Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Trzeba przyznac, ze chlopaki to farciarze. Naprawde swietnie trafili i swietnie sie zaadoptowali. Niesamowite i tak bardzo cieszy! Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ciotki, muszę wiedzieć na 100% - chłopaki są w tym hoteliku? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie/page9[/URL] Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='agata51']Ciotki, muszę wiedzieć na 100% - chłopaki są w tym hoteliku? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie/page9[/URL][/QUOTE] Nie Agatko, są tutaj: [url]http://www.jarsa.ulotka.org/[/url] Quote
migama Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oglądając ostatnie zdjęcia, mam wrażenie jakbym ogladała zupełnie innego Dina i zupełnie innego Kajtka, juz nawet nie chodzi o to, że plener się zmienił i że szarości nabrały mocnych barw na zdjęciach...jakos tak zupełnie jakby nie te psiaki...:) Quote
UBOCZE Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Bjuta']No, nie mówiłam? Sami się wszyscy pilnują, a księgowa na plaży leży...[/QUOTE] I tak właśnie powinno być na każdym wątku dogomaniackim: psiaki wylegują sie na kanapach, panie księgowe plażują, a pieniążki same rosną...))))) Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Na kanapie zawsze się lepiej wygląda niż za kratkami [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4_1_6.gif[/IMG] Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='UBOCZE']I tak właśnie powinno być na każdym wątku dogomaniackim: psiaki wylegują sie na kanapach, panie księgowe plażują, a pieniążki same rosną...)))))[/QUOTE] Ubocze, Ty masz jakąś moc proroczą! Melduję uprzejmie, że na koncie chłopaków zakwitło właśnie 20 zł od Madzi z Naszej Klasy :loveu: i 300 zł od Ketuni i Asi z bazarku. :loveu: No to cóż... wracam do drinków, bo taki przyjemny wiaterek od morza... :p Quote
niteczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Bjuta']No to cóż... wracam do drinków, bo taki przyjemny wiaterek od morza... :p[/QUOTE] Bjuta, pijamy podobno tylko w weekendy?! :) Quote
maarit Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 super widok - chłopczyska takie szczęsliwe :D Quote
agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hej, chłopaki! Złaźcie z tej kanapy i na spacerek dygajcie! Słoneczko świeci! Quote
UBOCZE Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 He, he!!! Nie wywołuj, Agata, Dinusia z kanapy, bo znów zainteresuje się kurami Pani Małgosi...))) Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oni się ponoć bardzo delikatni zrobili - troszkę rosy i zwiewają na kanapę :evil_lol: Wklejam na nowo podlinkowany banerek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie"][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/8913/kajtekdino.png[/IMG][/URL] I rozliczenia! 30 mari23 (1.XII) 20 Bjuta (1.XII) Myślę, że pani Małgosi wyślę pieniądze 8-go (bo 8-go wysłałam poprzednim razem) w końcu chyba nie chodzi o to, żeby były na pierwszego, tylko żeby szły regularnie raz na miesiąc :roll: (Ot zagwozdka księgowej :evil_lol:) Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A i jeszcze mamy taki wpływ: 0,29 - mbank - odsetki :evil_lol: (1.XII) Quote
niteczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Bjuta']A i jeszcze mamy taki wpływ: 0,29 - mbank - odsetki :evil_lol: (1.XII)[/QUOTE] To są megaodsetki :) Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='niteczka']To są megaodsetki :)[/QUOTE] Prawda? Mbank się dokłada, że hej! A pani Małgosia powiedziała, że jej jest ganc pomada, czy pieniądze przyjdą 1-go czy 8-go, więc niech będzie 8-go. P. Małgosia zajrzała na nasz wątek! Bardzo jej się zrobiło smutno jak zobaczyła zdjęcia schroniskowe... Mówi, że chłopaki są totalnie domowymi psiakami. Teraz czeka je próba czy mogą chodzić do owiec (na razie tylko im się przyglądały z daleka) jak przejdą test to może zostaną psami pasterskimi... Kajtuś - o dziwo - jest w lepszej formie fizycznej. Dinusiowi te tylne łapki trochę siadają. A Kajtuś udaje lebiegę za to na stół wskakuje od jednego susa! Dinuś jest za to bardziej przebojowy psychicznie. On jest w stylu "idę z Tobą!!!" a Kajtuś raczej "czy mogę się z Tobą zabrać?" Generalnie są super! Quote
Pinesk@ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bjutko mogłabyś mi jeszcze raz poda dane na PW do przelewu? Bo nie zapisałam sobie :oops: Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='UBOCZE']He, he!!! Nie wywołuj, Agata, Dinusia z kanapy, bo znów zainteresuje się kurami Pani Małgosi...)))[/QUOTE] Coś mu się w końcu od życia należy! Quote
Lionees Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pani Małgosiu,dziewczynki,podarowałyście chłopakom wspaniałe życie... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_30_126.gif[/IMG] Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zasiliło się konto chłopaków!!! 10 - Renata (koleżanka Bjuty) :loveu: 100 - Bożena z Mullrose (na dwa miesiące) :loveu: Dziękujemy! :lol: Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a ja zaglądam do chłopaków aby się odprężyć psychicznie Quote
agata51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Isadora7']a ja zaglądam do chłopaków aby się odprężyć psychicznie[/QUOTE] Oj tak, są takie wątki na dogo. Zostawiam je sobie na deser, żeby móc zasnąć. Tylko jakoś pięnych snów śnić nie mogę. Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Isadora7']a ja zaglądam do chłopaków aby się odprężyć psychicznie[/QUOTE] Mi też się przyda. Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Chłopaki są już miesiąc w nowym domu!!! Pewnie wydaje im się, że znacznie dłużej - przecież nagle zaczęły tak intensywnie żyć, tyle nowych spraw, nowi koledzy, dwie panie, owce, kury, regularne spacery do lasu, kanapa, talerze na stole... Eh... Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Aha, wpłynęła dyszka od goni66:loveu: Dzięki!! Ogólnie grudzień na razie wygląda tak: [SIZE=5][SIZE=2][U] grudzień 2009 [/U][/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=2]10 - Gonia13 [/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=2](30.X)[/SIZE][/SIZE] 60 - Ubocze (2.XI) 10 - Justyna 85 (10.XI) 25 - Sabina02 (3.XI) 30 - BasiaD (12.XI) 20 - Magda z Gliwic (27.XI) 20 - Madzia z Naszej Klasy (30.XI) 30 - mari23 (1.XII) 20 - Bjuta (1.XII) 0,29 - mbank - odsetki (1.XII) 10 - Renatka - koleżanka Bjuty (4.XII) 50 - Bożena z Mullrose (4.XII) 10 - Gonia66 (7.XII)[B] czyli 315,29[/B] [COLOR=Red]- 600 poszło dziś na konto hoteliku (8.XII)[/COLOR] (pieniądze na opłatę za grudniowy hotelik pożyczyłam z innych miesięcy i wpłat jednorazowych) total grudniowy to [B]minus[/B] [B]384,71[/B] Minus bierze się stąd, że płacimy na hotelik z góry, więc się nie martwimy, bo mamy miesiąc na spokojne uzupełnienie debetu. (UWAGA, jeśli ktoś wpłaca na więcej miesięcy, to tu jest tylko "porcja grudniowa" reszta jest zaksięgowana na styczeń itd. - szczegóły na pierwszej stronie). NA OGÓLNYM KONCIE CHŁOPAKÓW, mimo pożyczki na grudzień, jest ciągle + 265,29 PLN Quote
Recommended Posts