Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Magda, pastor może mieć żonę, dzieci, więc... :lol:

Tylko czy w Polsce pastor jest popularny?! Raczej zwykły ksiądz, a ten już powinien żyć w celibacie ;)

Posted

Kurcze chyba te rybki nie będą mogły mieszkac z Antonim , nie dosyc ze mam psa agresora to rybke też :angryy: wsadzilam je do akwarium (2 gupiki) i podplywal do nich ale bylo w miare ok , za jakieś 2h patrze a żólta rybka jest na grzbiecie juz czerwona , Antek ją obskubał , druga była pomarańczowa a teraz tez ma dziwny kolor :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiem ze bojowniki czasem moga byc wlasnie agresywne :(

Ale w tym akwarium z gupikami z którego kupiłam te dwie rybki pływał właśnie bojownik , identyczny nawet jak mój i nic im nie robił :angryy: chyba oddam je mojej kolezance bo co zrobie i zaczne hodowac kaktusy , chyba nikogo nie zaatakują :angryy:

Posted

Antek to bojownik?:-o...:roll:...:oops:
To chyba bedzie musiał wieść samotne życie. W zoologu samczyki trzymaja w takich małych :angryy: osobnych pojemniczkach...
Chociaz my dawno temu mieliśmy bojowniki i wiele innych rybek, razem sobie funkcjonowały...ale może to samiczki były...może łagodniejsze....:roll:

Posted

[quote name='savahna']Antek to bojownik?:-o...:roll:...:oops:
To chyba bedzie musiał wieść samotne życie. W zoologu samczyki trzymaja w takich małych :angryy: osobnych pojemniczkach...
Chociaz my dawno temu mieliśmy bojowniki i wiele innych rybek, razem sobie funkcjonowały...ale może to samiczki były...może łagodniejsze....:roll:

Bojownik , bojownik ;)
czysto teoretycznie nie moga byc dwa samce bo beda walczyly na smierc i zycie , z innymi rybami z rególy sie zgadzają ....

To moje dwa gupiki , zaraz po zakupie przed wlaniem ich do Antka

[quote name='WATACHA']A kiedy ślub ;)?

W przyszłym roku ;)

Posted

[quote name='deer_1987']ale zolty piekny!

Własnie ten zolty najbardziej mi sie spodobał :loveu:

[quote name='dianusia921']http://img6.imageshack.us/img6/2965/dsc00202rm.jpg jaka dumna, piękna koteczka :loveu::loveu:

Nie wiem czym pisałaś o tym, ale jak możesz to napisz mi skąd bierzecie tą rudą koteczkę ? to będzie rasowa maine coonka z hodowli czy z adopcji ?

koteczka jest rasowym maine coonem , kupiona z hodowli jako kotek na kolanka :loveu: wiecej o odowli i jej przydomku napiszemy po jej przywiezieniu do domu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko czy w Polsce pastor jest popularny?! Raczej zwykły ksiądz, a ten już powinien żyć w celibacie ;)

Mój ksiądz to pastor, jego córka jest w moim wieku :P

Posted

Naklejka napisał(a):
Mój ksiądz to pastor, jego córka jest w moim wieku :P

Niooo pastorowie mają rodziny :lol:

*anusia&ajlu* napisał(a):
też mam bojownika i inne rybki, nic im nie robi żyją w zgodzie :)
ale poprzedni siedział w innym akwarium bo gryzł wszystko nawet siebie....

Mój Tz powiedział mi że pewnie rybki ze stresu zgubiły kolor i jak sie oswoja z nowym miejscem to dojda do siebie i chyba kurcze miał racje bo przed wyjściem z domu żółty gupik miał na grzbiecie czerwona plame a teraz juz jest prawie cały czerwony hmmmm ( a wyciągnęłam je z akwarium do kuli żeby sprawdzić co sie z nimi bedzie działo ) ....

Posted

Dzisiaj znowu tylko kocie zdjęcia , bylismy na spacerze z psami ale było na polach tyle ludzi z psami że niestety ale psy miały spacer tylko na smyczach :roll:

cdn .....

Posted

Kicia cuuuuudna.:loveu:
A jeśłi chodzi o rybki to też kiedyś miałam, gupiki również, ale nie było wtedy takich pieknych jak te dwa....Był czas,że zaczęły sie pojawiać samczki z długimi kolorowymi ogonami...już się człowiek cieszył, a te...zupełnie jak nie gupiki,

Posted

[quote name='WATACHA']http://img841.imageshack.us/img841/7126/dsc00278md.jpg
czarująca :)

Dziekuje :lol:

[quote name='savahna']Kicia cuuuuudna.:loveu:
A jeśłi chodzi o rybki to też kiedyś miałam, gupiki również, ale nie było wtedy takich pieknych jak te dwa....Był czas,że zaczęły sie pojawiać samczki z długimi kolorowymi ogonami...już się człowiek cieszył, a te...zupełnie jak nie gupiki,

mnie urzekły własnie swoim barwnym kolorkiem :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='magdabroy']Pepsi oczywiście jest piękna :loveu: Czekam, aż na tej kanapie będą tak leżeć dwie kotki :loveu:

A co to, Qwendi też musi być na smyczy przy innych psach??

Ja też juz sie nie moge doczekać :loveu:
czekam ciagle az dojdą zamówione na allegro dla kociaka mata i kocyk , czekam juz tydzien i nic , dawno powinno przyjsc :roll:

Qwendi jest duzych rozmiarów i na pewno ludzie boją sie widzac jak taki niedzwiadek biegnie w ich strone wiec lepiej zeby tez była na smyczy a jej jest to zupełnie obojętne :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):

dOgLoV są już te kalendarze zONkami i kosztują 35 zł ;)

Ja już kupiłam :multi: Do tygodnia powinnien dojść do mojego brata, a on mi go przywiezie w połowie listopada :p

Nie wiem jak Ty, ale ja jak coś kupuję na allegro albo na ebay'u, to tylko u tych co mają 100% pozytywnych komentarzy.
Pisałaś do nich z zapytaniem, gdzie jest zakupiony towar?