Jump to content
Dogomania

szczenieta 7 tyg- BLAGAM POMOCY ZA TYDZIEN SCHRON I SMIERC!!!!!

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']Świnoujście - iswinoujscie.pl ť Przygarnijcie szczeniaczka tutaj szybko się rozeszły szczeniaki, może zamiast allegro, dawać ogłoszenia jak tutaj w miejscowych portalach. Na włascicielke to brakuje słów, ale szczeniaki wydała wszystkie.

Taaa, Swinoujscie to jedna z glównych baz przerzutowych transportów do niemiec. po kiego grzyba niemcom nasze psy skoro swoich majá za duzo? lepiej uspic niz dac na tulaczké czy jeszcze gorzej...

Posted

[quote name='emilia2280']Taaa, Swinoujscie to jedna z glównych baz przerzutowych transportów do niemiec. po kiego grzyba niemcom nasze psy skoro swoich majá za duzo? lepiej uspic niz dac na tulaczké czy jeszcze gorzej...

S-cie-baza ?
dałam tu przykład jak się szybko rozeszły i to mieszkańcy je wzieli, wiec po jakiego czorta wspominasz o niemcach?

schronisko-niemcy
Świnoujście - iswinoujscie.pl ť Wizyta gości z Niemiec w Schronisku. Zobacz film!

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']S-cie-baza ?
dałam tu przykład jak się szybko rozeszły i to mieszkańcy je wzieli, wiec po jakiego czorta wspominasz o niemcach?

schronisko-niemcy
Świnoujście - iswinoujscie.pl ť Wizyta gości z Niemiec w Schronisku. Zobacz film!

a to ze sie tak wspaniale rozeszly w naszym bezdusznym kraju to myslisz ze to dobre wiesci? chcialabym zobaczyc "domy/lancuchy" do których trafily.

a o niemcach trzeba pisac wszédzie i otwierac ludziom oczy. nigdy za wiele informacji :razz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
a to ze sie tak wspaniale rozeszly w naszym bezdusznym kraju to myslisz ze to dobre wiesci? chcialabym zobaczyc "domy/lancuchy" do których trafily.

a o niemcach trzeba pisac wszédzie i otwierac ludziom oczy. nigdy za wiele informacji :razz:

Nie no bede płakać ze je koś zabrał do siebie, lepiej aby zostały u tej kobiety i dalej świadomie dopuszczała swego kundla np.ze swym synem.
Miasto małe, obowiązek chipowania jest wiec może źle nie trafią.
Zawsze mogła je utopić.
Następnie o co chodzi z niemcami, bywając w niemczech nie widziałam bezpańskich psów.

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']Nie no bede płakać ze je koś zabrał do siebie, lepiej aby zostały u tej kobiety i dalej świadomie dopuszczała swego kundla np.ze swym synem.
Miasto małe, obowiązek chipowania jest wiec może źle nie trafią.
Zawsze mogła je utopić.
Następnie o co chodzi z niemcami, bywając w niemczech nie widziałam bezpańskich psów.

tego typu problemów nie zobaczysz na ulicy... moze tu znajdziesz cos ciekawego do poczytania na ten temat:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/index90.html

Posted

przepraszam za milczenie ja mam wielki problem z logo-dogo a jeszcze wiekszy ze skontaktowaniem sie z wlascicielka szczeniat bo jestem 100km od niej a tel zgubilam, i nie moglam zalogowac sie na dogo zeby go sobie odpisac:-(

WSZYSTKIE PIESKI SA W NOWYCH DOMACH :multi::multi::multi:

Bardzo, bardzo Wam dziekuje :calus:
telefony sie urywaly, a pieski rozeszly sie jak swieze buleczki.

ogloszenia mozna zdjac i calusy dla kochanych ciotek które pomogły, i dla tych które zajrzały, znow pare psich istnien ocalonych :-)

Posted

No i super! Mam nadzieję, że domki fajne.
Można zmienić tytuł.

Ponieważ ogłoszenie na alegratce jest wyróżnione i szkoda to stracić, mogę podmienić na jakieś inne pieski. Kto reflektuje?

Posted

[quote name='maciaszek']No i super! Mam nadzieję, że domki fajne.
Można zmienić tytuł.

Ponieważ ogłoszenie na alegratce jest wyróżnione i szkoda to stracić, mogę podmienić na jakieś inne pieski. Kto reflektuje?
Halbina ma coś w banerku:
http://www.dogomania.pl/forum/f1159/ratunku-pomocy-pabianice-6-szczeniakow-w-smietniku-pilnie-dt-na-wykarmienie-146574/
nie wiem tylko czy to nie za szybko na ogłaszanie ich...