Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam takie zdjęcie Pepsiaka prawie w calek okazałości , z racji tego ze wyszłam na nim jak idiotka :evil_lol:to zamazałam swoją twarz :evil_lol:

[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3281/dsc09961i.jpg[/IMG]

Posted

ja będę miał kalendarz z aussikami :loveu: chyba że w tym roku znowu przegapię czas, i wyprzedzą mnie wszyscy, i dla mnie kalendarza braknie :(
patrzyłaś na kocie wystawy żeby z.... jeździć? :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Pepsiak wazy około 4,5 kg :loveu: wydaje mi sie ze mogła by jeszcze ważyć troszke wiecej ale niejadek jest z niej :lol:[/QUOTE]

Jesteś pewna, że około 4,5 kg?? Mój Lumpek waży 5,2 kg, a do Maine Coon'a mu daleko z wielkością :)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Pepsiak wazy około 4,5 kg :loveu: wydaje mi sie ze mogła by jeszcze ważyć troszke wiecej ale niejadek jest z niej :lol:
A co do drugiego koteczka to mysle że przyjmie go równie serdecznie co Pepsiaka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Moich znajomych maine coonka waży z tego co ostatnio mi mówili 6kg więc też nie jest jakaś za duża, ale ona ma 2 lata więc pewnie jeszcze trochę urośnie, jeszcze młodzinka. Myślę, że Pepsia też jeszcze przytyje. I tak wygląda cudnie :)

A spróbowałby nie przyjąć ładnie :eviltong:

[quote name='magdabroy']Jesteś pewna, że około 4,5 kg?? Mój Lumpek waży 5,2 kg, a do Maine Coon'a mu daleko z wielkością :)[/QUOTE]

Możliwe, bo Pepsia ma dużo futra więc może się wydawać, że jest grubsza, a to przez futro. Może porównanie nie bardzo, ale jak moja Bahia była młodsza ważyła 37kg, a przez futro wyglądała na co najmniej 60.

Posted

Dokładnie , Pepsiak ma dużo futerka i dlatego moze wyglada na cięższa , sa maine coony który ważą nawet 8-9 km czego Pepsiak nigdy na pewno nie osiągnie ;)

[B]przeszluś[/B] spiesz sie z tym kalendarzem bo im pozniej bedziesz miał zamiar kupić tym masz wieksza szanse na rozczarowanie brakiem kalendarza :eviltong:

[QUOTE] [B]M&S[/B]
Hello,

witamy się [/QUOTE]

Witamy :lol:

Posted

mój tata kocha MC, podejrzewam że w przyszłym roku pojawi się u nich kocica tej rasy :) niby przed zakupem Malty-a była prezentem na 25lecie ślubu-powiedział, że wolałby norwega, ale na tapecie ma MC i w ogóle ciągle hodowle przegląda :cool3: tyle że oni chcą hodować:)

Posted

[quote name='motyleqq']mój tata kocha MC, podejrzewam że w przyszłym roku pojawi się u nich kocica tej rasy :) niby przed zakupem Malty-a była prezentem na 25lecie ślubu-powiedział, że wolałby norwega, ale na tapecie ma MC i w ogóle ciągle hodowle przegląda :cool3: tyle że oni chcą hodować:)[/QUOTE]

Ja co prawda nie znam wszystkich ras kotów ale w MC sie zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: ciekawe jakie umaszczenie wybiora Twoi rodzice , mi najbardziej podobają sie rudzielce :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Sylwia K'][url]http://img20.imageshack.us/img20/9229/dsc00143b.jpg[/url] jaki słodziak

[url]http://img511.imageshack.us/img511/5458/dsc00176j.jpg[/url] -super, ze się polubili[/QUOTE]

Do lubienia sie pewnie jeszcze długa droga ale wielki sukces ze sie akceptują :multi:

[quote name='dagaa111']jaki wielki kot :) na żywo widziałam tylko same niewielkie koty, takiego dużego nigdy[/QUOTE]

Pepsiak jest malutka :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']jaki wielki kot!! aż weszłam w google i sobie poczytałam :) świetnie wygląda[/QUOTE]

Dzieki bardzo :lol:

[quote name='M&S']Tak, baaaardzo malutka:evil_lol::evil_lol:

Głaski dla futer:lol:[/QUOTE]

malutka malutka :evil_lol: do dużego kociaka brakuje jej jeszcze jakies 3,5 kg :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']w lipcu skończyła 2 latka :loveu:[/QUOTE]

To jeszcze podrośnie.....;), tzn. zmężnieje.
ciekawa jestem jak przyjmie nowego domownika.....