Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Nie widzialas zdjec? Ona sie gryza, lapa bija :razz:

No to prawda, nigdy wczesniej nie wiadomo jak bedzie[/QUOTE]

Widziałam ;)

tylko zdjecia nie pokazuja wszystkiego :) filmik był by bardziej realistyczny :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Widziałam ;) tylko zdjecia nie pokazuja wszystkiego :) filmik był by bardziej realistyczny :loveu:[/QUOTE]
Nie wiem czy Magda dalaby rade nagrac a ja bralam tylko lustrzanke ze soba i tak bym nie zdazyla i nagrac i pofocic i umowic ostatnie szczegoly :) To teraz to czeakj na filmik sherry + milka albo milka + pepparkaka

Posted

u mnie chomika, świnki morskiej itp nie ma, bo mama mówi, że koty będą mieć żywą przynętę. A rybki będą wyłapywać z akwarium :D oczywiście to w typie żartu, ale daje odpowiedź negatywną... :( w sumie to nigdy takiego zwierzątka nie miałam i obawiam się, że szybko odechciałoby mi sie...

hahaha to musisz użyć siły perswazji :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Nie wiem czy Magda dalaby rade nagrac a ja bralam tylko lustrzanke ze soba i tak bym nie zdazyla i nagrac i pofocic i umowic ostatnie szczegoly :) To teraz to czeakj na filmik sherry + milka albo milka + pepparkaka[/QUOTE]

Czekam czekam :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='kalyna']u mnie chomika, świnki morskiej itp nie ma, bo mama mówi, że koty będą mieć żywą przynętę. A rybki będą wyłapywać z akwarium :D oczywiście to w typie żartu, ale daje odpowiedź negatywną... :( w sumie to nigdy takiego zwierzątka nie miałam i obawiam się, że szybko odechciałoby mi sie...

hahaha to musisz użyć siły perswazji :lol:[/QUOTE]

Ja miałam już chomiczki i myszke :loveu: ale te zwierzeta jakos nie przypadły mi do gustu , najmniejszy zwierzak jakiego bym chciała to szynszyla :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mojego Tż-ta ciezko przekonac , zreszta sledzi mój watek i pewnie popoludniu mi napisze sms-a "żadnych królikow ! " :evil_lol:[/QUOTE]

To zmień hasło :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To zmień hasło :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='biscuit']Ale duet z masstifem tworzy świetny :lol:[/QUOTE]

Tak z Qwendi sie kochaja :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='WATACHA']Jak tam...dostałaś sms'a "żadnych królików":evil_lol:[/QUOTE]

Tak :evil_lol: o godzinie dokladnie 17:28 dostałam sms-a tresci :" [B]no to zeby Ci przykro nie było to Ci napisze :P ZADNYCH KRÓLIKÓW :P"[/B]

Posted

Haha ale masz ciekawskiego TŻta ;). Mój całe szczęście nie czyta :eviltong: (albo nic o tym nie wiem :hmmmm: :lol:)

Jak się Neron czuje?

Posted

[quote name='Amber']Haha ale masz ciekawskiego TŻta ;). Mój całe szczęście nie czyta :eviltong: (albo nic o tym nie wiem :hmmmm: :lol:)

Jak się Neron czuje?[/QUOTE]

Sprawdza mnie czy prawde pisze :eviltong:

Neron jak jest na zastrzyku to jest super , nie drapie sie i mało linieje , jak zastrzyk slabnie zaczyna sie drapac , jutro bedzie mial odstawione zastrzyki i zakropimy go Advocatem , poczekamy 2 tygodnie i zobaczymy co bedzie sie dzialo ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol:

Tak :evil_lol: o godzinie dokladnie 17:28 dostałam sms-a tresci :" [B]no to zeby Ci przykro nie było to Ci napisze :P ZADNYCH KRÓLIKÓW :P"[/B][/QUOTE]

Dobre:evil_lol:

Głaski dla źwierzuntów

Posted

[quote name='deer_1987']To Ty nam przyslalas ten deszcz? :mad:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']I co nie przyznasz sie? :mad:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/145663-Onkowo-mastifowo-zwierz%C4%99cy-%C5%9Bwiat-)?p=18378273&viewfull=1#post18378273[/url]
:diabloti:[/QUOTE]

To nie My :eviltong:

u nas jeszcze nie pada ale za to wieje strasznie :roll:

a tutaj "moje" dwa łobuziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3070/p1120056.jpg[/IMG]

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1494/p1120058.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='M&S']Jak ładnie wyglądają:):)[/QUOTE]

Dziekujemy :loveu:

[quote name='deer_1987'][url]http://img525.imageshack.us/img525/1494/p1120058.jpg[/url]
Na spacer sie wybieraja?:D[/QUOTE]

Kombinuja co tu zbroić :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Czyta czyta :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Amber']Haha ale masz ciekawskiego TŻta ;). Mój całe szczęście nie czyta :eviltong: (albo nic o tym nie wiem :hmmmm: :lol:)
[/QUOTE]

Mój nie czyta, bo nie zna hasła :D