Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Ciotki, muszę wiedzieć na 100% - chłopaki są w tym hoteliku?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie/page9[/URL][/QUOTE]

Nie Agatko, są tutaj:

[url]http://www.jarsa.ulotka.org/[/url]

Posted

Oglądając ostatnie zdjęcia, mam wrażenie jakbym ogladała zupełnie innego Dina i zupełnie innego Kajtka, juz nawet nie chodzi o to, że plener się zmienił i że szarości nabrały mocnych barw na zdjęciach...jakos tak zupełnie jakby nie te psiaki...:)

Posted

[quote name='Bjuta']No, nie mówiłam? Sami się wszyscy pilnują, a księgowa na plaży leży...[/QUOTE]

I tak właśnie powinno być na każdym wątku dogomaniackim: psiaki wylegują sie na kanapach, panie księgowe plażują, a pieniążki same rosną...)))))

Posted

[quote name='UBOCZE']I tak właśnie powinno być na każdym wątku dogomaniackim: psiaki wylegują sie na kanapach, panie księgowe plażują, a pieniążki same rosną...)))))[/QUOTE]

Ubocze, Ty masz jakąś moc proroczą! Melduję uprzejmie, że na koncie chłopaków zakwitło właśnie

20 zł od Madzi z Naszej Klasy :loveu:
i
300 zł od Ketuni i Asi z bazarku. :loveu:

No to cóż... wracam do drinków, bo taki przyjemny wiaterek od morza... :p

Posted

Oni się ponoć bardzo delikatni zrobili - troszkę rosy i zwiewają na kanapę :evil_lol:

Wklejam na nowo podlinkowany banerek

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie"][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/8913/kajtekdino.png[/IMG][/URL]

I rozliczenia!

30 mari23 (1.XII)
20 Bjuta (1.XII)

Myślę, że pani Małgosi wyślę pieniądze 8-go (bo 8-go wysłałam poprzednim razem) w końcu chyba nie chodzi o to, żeby były na pierwszego, tylko żeby szły regularnie raz na miesiąc :roll: (Ot zagwozdka księgowej :evil_lol:)

Posted

[quote name='niteczka']To są megaodsetki :)[/QUOTE]

Prawda? Mbank się dokłada, że hej!
A pani Małgosia powiedziała, że jej jest ganc pomada, czy pieniądze przyjdą 1-go czy 8-go, więc niech będzie 8-go.

P. Małgosia zajrzała na nasz wątek! Bardzo jej się zrobiło smutno jak zobaczyła zdjęcia schroniskowe...

Mówi, że chłopaki są totalnie domowymi psiakami. Teraz czeka je próba czy mogą chodzić do owiec (na razie tylko im się przyglądały z daleka) jak przejdą test to może zostaną psami pasterskimi...

Kajtuś - o dziwo - jest w lepszej formie fizycznej. Dinusiowi te tylne łapki trochę siadają. A Kajtuś udaje lebiegę za to na stół wskakuje od jednego susa!

Dinuś jest za to bardziej przebojowy psychicznie. On jest w stylu "idę z Tobą!!!" a Kajtuś raczej "czy mogę się z Tobą zabrać?"

Generalnie są super!

Posted

[quote name='Isadora7']a ja zaglądam do chłopaków aby się odprężyć psychicznie[/QUOTE]

Oj tak, są takie wątki na dogo. Zostawiam je sobie na deser, żeby móc zasnąć. Tylko jakoś pięnych snów śnić nie mogę.

Posted

Chłopaki są już miesiąc w nowym domu!!!
Pewnie wydaje im się, że znacznie dłużej - przecież nagle zaczęły tak intensywnie żyć, tyle nowych spraw, nowi koledzy, dwie panie, owce, kury, regularne spacery do lasu, kanapa, talerze na stole... Eh...

Posted

Aha, wpłynęła dyszka od goni66:loveu: Dzięki!!

Ogólnie grudzień na razie wygląda tak: [SIZE=5][SIZE=2][U]

grudzień 2009
[/U][/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=2]10 - Gonia13 [/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=2](30.X)[/SIZE][/SIZE]
60 - Ubocze (2.XI)
10 - Justyna 85 (10.XI)
25 - Sabina02 (3.XI)
30 - BasiaD (12.XI)
20 - Magda z Gliwic (27.XI)
20 - Madzia z Naszej Klasy (30.XI)
30 - mari23 (1.XII)
20 - Bjuta (1.XII)
0,29 - mbank - odsetki (1.XII)
10 - Renatka - koleżanka Bjuty (4.XII)
50 - Bożena z Mullrose (4.XII)
10 - Gonia66 (7.XII)[B]

czyli 315,29[/B]
[COLOR=Red]- 600 poszło dziś na konto hoteliku (8.XII)[/COLOR] (pieniądze na opłatę za grudniowy hotelik pożyczyłam z innych miesięcy i wpłat jednorazowych)
total grudniowy to [B]minus[/B] [B]384,71[/B] Minus bierze się stąd, że płacimy na hotelik z góry, więc się nie martwimy, bo mamy miesiąc na spokojne uzupełnienie debetu.

(UWAGA, jeśli ktoś wpłaca na więcej miesięcy, to tu jest tylko "porcja grudniowa" reszta jest zaksięgowana na styczeń itd. - szczegóły na pierwszej stronie).

NA OGÓLNYM KONCIE CHŁOPAKÓW, mimo pożyczki na grudzień, jest ciągle + 265,29 PLN