ANETTTA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 szczeniaki maja tydzień pozniej trafia do schroniska są nie szczepione !!!! Quote
Dorothy Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 dziekuje Wam za pomoc wizyta przedadopcyjna, no coz, nie ukrywam ze z powodow osobistych mam ograniczone pole manewru, nie mam czasu ani kasy na jezdzenie i sprawdzanie w tej chwili, natomiast dziewczyna jest zielona jak koperek w kwestiach adopcji i bedzie szczesliwa wydawszy pieski komukolwiek bo chlop suszy jej glowe, a ona jest wysoko w ciazy i ma inne zmartwienia chyba. Wybrzydzac zatem nie bedzie. Pieski maja 7 tygodni, sa nieduze, raczej drobne, wielkosci ja wiem, w tej chwili, moze ciut wiecej niz yorka na dzien dzisiejszy, lapki maja nie bardzo grube nie zapowiadaja sie na olbrzymy, ten wilczasty jest troszku wiekszy niz reszta a biszkopotowy troche mniejszy i drobniejszy. Mialam je na rekach sa spokojne, zsocjalizowane i milutkie. Beda naprawde pociechami. Quote
halbina Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 śliczne są... mam malowanie za chwilę... eeeeeeeeeech... Quote
Gosiara Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A jeśli dt to na jakich warunkach?ktoś da karme dla szczeniaczków? Quote
Dorothy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 no nie ukrywam ze lepiej by bylo zeby poszly do DS,dziewczyna z tego co widze nie ma kasy i po prostu usiluje oddac je gdziekolwiek, ja osobiscie tez w tym momencie mam zapasc finansowa i stan zwierzakow spory, mam nadzieje ze takie maluchy slodkie znajda kochajace domy:-( Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 no to rzucę szczeniorami w górę :cool3: Quote
maciaszek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Na allegro ponad 100 wyświetleń. Mam nadzieję, że ktoś sensowny się w pieskach zakocha... Quote
Neris Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Oby. Żal mi tej dziewczyny, ale jak myślę o maluchach chce mi się płakać... Quote
Neris Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy są bannerki? Nie znalazlam. Kogo można poprosić? Quote
Dorothy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 niestety nie umiec robic bannerkow a nawet gdybym to moj internet zwiesza mi komputer, i nic nie moge wiele zdzialac:-( bardzo wam dziekuje za pomoc i obecnosc, narazie konkretnych telefonow nie bylo. Ale wierze ze beda, z takim lancuszkiem dobrych serc to musi sie udac :-) Quote
Asior Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 no to może być ciekawa mieszanka wybuchowa :roll: ast z dobkiem.... cholera... :shake: wrzucam na amstafy.... Quote
MagdaH Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sierściuchy śliczniaste, ale taka mieszanka TYLKO i WYŁĄCZNIE dla osoby znajacej obie rasy. Rozsyłam gdzie się da:p Quote
pinkmoon Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dziewczyny, a może zamiast na tę dziewczynę właścicielkę piesków, podać jednak kontakt na jakąś dogo ciotkę, osobę obeznaną w temacie? Jeśli tak jak piszecie dziewczyna jest zielona w sprawach adopcji i zależy jej na tym żeby jak najszybciej pozbyć się maluchów, a kontakt będzie na nią, to wiadomo że skorzytsa z pierwszej lepszej okazji. Jest szansa że tą pierwszą lepszą okazją będzie dobry domek, ale... to tylko szansa. I taka sama szansa jak ta, że psy trafią w nieodpowiedzialne ręce, a konsekwencje tego będziemy zbierać za parę miesięcy czy nawet rok, jak ktoś nie poradzi sobie z dorastającym asto-dobkiem i pies znowu trafi na ulicę. Co myślicie? Quote
andzia69 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ja w ogłoszeniach nie pisałabym po jakich rodzicach one są...jak im sie tak blizej przyjrzeć, to ani dobka ani asta w nich nie widać:shake: i sierść nie dobkowo-astowa u niektórych... ogłoscie je jako normalne, szukajace domów wielorasowce, które mogą być większe... nie widzielismy ani matki (ile w niej bulla w bullu) ani ojca... myślę, ze gdyby nie dało rady znaleźć im domów, to choć na szczepienia trzeba by zbiórkę zrobić Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 moze pomoc wysterylizowac matke szczeniat..? :shake::-( Quote
Neris Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 W sumie może być tak, że ile szczeniąt tylu ojców... Quote
maciaszek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 andzia69 napisał(a):ja w ogłoszeniach nie pisałabym po jakich rodzicach one są...Zmieniłam. Na allegro ok. 200 wyświetleń, 2 obserwujących. Czy ktoś może porobić jeszcze jakieś ogłoszenia? Czas się kurczy... Im więcej ogłoszeń, tym większa szansa dla tych maluchów. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):moze pomoc wysterylizowac matke szczeniat..? :shake::-( ponawiam.. czy w ogole istnieje sznsa na sterylke? Quote
halbina Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dorothy, od dwóch dni biję się z myślami... ale w końcu postanowiłam, że nie biorę szczeniaków. Jestem w trakcie ustalania terminu malowania, być może wyjadę na kilkudniową wycieczkę we wrześniu, nie dam rady. :shake: Quote
maciaszek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czy jakieś szczeniory znalazły już domki? Wiadomo coś? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dlaczego ignorujecie moje pytanie? Quote
gameta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):dlaczego ignorujecie moje pytanie? Agnieszko, tylko dorothy może Ci odpowiedzieć, a Dorothy ma bardzo ograniczony dostęp do dogo w tej chwili... Z drugiej strony, choć uważam Twój pomysł za świetny, pewnie nikłe szanse na jego realizację :( Quote
Recommended Posts