Tymonka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 ja wiem , że strasznie długo to trwało , ale czasu ostatnio niewiele , dzisiaj się Tymonek pokaże Quote
Iljova Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dobrze mu idzie ;-) z tym pluszakiem Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni. Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Quote
Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witajcie w niedzielny poranek :-) Co u Was słychać ? Quote
Tymonka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Zimowo :) Postaram się jakieś zdjęcia dzisiaj wrzucić . Quote
Tymonka Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Czikolina : Z Ufcią , pędziwiatry :) I szalony Tymon : Quote
tu_ania_tu Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 hmmmm, wcale nie wydaje mi się Aniu by on za chudy miał być. Ile waży chłopak? Czemu te zdjęcia takie małe :( Quote
Tymonka Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 tu_ania_tu napisał(a):hmmmm, wcale nie wydaje mi się Aniu by on za chudy miał być. Ile waży chłopak? Czemu te zdjęcia takie małe :( 42 kg , ale jak się położy na boku to wszystkie żeberka z daleka widać :( Quote
tu_ania_tu Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Anja2201 napisał(a):42 kg , ale jak się położy na boku to wszystkie żeberka z daleka widać :(Aniu on jest nieduzy (na tych zdjęciach z daleka to wyglada bardziej na mysliwskiego jakiegoś niz na doga), wydaje mi sie, ze jak do 50 kilo dobije w dorosłości to max. Nie martw się, dla dużych psów jest zdecydowanie lepiej by były nawet za chude w okresie wzrostu niżby miał zbyt mocno stawy obciązać. On jeszcze nabierze masy, daj mu czas, tym bardziej, ze jest wykastrowany. Skoro normalnie je i jest zdrowy to na prawdę nie musisz się tym trapić. Quote
Tymonka Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) [quote name='tu_ania_tu']Aniu on jest nieduzy (na tych zdjęciach z daleka to wyglada bardziej na mysliwskiego jakiegoś niz na doga), wydaje mi sie, ze jak do 50 kilo dobije w dorosłości to max. Nie martw się, dla dużych psów jest zdecydowanie lepiej by były nawet za chude w okresie wzrostu niżby miał zbyt mocno stawy obciązać. On jeszcze nabierze masy, daj mu czas, tym bardziej, ze jest wykastrowany. Skoro normalnie je i jest zdrowy to na prawdę nie musisz się tym trapić. Mierzyłam go ostatnio z ciekawości - 72 cm . Na pewno będzie mniejszy od doga . Znalazłam jeszcze parę zdjęć z grudnia : Edited April 23, 2012 by Anja2201 Quote
Tymonka Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/5673/p1130634w.jpg[/IMG] Kiaruś ['] zawsze będziesz w naszych sercach !!!!! Quote
Tymonka Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Kiarunia :( kochanie cały czas tak strasznie tęsknimy :(:(:( Na szczęście reszta psiaków staje na głowie ,żeby nas pocieszyć : Ufcia myje Czikolinę : i zdziwiony Wafel Quote
oddechmotyla Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Witam i zapisuje sobie wątek ;) Kiarusia [*] Quote
Tymonka Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Nasze nowe dziecie : Dziś do naszego schronu trafił chyba stuletni pinczerek , ślepy , chyba głuchy , ledwo chodzi , do tego chudy strasznie . Ma tylko jednego zęba w tragicznym stanie , nie jest w stanie sam jeść , języczek wypada . Jutro rano przyjedzie nasz wet , sprawdzimy serducho i całą resztę. Quote
ocelot Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No bida okrutna.... Nie zdążyłam poznać go w schronisku, dziękuję Ci Aniu:)Przecież bym tego chyba nie przezyła.... Quote
Tymonka Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Feliks pierwszą noc spędził w klatce , czuł się tam bezpiecznie , a ja się nie bałam o resztę psów która uparcie chce go wąchać : Teraz drepta po domu i dopomina się uwagi , biduś przy próbie wskoczenia mi na kolana wywinął koziołka :( Quote
ocelot Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Aneczko wynalazłas największą bidę z możliwych...:) Quote
Tymonka Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Dzisiaj był wet , zęba Feliks ma strasznego , są jeszcze ząbki z tyłu ale też do usunięcia bo kamień aż na podniebienie wchodzi :( Mam w ekspresowym tempie podtuczyć chłopaka i robimy porządek w paszczy . Felek dostał antybiotyk i coś przeciwbólowo , troszkę się rozruszał . Ma też problem z oczkami , dostaje dicortinef . Quote
anica Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dziewczynki .. jak laleczki :) Anja.. jak dobrze , że znalazłaś Feliksa.. Quote
Recommended Posts