Jump to content
Dogomania

Trzy kundle pospolite , wielki czarny Gamoń i szalony Wścik zapraszają

Recommended Posts

Posted (edited)

:D Dlugo się nią nie nabawił :D

A to moje ukochane zdjęcie :loveu: Anji:

Jakby był bazarek z tym zdjęciem w ramce, to ja kupuję i na ścianę sobie powieszę. :loveu: Najlepiej taki duży A3 ... ma się te wymagania ;)

Pięknie u Was.

Edited by Gosiapk
rozszerzenie
  • Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Gosiapk;1912
A to moje ukochane zdjęcie :loveu: Anji:

[IMG napisał(a):
http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=p1310920.jpg&res=landing

Jakby był bazarek z tym zdjęciem w ramce, to ja kupuję i na ścianę sobie powieszę. :loveu: Najlepiej taki duży A3 ... ma się te wymagania ;)
.

Pomyślimy :)

Edited by Anja2201
Posted

Ja nie wiem czy mój dom jakiś pechowy jest , czy to ja mam ostatnio takiego pecha , z każdym psem coś nie tak jest .Dzisiaj byłam z Waflem u ortopedy na prześwietleniu tylnych łapek , diagnoza - dysplazja , siedzę i buczę , mamy zakaz szalonych zabaw ,a najgorsze , całkowity zakaz aportowania , co Wafel kocha ponad życie , mógł by całe dnie nie robić nic innego i jak ja mam mu wytłumaczyć , że nie wolno ? Narazie pochowałam wszystkie zabawki na podwórku . Mam dosyć ostatnio :(:(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ja nie wiem czy mój dom jakiś pechowy jest , czy to ja mam ostatnio takiego pecha , z każdym psem coś nie tak jest .Dzisiaj byłam z Waflem u ortopedy na prześwietleniu tylnych łapek , diagnoza - dysplazja , siedzę i buczę , mamy zakaz szalonych zabaw ,a najgorsze , całkowity zakaz aportowania , co Wafel kocha ponad życie , mógł by całe dnie nie robić nic innego i jak ja mam mu wytłumaczyć , że nie wolno ? Narazie pochowałam wszystkie zabawki na podwórku . Mam dosyć ostatnio :(:(

Chyba stan nie jest poważny skoro chodzi normalie i nie wykrzywia łap. Czy do operacji będzie szykowany?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Chyba stan nie jest poważny skoro chodzi normalie i nie wykrzywia łap. Czy do operacji będzie szykowany?

Nie ma tragedii , ale Wafel się jeszcze rozwija , może pójść w każdą stronę , albo staw się nadbuduje i będzie ok , albo się pogorszy i wtedy zabieg . Mam zamiar go jeszcze gdzieś skonsultować bo nie pogodzę się z tym , że Wafel nie będzie mógł biegać za frisbee , on to tak kocha .:(

Posted

oj Aniu...przykro mi,ale moze pojdzie to w te lepsza strone.....mocno w to wierze!!!!!ja znikam na troche...jade na wakacje....ale myslami jestem z Wami!!!!trzymaj sie Aniu!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gosiapk']Anja, czy Feliks do Was wrócił?[/QUOTE]
i ja też myślę o Feliksie , czy masz jakieś wieści ?
Pozdrawiam całą sympatyczną Rodzinkę :)

Posted

[quote name='anica']i ja też myślę o Feliksie , czy masz jakieś wieści ?
Pozdrawiam całą sympatyczną Rodzinkę :)[/QUOTE]

Feliks został u swoich państwa , zaczęli go leczyć , nie było podstaw do odebrania .Nie wiem czy to dobrze czy źle :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Feliks został u swoich państwa , zaczęli go leczyć , nie było podstaw do odebrania .Nie wiem czy to dobrze czy źle :(

A nie szukasz kogoś na jego miejsce? Mała sunia pogryziona dwa razy szuka nowego domu, choćby DT. :hmmmm:

Posted

Gosiapk napisał(a):
A nie szukasz kogoś na jego miejsce? Mała sunia pogryziona dwa razy szuka nowego domu, choćby DT. :hmmmm:

Na razie nie dam rady niestety :(

• 1 month later...
Posted

[quote name='Gosiapk']A co u mojej ulubienicy z Twojego awatara :) I jej koleżanki?

Czika - Wścika ?:D Źle było , ale już jest ok , miała ropomacicze (na 3 dni przed umówioną sterylką ) .

A tu na dowód nowe foty dzieciaków

TZ szykuje drzewo na zimę i odłożył sobie korę na podpałkę , zapomniał ją tylko zabezpieczyć , więc dzisiaj kora jest rozniesiona po całym podwórku

I Czik-Wścik już zdrowa , rozczochrana strasznie , ale nie da sobie kitki zawiązać ,a z fryzjerem czekamy aż brzuch się zagoi

Posted

od trzech tygodni mieszka z nami Dolly , starsza pudliczka z nowotworem złośliwym i wyrokiem :(:(

Jest na BDT , ale domu nie szuka , lekarze dają jej dwa miesiące życia :(:(

Na razie cieszy się życiem i choroby nie widać , no może poza tym ,że szybciej się męczy i często posikuje w domu .

Dolly uwielbia nosić kamyki , wcześniej jej tego zabraniałam ze względu na zęby , ale teraz pozwalam , jak tak jej się to podoba , a zębom już i tak nie zaszkodzi :(

Tu ze swoją kolekcją

Szykuje się do biegu

Rzucisz mi ?