Grosziwo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Śliczne te twoje chłopaki ! Uwielbiam właśnie takie "sto ras w jednym", są jedyne i niepowtarzalne. Całusy dla przystojniaków:kiss_2::kiss_2: Quote
NusiaiJa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ach no może rzeczywiście bo na którymś zdjęciu wygląda na takigo jeszcze szczeniaczka łobuziaczka :-) Quote
Basia1968 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 śliczny czuprynek:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Nikolaaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dzieńdoberek :hand: Miłego tygodnia życzymy ;) Quote
agnest Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jakie cudeńka:) Myślałam że Tymek to rosły chłop a tu taki dupelek:) Quote
Tymonka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Tymuś spory jest , tu tak wyszło . Tzn ja to się śmieje że on coś z rotka ma tylko za dużo biegał i mu się łapki wytarły:D Quote
katee111 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Świetne są te psiaki, przylepy straszne:lol:Tylko by se głaskać chciały. Quote
katee111 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Świetne są te psiaki, przylepy straszne:lol:Tylko by se głaskać chciały. Quote
TERESA BORCZ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 CUDNA RODZINKA, A WIDOKI TO TAKIE SAME JAK U MNIE. ROZGRZESZAM SIĘ Z TAKIEGO ROZPIESZCZANIA TYMCZASKÓW, WIDAC NIE JESTEM SAMA . PODZIWIAM. CZY JUZ RUSZYŁAŚ Z ANJU Z POWIEKSZANIEM RODZINKI. JESTEM ZACHWYCONA. PROSZĘ PODAJ ADRES, WARUNKI I CENY I WEŻ MNIE POD UWAGE PRZY NAJ, NAJBLIŻSZYCH REZERWACJACH. MOŻE NAWET URATUJESZ ŻYCIE PIĘKNEMY PSIKOWI, KTÓREMU ZAGRAŻA KOSZMARNA KIEROWNICZKA SCHRONU, USYPIAJĄCA PSY BO JEST CIASNO KOSZMAR, WŁAŚNIE WYRUSZAM DO WALKI Z NIĄ. Jako zatwardziała dogomaniaczka ośmielę się zaproponować stałą gwarantowana współpracę , i poproszę o minimum 2 miejsca. Quote
Tymonka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Oj niestety wszystko idzie pod górkę , najprawdopodobniej uda mi się otworzyć hotelik za 3-4 miesiące :( Quote
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dziś się tylko zapiszę, a niebawem fajne zdjęcia Kluseczki i Tymeczka :) Quote
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Piękni i wspaniali :) Wychuchane te Twoje maleństwa :loveu: Quote
NusiaiJa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [SIZE="4"]"Mamo, mamo": na rączki, na rączki! [SIZE="4"]Oto Ja, Klusek.... [SIZE="4"]"Co mi robisz, nie ruszaj, jest dobrze" :krolik: [SIZE="4"]Teraz moja kolej..... ;) Witam Państwa, jestem Tymoteusz... Tymek ;) [SIZE="4"]"Mamo" chodźmy już skąd.... [SIZE="4"] ....a może teraz Ja na rączki [SIZE="4"]Czy ktoś mnie tu słuchaaaa????? Quote
Tymonka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Gosia komentarze do zdjęć super . A tak w ogóle to piękne te moje dzieciaki prawda?? Quote
Tymonka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Wygrzebałam parę starych fotek: Z serii śpioszek: W czasie remontu łózko Kluskowi zabrali , musiał sobie inne znaleźć :D Przebudzenie: W ubranku ( po kastracji , bo sobie cwaniak kołnierz połamał ): Quote
Tymonka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Zabawa z Gacusiem: przystojniak: Tymonek: Klusia: Quote
Recommended Posts