Gosiapk Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) :D Dlugo się nią nie nabawił :D A to moje ukochane zdjęcie :loveu: Anji: Jakby był bazarek z tym zdjęciem w ramce, to ja kupuję i na ścianę sobie powieszę. :loveu: Najlepiej taki duży A3 ... ma się te wymagania ;) Pięknie u Was. Edited May 20, 2012 by Gosiapk rozszerzenie Quote
Tymonka Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) Gosiapk;1912 A to moje ukochane zdjęcie :loveu: Anji: [IMG napisał(a):http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=p1310920.jpg&res=landing Jakby był bazarek z tym zdjęciem w ramce, to ja kupuję i na ścianę sobie powieszę. :loveu: Najlepiej taki duży A3 ... ma się te wymagania ;) . Pomyślimy :) Edited May 21, 2012 by Anja2201 Quote
Gosiapk Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Anja2201']Pomyślimy :)[/QUOTE] Antyrama wystarczy ;) Quote
Tymonka Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Ja nie wiem czy mój dom jakiś pechowy jest , czy to ja mam ostatnio takiego pecha , z każdym psem coś nie tak jest .Dzisiaj byłam z Waflem u ortopedy na prześwietleniu tylnych łapek , diagnoza - dysplazja , siedzę i buczę , mamy zakaz szalonych zabaw ,a najgorsze , całkowity zakaz aportowania , co Wafel kocha ponad życie , mógł by całe dnie nie robić nic innego i jak ja mam mu wytłumaczyć , że nie wolno ? Narazie pochowałam wszystkie zabawki na podwórku . Mam dosyć ostatnio :(:( Quote
Gosiapk Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Anja2201 napisał(a):Ja nie wiem czy mój dom jakiś pechowy jest , czy to ja mam ostatnio takiego pecha , z każdym psem coś nie tak jest .Dzisiaj byłam z Waflem u ortopedy na prześwietleniu tylnych łapek , diagnoza - dysplazja , siedzę i buczę , mamy zakaz szalonych zabaw ,a najgorsze , całkowity zakaz aportowania , co Wafel kocha ponad życie , mógł by całe dnie nie robić nic innego i jak ja mam mu wytłumaczyć , że nie wolno ? Narazie pochowałam wszystkie zabawki na podwórku . Mam dosyć ostatnio :(:( Chyba stan nie jest poważny skoro chodzi normalie i nie wykrzywia łap. Czy do operacji będzie szykowany? Quote
Tymonka Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Gosiapk napisał(a):Chyba stan nie jest poważny skoro chodzi normalie i nie wykrzywia łap. Czy do operacji będzie szykowany? Nie ma tragedii , ale Wafel się jeszcze rozwija , może pójść w każdą stronę , albo staw się nadbuduje i będzie ok , albo się pogorszy i wtedy zabieg . Mam zamiar go jeszcze gdzieś skonsultować bo nie pogodzę się z tym , że Wafel nie będzie mógł biegać za frisbee , on to tak kocha .:( Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 oj Aniu...przykro mi,ale moze pojdzie to w te lepsza strone.....mocno w to wierze!!!!!ja znikam na troche...jade na wakacje....ale myslami jestem z Wami!!!!trzymaj sie Aniu!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 mi też przykro.. ale raczej wierzę ,że u Wafla , wszystko pójdzie w tą dobrą stronę! ja będę trzymała kciuki :kciuki: Quote
Tymonka Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Crys napisał(a):Duży chłopak jest. Nasz Rokuś jest mniejszy :D Macie galerię ? Quote
Crys Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Tutaj jest jego album na picasie. https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/RokiMixCCAdoptowanyNieKasowac?authkey=Gv1sRgCM-b2aO6tvzlcA Quote
anica Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 cicho tu coś się zrobiło... mizianka dla psiaków :) Quote
Tymonka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 dawno nas nie było bo czasu na nic nie ma , ale troszkę się przypomnimy :) Faflate Quote
anica Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Gosiapk']Anja, czy Feliks do Was wrócił?[/QUOTE] i ja też myślę o Feliksie , czy masz jakieś wieści ? Pozdrawiam całą sympatyczną Rodzinkę :) Quote
Tymonka Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='anica']i ja też myślę o Feliksie , czy masz jakieś wieści ? Pozdrawiam całą sympatyczną Rodzinkę :)[/QUOTE] Feliks został u swoich państwa , zaczęli go leczyć , nie było podstaw do odebrania .Nie wiem czy to dobrze czy źle :( Quote
Gosiapk Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Anja2201 napisał(a):Feliks został u swoich państwa , zaczęli go leczyć , nie było podstaw do odebrania .Nie wiem czy to dobrze czy źle :( A nie szukasz kogoś na jego miejsce? Mała sunia pogryziona dwa razy szuka nowego domu, choćby DT. :hmmmm: Quote
Tymonka Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Gosiapk napisał(a):A nie szukasz kogoś na jego miejsce? Mała sunia pogryziona dwa razy szuka nowego domu, choćby DT. :hmmmm: Na razie nie dam rady niestety :( Quote
Gosiapk Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Anja2201 napisał(a):Na razie nie dam rady niestety :( A co u mojej ulubienicy z Twojego awatara :) I jej koleżanki? Quote
Tymonka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Gosiapk']A co u mojej ulubienicy z Twojego awatara :) I jej koleżanki? Czika - Wścika ?:D Źle było , ale już jest ok , miała ropomacicze (na 3 dni przed umówioną sterylką ) . A tu na dowód nowe foty dzieciaków TZ szykuje drzewo na zimę i odłożył sobie korę na podpałkę , zapomniał ją tylko zabezpieczyć , więc dzisiaj kora jest rozniesiona po całym podwórku I Czik-Wścik już zdrowa , rozczochrana strasznie , ale nie da sobie kitki zawiązać ,a z fryzjerem czekamy aż brzuch się zagoi Quote
Tymonka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 i Wafel - mors :D I Ufa czegoś chce (czegoś znaczy jeść :D ) Quote
Tymonka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 od trzech tygodni mieszka z nami Dolly , starsza pudliczka z nowotworem złośliwym i wyrokiem :(:( Jest na BDT , ale domu nie szuka , lekarze dają jej dwa miesiące życia :(:( Na razie cieszy się życiem i choroby nie widać , no może poza tym ,że szybciej się męczy i często posikuje w domu . Dolly uwielbia nosić kamyki , wcześniej jej tego zabraniałam ze względu na zęby , ale teraz pozwalam , jak tak jej się to podoba , a zębom już i tak nie zaszkodzi :( Tu ze swoją kolekcją Szykuje się do biegu Rzucisz mi ? Quote
Gosiapk Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 MOjej ulubienicy grzywka urosła... chyba nic nie widzi :) Quote
Recommended Posts