*Magda* Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Naklejka napisał(a):Magda, pastor może mieć żonę, dzieci, więc... :lol: Tylko czy w Polsce pastor jest popularny?! Raczej zwykły ksiądz, a ten już powinien żyć w celibacie ;) Quote
M&S Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 magdabroy napisał(a): a ten już powinien żyć w celibacie ;) Ale celibat oznacza TYLKO bezżeństwo.......;) Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Kurcze chyba te rybki nie będą mogły mieszkac z Antonim , nie dosyc ze mam psa agresora to rybke też :angryy: wsadzilam je do akwarium (2 gupiki) i podplywal do nich ale bylo w miare ok , za jakieś 2h patrze a żólta rybka jest na grzbiecie juz czerwona , Antek ją obskubał , druga była pomarańczowa a teraz tez ma dziwny kolor :roll: Quote
taxelina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wiem ze bojowniki czasem moga byc wlasnie agresywne :( Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 deer_1987 napisał(a):wiem ze bojowniki czasem moga byc wlasnie agresywne :( Ale w tym akwarium z gupikami z którego kupiłam te dwie rybki pływał właśnie bojownik , identyczny nawet jak mój i nic im nie robił :angryy: chyba oddam je mojej kolezance bo co zrobie i zaczne hodowac kaktusy , chyba nikogo nie zaatakują :angryy: Quote
savahna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Antek to bojownik?:-o...:roll:...:oops: To chyba bedzie musiał wieść samotne życie. W zoologu samczyki trzymaja w takich małych :angryy: osobnych pojemniczkach... Chociaz my dawno temu mieliśmy bojowniki i wiele innych rybek, razem sobie funkcjonowały...ale może to samiczki były...może łagodniejsze....:roll: Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='savahna']Antek to bojownik?:-o...:roll:...:oops: To chyba bedzie musiał wieść samotne życie. W zoologu samczyki trzymaja w takich małych :angryy: osobnych pojemniczkach... Chociaz my dawno temu mieliśmy bojowniki i wiele innych rybek, razem sobie funkcjonowały...ale może to samiczki były...może łagodniejsze....:roll: Bojownik , bojownik ;) czysto teoretycznie nie moga byc dwa samce bo beda walczyly na smierc i zycie , z innymi rybami z rególy sie zgadzają .... To moje dwa gupiki , zaraz po zakupie przed wlaniem ich do Antka [quote name='WATACHA']A kiedy ślub ;)? W przyszłym roku ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 M&S napisał(a):Urocze rybole:) A bojownik im nie wleje? Właśnie im wlał :roll: chociaz teoretycznie nie powinien :roll: Quote
dianusia921 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 http://img6.imageshack.us/img6/2965/dsc00202rm.jpg jaka dumna, piękna koteczka :loveu::loveu: Nie wiem czym pisałaś o tym, ale jak możesz to napisz mi skąd bierzecie tą rudą koteczkę ? to będzie rasowa maine coonka z hodowli czy z adopcji ? Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='deer_1987']ale zolty piekny! Własnie ten zolty najbardziej mi sie spodobał :loveu: [quote name='dianusia921']http://img6.imageshack.us/img6/2965/dsc00202rm.jpg jaka dumna, piękna koteczka :loveu::loveu: Nie wiem czym pisałaś o tym, ale jak możesz to napisz mi skąd bierzecie tą rudą koteczkę ? to będzie rasowa maine coonka z hodowli czy z adopcji ? koteczka jest rasowym maine coonem , kupiona z hodowli jako kotek na kolanka :loveu: wiecej o odowli i jej przydomku napiszemy po jej przywiezieniu do domu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Naklejka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 magdabroy napisał(a):Tylko czy w Polsce pastor jest popularny?! Raczej zwykły ksiądz, a ten już powinien żyć w celibacie ;) Mój ksiądz to pastor, jego córka jest w moim wieku :P Quote
*anusia&ajlu* Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 też mam bojownika i inne rybki, nic im nie robi żyją w zgodzie :) ale poprzedni siedział w innym akwarium bo gryzł wszystko nawet siebie.... Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Naklejka napisał(a):Mój ksiądz to pastor, jego córka jest w moim wieku :P Niooo pastorowie mają rodziny :lol: *anusia&ajlu* napisał(a):też mam bojownika i inne rybki, nic im nie robi żyją w zgodzie :) ale poprzedni siedział w innym akwarium bo gryzł wszystko nawet siebie.... Mój Tz powiedział mi że pewnie rybki ze stresu zgubiły kolor i jak sie oswoja z nowym miejscem to dojda do siebie i chyba kurcze miał racje bo przed wyjściem z domu żółty gupik miał na grzbiecie czerwona plame a teraz juz jest prawie cały czerwony hmmmm ( a wyciągnęłam je z akwarium do kuli żeby sprawdzić co sie z nimi bedzie działo ) .... Quote
łamAga Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dzisiaj znowu tylko kocie zdjęcia , bylismy na spacerze z psami ale było na polach tyle ludzi z psami że niestety ale psy miały spacer tylko na smyczach :roll: cdn ..... Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 http://img841.imageshack.us/img841/7126/dsc00278md.jpg czarująca :) Quote
savahna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kicia cuuuuudna.:loveu: A jeśłi chodzi o rybki to też kiedyś miałam, gupiki również, ale nie było wtedy takich pieknych jak te dwa....Był czas,że zaczęły sie pojawiać samczki z długimi kolorowymi ogonami...już się człowiek cieszył, a te...zupełnie jak nie gupiki, Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='dOgLoV'] http://img851.imageshack.us/img851/5512/dsc00260j.jpg Pepsi oczywiście jest piękna :loveu: Czekam, aż na tej kanapie będą tak leżeć dwie kotki :loveu: A co to, Qwendi też musi być na smyczy przy innych psach?? Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='WATACHA']http://img841.imageshack.us/img841/7126/dsc00278md.jpg czarująca :) Dziekuje :lol: [quote name='savahna']Kicia cuuuuudna.:loveu: A jeśłi chodzi o rybki to też kiedyś miałam, gupiki również, ale nie było wtedy takich pieknych jak te dwa....Był czas,że zaczęły sie pojawiać samczki z długimi kolorowymi ogonami...już się człowiek cieszył, a te...zupełnie jak nie gupiki, mnie urzekły własnie swoim barwnym kolorkiem :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='magdabroy']Pepsi oczywiście jest piękna :loveu: Czekam, aż na tej kanapie będą tak leżeć dwie kotki :loveu: A co to, Qwendi też musi być na smyczy przy innych psach?? Ja też juz sie nie moge doczekać :loveu: czekam ciagle az dojdą zamówione na allegro dla kociaka mata i kocyk , czekam juz tydzien i nic , dawno powinno przyjsc :roll: Qwendi jest duzych rozmiarów i na pewno ludzie boją sie widzac jak taki niedzwiadek biegnie w ich strone wiec lepiej zeby tez była na smyczy a jej jest to zupełnie obojętne :loveu: Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kalyna napisał(a): dOgLoV są już te kalendarze zONkami i kosztują 35 zł ;) Ja już kupiłam :multi: Do tygodnia powinnien dojść do mojego brata, a on mi go przywiezie w połowie listopada :p Nie wiem jak Ty, ale ja jak coś kupuję na allegro albo na ebay'u, to tylko u tych co mają 100% pozytywnych komentarzy. Pisałaś do nich z zapytaniem, gdzie jest zakupiony towar? Quote
Ewa&Duffel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale Pepsi pięknie pozuje, jak modelka :loveu: Zainteresował mnie ten tajemniczy drugi kociak :cool3: W przyszłą niedzielę ma do was przyjechać, tak ? Quote
Recommended Posts