Jump to content
Dogomania

Trzy kundle pospolite , wielki czarny Gamoń i szalony Wścik zapraszają

Recommended Posts

Posted

[quote name='anica']Dziewczynki .. jak laleczki :)
Anja.. jak dobrze , że znalazłaś Feliksa..[/QUOTE]

Dziewczynki pół dnia spędzają na myciu się , raz Ufa Czikę raz na odwrót , oszczędzamy na wodzie :D

Falek dzisiaj znów słabszy , chyba środki przeciwbólowe przestały działać :( Po południu podjedziemy do weta .
Chłopak nie chciał dzisiaj rano jeść , gotuję mu właśnie kurczaka , mam nadzieję , że na to będzie miał ochotę , musi szybko dojść do formy bo zabieg nas czeka .

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Felek miał dzisiaj badania , wątroba w tragicznym stanie , dostaje holestil i powinien ursofalk , ale chwilowo nas nie stać :( Serducho też kiepskie , dostaje vetmedin i jeszcze jeden lek którego nazwy nie pamiętam .Dzisiejszego kurczaka z ryżem pożarła reszta psiaków , Felek musi się zadowolić chrupkami , je RC hepatic .

Posted

[quote name='Gosiapk']A na jak długo starczy jedno opakowanie? i Ile opakowań trzeba?[/QUOTE]

Powinien zjeść przynajmniej jedno opakowanie , w opakowaniu z tego co wiem jest 100 tabletek , czyli starczyło by na ponad pół roku , ja mu kupię ten Ursofalk , ale po wypłacie , teraz się spłukałam wczorajszymi badaniami i lekami na serducho , a jeszcze w najbliższym czasie czeka nas zabieg (czyszczenie i usuwanie ząbków )

Posted

[quote name='Lolalola']jeju Aniu....naprawde Ty to masz...:(....podziwiam Cie bardzo.......a moze jakis tanszy zamiennik tego leku jest...?

Niestety nie ma :( , ale spokojnie jakoś damy radę , mam obiecaną pomoc od naszej pani prezes TOZu :)

Ufa dzielnie pracuje na kolację , czyli oszczędzania wody ciąg dalszy :

Efekt :

Posted

[quote name='Gosiapk']

buahahaha :D ale mokra

Prześlij mi swoje dane do przelewu na PW, przeleję Ci na pół opakownia Ursofalka dla staruszka. Sorry, więcej nie dam razy na raz.[/QUOTE]

Feliksa odebrali właściciele , jestem załamana , ludzie straszni , Feliks w ogóle nie chciał do nich podejść , nie chcą go leczyć , ale musiałam go oddać , nie można od razu psa odebrać , najpierw trzeba dać upomnienie . Za półtora tygodnia zrobimy z panią prezes kontrolę , jeśli do tego czasu zęby nie będą zrobione i nie będzie zapasu karmy i leków to będziemy mogły go odebrać i skierować do sądu sprawę o odebranie praw do psa . Jak ja ten tydzień wytrzymam nie wiem :(

Posted

no chyba zwariuje.....................po co ci kretyni wrocili,chyba w krew im weszlo znecanie sie nad psiakiem i nie moga przestac....jak on sie musi czuc,zaznal dobrego u Ciebie i musial wrocic do piekla:(:(:(

Posted

[quote name='Lolalola']no chyba zwariuje.....................po co ci kretyni wrocili,chyba w krew im weszlo znecanie sie nad psiakiem i nie moga przestac....jak on sie musi czuc,zaznal dobrego u Ciebie i musial wrocic do piekla:(:(:([/QUOTE]

Musi tam tydzień wytrzymać , jeśli nie zrobią w tym czasie zębów i nie kupią karmy i leków , będziemy mogli go odebrać , ale i tak jestem załamana:(

Posted

[quote name='Gosiapk']O q...

Po co te dziady przyszły, skoro nie chcą psa leczyć?! :angryy:[/QUOTE]

Bo piesek był z nimi 15 lat i tak go bardzo kochają , że chcą żeby zdechł przy nich , a że w bólu strasznym to już mało istotne , pieprz...ni egoiści:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Anja2201']Bo piesek był z nimi 15 lat i tak go bardzo kochają , że chcą żeby zdechł przy nich , a że w bólu strasznym to już mało istotne , pieprz...ni egoiści:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

No tylko niecenzuralne słowa się cisną :angryy: :angryy: :angryy:

Ten tekst o nieleczeniu jest po prostu szokujący, nie potrafię tego zrozumieć!!! I oni tak to po prostu powiedzieli??? :crazyeye:

Posted

[quote name='Gosiapk']No tylko niecenzuralne słowa się cisną :angryy: :angryy: :angryy:

Ten tekst o nieleczeniu jest po prostu szokujący, nie potrafię tego zrozumieć!!! I oni tak to po prostu powiedzieli??? :crazyeye:

Nie wprost , ale nawet debil by załapał :(
Dla odstresowania machnęłam bazarek , zapraszam :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227228-Kawa-herbata-psi-kubraczek-i-inne-psie-akcesoria-Do-25-05-%21?p=19112198#post19112198

Posted

no dramat.. Feliksa :-( jeśli nawet nie chciał podejść .. to strach pomyśleć , jak on tam jest traktowany.. przecież wszyscy znamy.. bezwarunkową miłość naszych Braci Mniejszych ...
będziemy czekali na wiadomości o Feliksie..