Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta suka została w czasie wakacji wyrzucona z samochodu przez właścicieli :angryy:

Źli to byli ludzie okrutnie.
Suka jest przeraźliwie chuda wręcz wyniszczona. Ma niepokojąco czerwone oczy.
Jest bardzo zalękniona, warczy na obcych. Inne psy też odstrasza od siebie warczeniem.
Przypuszczamy, że reaguje tak z powodu stresu

Ma tak przeraźliwie smutne i zrezygnowane spojrzenie, że brak słów, aby to opisać :shake:

Jest młodym psem - około 3 lat ( ale to do potwierdzenia ) :oops:

Sunia pilnie potrzebuje domu tymczasowego, gdzie dostanie odpowiednią karmę i spokój.
Liczymy na pomoc miłośników i znawców rasy. Bardzo proszę wszystkich o podanie kontaktu do osób, które mogłyby nam pomóc.
Kto na dogomanii kocha molosy???

:modla::modla::modla:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje wszystkim za odzew. :loveu:
Na forum molosów już o niej wiedzą.

Bardzo się martwię o tę suczkę. Nie wygląda dobrze. Wyniszczona, ale pozostała jej ta dumna postawa :shake:

Posted

:-o
Ale piękność :loveu:
Szkoda, że nikt nie spisał blach samochodu... Jeśli to działo się w trakcie wakacji, to nie chcę myśleć jak wtedy wyglądała suka, jeśli teraz TAK wygląda...

Posted

Z każdym spotkanym dogiem w potrzebie, coraz bardziej zdaje sobie sprawę, że to moja ukochana rasa.
Chyba nigdy nie będę posiadaczką:-(, zważając na moje stadko, ale chętnie pomoge chociażby wystawiając allegro;).

Posted

Jestem. Nawiązałam kontakt z panią która chciała adoptować inną sunię doga, przebywającą pod opieką innej fundacji. Oni się z nią nie skontaktowali, więc może wzruszą się historią tej dziewczynki i zechcą jej pomóc.

Posted

GameBoy napisał(a):
piekna sunia, ona jest teraz w schronie czy u kogos na podworku? :oops: bo na tych zdjeciach tak to wyglada

Sunia jest w przytulisku, które wygląda jak gospodarstwo i jest bardzo swojskie ;)