrutnie. Suka jest przeraźliwie chuda wręcz wyniszczona. Ma niepokojąco czerwone oczy. Jest bardzo zalękniona, warczy na obcych. Inne psy też odstrasza od siebie warczeniem. Przypuszczamy, że reaguje tak z powodu stresu Ma tak przeraźliwie smutne i zrezygnowane spojrzenie, że brak słów, aby to opisać :shake: Jest młodym psem - około 3 lat ( ale to do potwierdzenia ) :oops: Sunia pilnie potrzebuje domu tymczasowego, gdzie dostanie odpowiednią karmę i spokój. Liczymy na pomoc miłośników i znawców rasy. Bardzo proszę wszystkich o podanie kontaktu do osób, które mogłyby nam pomóc. Kto na dogomanii kocha molosy??? :modla::modla::modla: Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Prosimy o pomoc :-( Sprawa jest o tyle pilna, HELP!!!! Quote
Piromanka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jaka ona chuda! :-o te zaczerwienione oczy nie wróżą nic dobrego. Gdzie sunia teraz przebywa? Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Piromanka napisał(a):Jaka ona chuda! :-o te zaczerwienione oczy nie wróżą nic dobrego. Gdzie sunia teraz przebywa? Czy znasz może osobe, która zna rase i mogłaby pomóc? Quote
sacred PIRANHA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jaka piękna! potrzebny jej DT koniecznie:shake: Quote
malagos Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Z dogam i kojarzy mi sie Jo37 i joaaa, jest też chyba forum dla dogów :cool1: Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 malagos napisał(a):Z dogam i kojarzy mi sie Jo37 i joaaa, jest też chyba forum dla dogów :cool1: dziękuję, właśnie zalogowałam się na forum molosów :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dam znać ciotkom CCtowym choć...w końcu to też molos....może one coś wymyślą:placz: Quote
Panca Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zaznaczam watek a szukaniem tymczasu zajme sie pod wieczor Quote
furciaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dobrze ze ktos juz dogazy zawiadomil, na nich mozna zawsze liczyc. Co za biedula, tych wlascicieli to nic tylko.....:angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dzięki panca że zajrzałaś:loveu: fur Ty nie miałaś wyjścia:loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dziękuje wszystkim za odzew. :loveu: Na forum molosów już o niej wiedzą. Bardzo się martwię o tę suczkę. Nie wygląda dobrze. Wyniszczona, ale pozostała jej ta dumna postawa :shake: Quote
an1a Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :-o Ale piękność :loveu: Szkoda, że nikt nie spisał blach samochodu... Jeśli to działo się w trakcie wakacji, to nie chcę myśleć jak wtedy wyglądała suka, jeśli teraz TAK wygląda... Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ależ cacko z niej może być jak dojdzie do siebie. Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 podesłałam na GG do dogowatej ciotki , moze podeśle jakiemuś miłośnikowi doziów znalazłam tez Dogi Adopcje - Kontakt Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Alicja napisał(a):podesłałam na GG do dogowatej ciotki , moze podeśle jakiemuś miłośnikowi doziów znalazłam tez Dogi Adopcje - Kontakt dzięki - napisałam :loveu: Sunia miała badany kał z uwagi na swoja chudość. Właśnie przyszły wyniki i lambii nie ma :lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 adopcjami dogów na dogo zajmował/ła się RESSEL Sfora Luanga FCI Sfora Luanga FCI - bloog.pl mrowa23 też posiadaczka i miłośniczka Quote
GameBoy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 piekna sunia, ona jest teraz w schronie czy u kogos na podworku? :oops: bo na tych zdjeciach tak to wyglada Quote
Marlena:) Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Z każdym spotkanym dogiem w potrzebie, coraz bardziej zdaje sobie sprawę, że to moja ukochana rasa. Chyba nigdy nie będę posiadaczką:-(, zważając na moje stadko, ale chętnie pomoge chociażby wystawiając allegro;). Quote
izulkabu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jestem. Nawiązałam kontakt z panią która chciała adoptować inną sunię doga, przebywającą pod opieką innej fundacji. Oni się z nią nie skontaktowali, więc może wzruszą się historią tej dziewczynki i zechcą jej pomóc. Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 GameBoy napisał(a):piekna sunia, ona jest teraz w schronie czy u kogos na podworku? :oops: bo na tych zdjeciach tak to wyglada Sunia jest w przytulisku, które wygląda jak gospodarstwo i jest bardzo swojskie ;) Quote
Negri_2008 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Już z drugim? Trzymam kciuki :cool3: Quote
Recommended Posts