Jump to content
Dogomania

Trzy kundle pospolite , wielki czarny Gamoń i szalony Wścik zapraszają

Recommended Posts

Posted (edited)

Moje potworki :)

Klusek ,6 lat temu znaleziony w lesie , jako niespełna roczny przerażony dzieciak . Teraz pan i władca kanapy :) Czasem zastanawiam się czy zdaje sobie sprawę , że jest psem i coraz bardziej w to wątpię .
p1200751d.jpg

Tymon , 3 lata temu przyjechał do mnie na DT , to od niego zaczęła się moja przygoda z dogomanią . Typowy facet , delikatny i przewrażliwiony na swoim punkcie :)
image017jz.jpg

Ufa , mieszka z nami od ponad 3 lat , trafiła do mnie z ulicy ,początkowo na DT , po roku została na stałe . Ufa zwana jest też myjką , jej pasją jest lizanie rąk , nóg , a jak człowieka nie ma pod ręką to uszy współlokatorów też są super :)
p1100903.jpg

Czika - do stada dołączyła niedawno , parę miesięcy temu . Czasem bywa biała , ale to z reguły do godziny po kąpieli . Rozdarta jak chyba każdy maluch .
http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=p1310018.jpg&res=landing

Wafel /Gamoń - moje największe marzenie , zawsze marzyłam o wielkim psie , miał być albo CC , albo mastino , jest Wafel który miał być mixem CC , a ma z niego może ogon :D Przyjechał na DT (jak każdy mój pies ) i został :)

okli.jpg

Kiara odeszła od nas 08.05.2012 ['] ['][']- mieszka z nami już 2 rok , cudem wyrwana z umieralni jaką jeszcze jakiś czas temu był nasz schron . Schorowana staruszka , z niewydolnością trzustki . Kiara jak każdy z moich psów potrafi coś oryginalnego :)Robi "dziab dziab "
p1130634w.jpg

Edited by Tymonka
  • Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 months later...