Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcze po 10 latach za kratami,chlopaki poznaja prawdziwy swiat . Pewnie sa jak szczeniaki-wszystko trzeba powachac i polizac. Musi byc fajnie widzac to na codzien. Staruszki odmlodnialy ! :)

Posted

Tak Chłopaki mają teraz lepsze życie.

Off
To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek.
Off
Muki skazany za kalectwo. Pierwszy banerek

Posted

Dostaliśmy liścik i 4 fotki :loveu:

Ale siedzę w pracy, więc na razie wklejam tylko list...

[FONT=Arial]"Dobry wieczór![/FONT]
[FONT=Arial]Wreszcie udało nam się zrobić zdjęcia Kajtusiowi i Dinusiowi. [/FONT]
[FONT=Arial]Chłopaki są rewelacyjne. [/FONT]
[FONT=Arial]Dino najchętniej spędziłby każdą chwilę z człowiekiem, chętnie siada, by tylko coś dostać do jedzonka. Prawdziwy z niego łasuch. Lubi się czesać. Niestety odkąd Amarka dostała cieczkę Dinuś zaznacza każdy kąt "Ja tu jestem prawdziwym mężczyzną!"[/FONT]
[FONT=Arial]Kajtuś jest gentlemanem. Nie jest natarczywy, grzecznie czeka na swoją kolej głaskania.[/FONT]
[FONT=Arial]Zresztą wszystko Pani wie, bo mamy stały kontakt telefoniczny.[/FONT]
[FONT=Arial]Serdecznie pozdrawiamy[/FONT]
[FONT=Arial]Agnieszka&Małgorzata"[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Dobry wieczór![/FONT]
[FONT=Arial]Wreszcie udało nam się zrobić zdjęcia Kajtusiowi i Dinusiowi. [/FONT]
[FONT=Arial]Chłopaki są rewelacyjne. [/FONT]
[FONT=Arial]Dino najchętniej spędziłby każdą chwilę z człowiekiem, chętnie siada, by tylko coś dostać do jedzonka. Prawdziwy z niego łasuch. Lubi się czesać. Niestety odkąd Amarka dostała cieczkę Dinuś zaznacza każdy kąt "Ja tu jestem prawdziwym mężczyzną!"[/FONT]
[FONT=Arial]Kajtuś jest gentelman'em. Nie jest natarczywy, grzecznie czeka na swoją kolej głaskania.[/FONT]
[FONT=Arial]Zresztą wszystko Pani wie, bo mamy stały kontakt telefoniczny.[/FONT]
[FONT=Arial]Serdecznie pozdrawiamy[/FONT]
[FONT=Arial]Agnieszka&Małgorzata

od lewej:
Kajtuś, Dino, p. Małgosia, Amara

[/FONT]

Posted

... a tak jest teraz!!!!!!!!!

Wielkie Podziękowania dla Bjuty za wspaniałe pilotowanie sprawy, dla Pani Małgosi za cudowną opiekę i dla Wszystkich, którzy przyczynili się do ZŁOTEJ JESIENI KAJTUSIA I DINA !!!!!!! Szkoda, że nie mam emotek, ale i tak żadne emotki nie wyrażą tego, co czuję, czytając nowości z tego fantastycznego wątku..........

Posted

Przyszło 20 zł od Magdy z Gliwic :loveu:
i 20 zł od Agata51 :loveu:
Dziękujemy!

Z listopada zostało nam 20 zł hotelikowego, na grudzień wypłynęło jak na razie:

[SIZE=2]grudzień 2009
[SIZE=2]10 - Gonia13 [SIZE=2](30.X)
60 - Ubocze (2.XI)
10 - Justyna 85 (10.XI)
25 - Sabina02 (3.XI)
30 - BasiaD (12.XI)
20 - Agata 51 (23.XI)
20 - Magda z Gliwic (27.XI)

Są jeszcze wpłaty na następne miesiące i jednorazowe (szczegóły na pierwszej stronie).

Jesteście Kochani! :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
To ta moja wpłata już na grudzień?

Ups... faktycznie, na listopad wpłaciła agat21:roll:, pomyliło mi się. Fajnie być księgową, jak darczyńcy sami pilnują! :loveu::evil_lol: Zaksięguję zatem na listopad i 40 zł. przejdzie na "żelazny zapas" na weterynarza;). Dzięki za czujność!

Posted

ketunia napisał(a):
Bjutko czy ja Ci przelewałam pieniądze z bazarku?
Byłam pewna na 100000 %, że to zrobiłam.
Wybaczcie chłopaki.
Już naprawiam błąd.

No, nie mówiłam? Sami się wszyscy pilnują, a księgowa na plaży leży...