łamAga Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Mam takie zdjęcie Pepsiaka prawie w calek okazałości , z racji tego ze wyszłam na nim jak idiotka :evil_lol:to zamazałam swoją twarz :evil_lol: [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3281/dsc09961i.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Prawie profesjonalne rozciągnięcie;) Wielki tygrys..... Quote
sator_k_ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jednak w domu na mniejszej przestrzeni trudniej kota gonić, więc Neron stwierdził, że nie ma co robić sobie wroga ;) Quote
przeszlus Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja będę miał kalendarz z aussikami :loveu: chyba że w tym roku znowu przegapię czas, i wyprzedzą mnie wszyscy, i dla mnie kalendarza braknie :( patrzyłaś na kocie wystawy żeby z.... jeździć? :) Quote
*Magda* Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='dOgLoV']Pepsiak wazy około 4,5 kg :loveu: wydaje mi sie ze mogła by jeszcze ważyć troszke wiecej ale niejadek jest z niej :lol:[/QUOTE] Jesteś pewna, że około 4,5 kg?? Mój Lumpek waży 5,2 kg, a do Maine Coon'a mu daleko z wielkością :) Quote
dianusia921 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='dOgLoV'] Pepsiak wazy około 4,5 kg :loveu: wydaje mi sie ze mogła by jeszcze ważyć troszke wiecej ale niejadek jest z niej :lol: A co do drugiego koteczka to mysle że przyjmie go równie serdecznie co Pepsiaka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Moich znajomych maine coonka waży z tego co ostatnio mi mówili 6kg więc też nie jest jakaś za duża, ale ona ma 2 lata więc pewnie jeszcze trochę urośnie, jeszcze młodzinka. Myślę, że Pepsia też jeszcze przytyje. I tak wygląda cudnie :) A spróbowałby nie przyjąć ładnie :eviltong: [quote name='magdabroy']Jesteś pewna, że około 4,5 kg?? Mój Lumpek waży 5,2 kg, a do Maine Coon'a mu daleko z wielkością :)[/QUOTE] Możliwe, bo Pepsia ma dużo futra więc może się wydawać, że jest grubsza, a to przez futro. Może porównanie nie bardzo, ale jak moja Bahia była młodsza ważyła 37kg, a przez futro wyglądała na co najmniej 60. Quote
WATACHA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Rzeczywiście Pepsiak jest duży.Ale ten ogon to ma w ogóle ekstra. Quote
łamAga Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Dokładnie , Pepsiak ma dużo futerka i dlatego moze wyglada na cięższa , sa maine coony który ważą nawet 8-9 km czego Pepsiak nigdy na pewno nie osiągnie ;) [B]przeszluś[/B] spiesz sie z tym kalendarzem bo im pozniej bedziesz miał zamiar kupić tym masz wieksza szanse na rozczarowanie brakiem kalendarza :eviltong: [QUOTE] [B]M&S[/B] Hello, witamy się [/QUOTE] Witamy :lol: Quote
motyleqq Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 mój tata kocha MC, podejrzewam że w przyszłym roku pojawi się u nich kocica tej rasy :) niby przed zakupem Malty-a była prezentem na 25lecie ślubu-powiedział, że wolałby norwega, ale na tapecie ma MC i w ogóle ciągle hodowle przegląda :cool3: tyle że oni chcą hodować:) Quote
Sylwia K Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [url]http://img20.imageshack.us/img20/9229/dsc00143b.jpg[/url] jaki słodziak [url]http://img511.imageshack.us/img511/5458/dsc00176j.jpg[/url] -super, ze się polubili Quote
Daga&Maks Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 jaki wielki kot :) na żywo widziałam tylko same niewielkie koty, takiego dużego nigdy Quote
łamAga Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='motyleqq']mój tata kocha MC, podejrzewam że w przyszłym roku pojawi się u nich kocica tej rasy :) niby przed zakupem Malty-a była prezentem na 25lecie ślubu-powiedział, że wolałby norwega, ale na tapecie ma MC i w ogóle ciągle hodowle przegląda :cool3: tyle że oni chcą hodować:)[/QUOTE] Ja co prawda nie znam wszystkich ras kotów ale w MC sie zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: ciekawe jakie umaszczenie wybiora Twoi rodzice , mi najbardziej podobają sie rudzielce :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Sylwia K'][url]http://img20.imageshack.us/img20/9229/dsc00143b.jpg[/url] jaki słodziak [url]http://img511.imageshack.us/img511/5458/dsc00176j.jpg[/url] -super, ze się polubili[/QUOTE] Do lubienia sie pewnie jeszcze długa droga ale wielki sukces ze sie akceptują :multi: [quote name='dagaa111']jaki wielki kot :) na żywo widziałam tylko same niewielkie koty, takiego dużego nigdy[/QUOTE] Pepsiak jest malutka :evil_lol: Quote
gops Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 jaki wielki kot!! aż weszłam w google i sobie poczytałam :) świetnie wygląda Quote
M&S Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='dOgLoV'] Pepsiak jest malutka :evil_lol:[/QUOTE] Tak, baaaardzo malutka:evil_lol::evil_lol: Głaski dla futer:lol: Quote
łamAga Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='gops']jaki wielki kot!! aż weszłam w google i sobie poczytałam :) świetnie wygląda[/QUOTE] Dzieki bardzo :lol: [quote name='M&S']Tak, baaaardzo malutka:evil_lol::evil_lol: Głaski dla futer:lol:[/QUOTE] malutka malutka :evil_lol: do dużego kociaka brakuje jej jeszcze jakies 3,5 kg :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='M&S']A w jakim Pepsi jest wieku?[/QUOTE] w lipcu skończyła 2 latka :loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='dOgLoV']w lipcu skończyła 2 latka :loveu:[/QUOTE] To jeszcze podrośnie.....;), tzn. zmężnieje. ciekawa jestem jak przyjmie nowego domownika..... Quote
WATACHA Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A bierzecie kota czy kotkę, bo nie doczytałam? Quote
Recommended Posts