Jump to content
Dogomania

Trzy kundle pospolite , wielki czarny Gamoń i szalony Wścik zapraszają

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Fundacja Medor']odzywam się w czym mogę pomóc cholera do piątku mało czasu jest

To nie ten wątek , przpraszam może ja linki pomyliłam ,
Tu jest poprawny link :
http://www.dogomania.pl/threads/195827-4-szczeniaki-z-krzywicą-i-wycieńczona-matka-proszą-o-pomoc.Zbieramy-Deklaracje!

Bardzo dziękuję za chęć pomocy , przedewszystkim szukamy deklaracji na hotel , a mażeniem chyba jest bezpłatny lub niedrogi DT

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Kiarka był tylko raz ogolona , bo miała dredy straszne , było to rok temu i do tej pory na pleckach sierść nie odrosła i już pewnie nie odrośnie bo babcia coraz słabsza :(

Posted

A z nią to jest różnie , rok temu (dokładnie 04.05.10) zabrałam ją ze schronu z wyrokiem - rak i dwa tygodnie życia , jest schorowana , ale są dni ,że bawi się jak szczeniak , a są takie ,że sika pod siebie .

A tu miała lepszy dzień:

Posted

tooo to daje radę dziewczynka! już rok! :loveu: ja tak samo jak łapałam moją Pepę na ulicy - myślałam, ze długo z nami nie pobędzie bo taka starowinka i też schorowana, a udało się już :hmmmm: 3 lata :loveu: albo i 4 kurcze musiałabym poszukać bo zapomniałam :D

Posted

Moja kiara była podstępem wyciągana ze schronu (za starego kierownika ) ,a wyglądała tak:

i nie dało się przejść obojętnie , ale warto było bo Kiarka się za to całą sobą odwdzięcza:loveu::loveu: