łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 kalyna napisał(a):hmm jak on jest nakręcony na te smaczki co moje, to może jak mu pokażesz, ten się nakręci, szybko tabletkę wcisnąć i potem smaczek :) Dzisiaj bede mogła spróbowac bo musze mu podac tabletkę :roll: Od rana sie wydrapuje nawet na pysku :roll: poszlismy do weta , dostał zastrzyk w zwiekszonej dawce i jakąś tabletkę ktorej nazwy nie podam bo nie pamietam jak juz u Deer na watku pisałam nie mam glowy do łacińskich nazw leków i juz nawet nie pytam co mu daja bo i tak wychodzac od nich już nie pamietam :roll: ostatnio tez dośc czesto wyciagam mu rope z oczu wiec dostalam dla niego kropelki i o dziwo dał sobie wkropic bez problemu , położył sie i czekał aż mu wkropie :multi: Dostałam tez ulotke kropli Advocat do poczytania i mam sie zdecydowac czy go tym zakropić ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 A tutaj dwa zdjęcia Marysi z pilnującym jej w tle Neronem :loveu: Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Paula03 napisał(a):Marysia :loveu: :loveu: deer_1987 napisał(a):Mam nadzieje ze leki zaczna dzialac! Tez mam taka nadzieję ;) Quote
Kawalier Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='dOgLoV'] Od rana sie wydrapuje nawet na pysku :roll: poszlismy do weta , dostał zastrzyk w zwiekszonej dawce i jakąś tabletkę... ostatnio tez dośc czesto wyciagam mu rope z oczu wiec dostalam dla niego kropelki i o dziwo dał sobie wkropic bez problemu , położył sie i czekał aż mu wkropie :multi:Witam. mam nadzieję, że mu się polepszy. Życzę mu powrotu do zdrowia. Ładne i śmieszne zdjęcie. Pozdrawiam. Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Kawalier']Witam. mam nadzieję, że mu się polepszy. Życzę mu powrotu do zdrowia. Ładne i śmieszne zdjęcie. Pozdrawiam. Dziekujemy bardzo :loveu: [quote name='Aleksandra95']ale szybko rośnie.:lol: dzieci bardzo szybko rosną :loveu: [quote name='understandme']Neron jak stróż Marysi :loveu: :evil_lol: jeszcze do niedawna nie moz było nic dostać z tybetanem , raz tylko na wystawie udało mi sie kupić breloczek do kluczy z podobizna tej rasy a tu w tym roku TARAM kalendarz z tybetanem :loveu: Quote
*Magda* Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a): kalendarz z tybetanem :loveu: ONki lepsze :loveu::eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Naklejka napisał(a):Mam ten sam kalendarz! :D :evil_lol: magdabroy napisał(a):ONki lepsze :loveu::eviltong: Nioooo :loveu::loveu::loveu::loveu: ale ja w tym roku mam kalendarz z kotami jaki dostalismy od hodowców Ibri :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a ja mam kalendarz, ale z Dorą.Tylko muszę odebrać go. :lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']a ja mam kalendarz, ale z Dorą.Tylko muszę odebrać go. :lol: ja myslalam zeby zrobić sobie taki kalendarz z naszymi zwierzakami ale jakoś na myśleniu skonczyłam :evil_lol: jak odbierzesz to wstaw go u siebie :loveu: [quote name='deer_1987']ja kiedys mialam z jamniczkiem :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Fotorelacja z polowania Ibri :evil_lol: potrafi chodzić tak pół godziny za swoim ogonem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a): Fotorelacja z polowania Ibri :evil_lol: potrafi chodzić tak pół godziny za swoim ogonem :evil_lol: Ona go podziwia, jaki jest długi i piękny :loveu: Quote
kalyna Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 magdabroy napisał(a):Ona go podziwia, jaki jest długi i piękny :loveu: albo zastanawia się kiedy on urósł :lol: przecież był taaaaki mały :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 suuper ogon.:) zaraz wstawię zdjęcie przed jego wydrukiem, ale na żywo podobno identyczny.:) Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Witamy się. :smile: Cudny masz zwierzyniec. A Nero pilnujący małej to już wgl. :loveu: Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='paulaa.']Witamy się. :smile: Cudny masz zwierzyniec. A Nero pilnujący małej to już wgl. :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki :lol: za jakas chwile tez was odwiedzimy :multi: Nasz zwierzyniec poszedł spać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Qwenducha wymiata z tą pozycją do spania :D Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 magdabroy napisał(a):Qwenducha wymiata z tą pozycją do spania :D śpi jak moja Dora.:D:D pokraki :p Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 magdabroy napisał(a):Qwenducha wymiata z tą pozycją do spania :D Aleksandra95 napisał(a):śpi jak moja Dora.:D:D pokraki :p Mi sie najbardziej w tych pozycjach podobaja jej wiszace fąfle :evil_lol: ułoży sie jakos tak glowa do góry i jej cale fafle zwisaja z pyska :evil_lol: Quote
Recommended Posts