łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Jak długo Fabian daje rade łazic po lesie ? Wtedy bylismy ponad 2h ale dużo czasu spędziliśmy siedząc , tzn My siedzielismy a Fabian z Brandem wędrowali cały czas po okolicy hehehehe Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: Tami chodzi za Brando jak za starszym bratem :D Bo mi strona przeskoczyła :P Brando był dla niej nowością to łaziła za nim krok w krok :P Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Gdybym była 2 h w jednym miejscu, to bym tyle Dore widziała :D jak już jesteśmy za długo w jednym miejscu, a ja robię foty to idzie sobie dalej i ma mnie w dupie :D Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ty się nie tłumacz :P Ślepa jesteś i tyle :P A to już wiadomo :P 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Gdybym była 2 h w jednym miejscu, to bym tyle Dore widziała :D jak już jesteśmy za długo w jednym miejscu, a ja robię foty to idzie sobie dalej i ma mnie w dupie :D To u Nas wyglądało tak że Qwendi i Tami spały a Brando zwiedzał :D ale Brando jest super odwoływalny , wystarczy że Ania go zawoła i wraca do nogi , mam nadzieję że Tami też taka będzie ;) Póki co trzyma się człowieka , a nawet jak odejdzie gdzies i sie ją zawoła to pędem do nas leci , ale na razie jest sczeniakiem , nie wiadomo co bedzie dalej ;) Quote
Tyśka) Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Wszystko w Waszych rękach, zależy jak ją wychowacie ;) Quote
jolkablaszczyk Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 ale tu u was się dzieje :) śliczne zdjecia no i w ogole towarzystwo do pozazdroszczenia :) Quote
Patikujek Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Macie super tereny spacerowe! Ja ogólnie też nie narzekam, brakuje mi jedynie jakiejś wody (strumyka, czy stawu) jedyny w okolicy jest w parku zamkowym, ale tam to nie bardzo psa do wody da się wpuścić Quote
Aleksa. Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Z Larą byłoby jak z Brando, ale dla Dory tyle czasu w jednym miejscu to nuuuda :D Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wszystko w Waszych rękach, zależy jak ją wychowacie ;) Staramy się jak możemy ;) podoba mi się to że póki co jest odwoływalna ;) 12 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: ale tu u was się dzieje :) śliczne zdjecia no i w ogole towarzystwo do pozazdroszczenia :) Dziekujemy :* gdyby nie koty które na razie się boją Tamiry było by super :) co prawda już wchodzą do pokoju gdzie jest młoda ale jeszcze na nią syczą .... 6 godzin temu, Patikujek napisał: Macie super tereny spacerowe! Ja ogólnie też nie narzekam, brakuje mi jedynie jakiejś wody (strumyka, czy stawu) jedyny w okolicy jest w parku zamkowym, ale tam to nie bardzo psa do wody da się wpuścić Tylko tak wygląda że mamy super tereny spacerowe , wszystko w koło rozkopane bo robią obwodnice :/ jutro mamy zamiar iśc w miejsce gdzie właśnie mamy bajorko , takie opuszczone , psy spokojnie mogę z niego skorzystać ale nie byliśmy tam kilka miesięcy więc nie wiadomo co zastaniemy na miejscu ;) 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Z Larą byłoby jak z Brando, ale dla Dory tyle czasu w jednym miejscu to nuuuda :D Dla Qwendu też nuda dlatego spała :P Quote
Tyśka) Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Szczeniaki z reguły są odwoływalne :p Przez Ciebie i cudowną Tami śniło mi się, że w moim mieszkaniu zawitał wymarzony papiś :D Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Szczeniaki z reguły są odwoływalne :p Przez Ciebie i cudowną Tami śniło mi się, że w moim mieszkaniu zawitał wymarzony papiś :D Dlatego napisałam że na razie mi się to podoba ;D hahahaha sny sie spełniają :D ale ja dopiero jak tami zawitała u Nas w domu zobaczyłam jak jest ciężko w domu ze szczeniakiem :P Quote
*Magda* Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: Dla Qwendu też nuda dlatego spała :P Dla niej całe życie to nuda :D Quote
jolkablaszczyk Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 To tak jak mój Hirek też nie odstępował Maszy na krok i tak jest do dziś :) Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Dla niej całe życie to nuda :D dzisiaj się nawet troche pobawiła z Tami :P Quote
jolkablaszczyk Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Dla niej całe życie to nuda :D Moja Masza też znudzona zyciem :D na wszystko ma wylane, no chyba że widzi mięcho... wtedy widać iskierki w oczach :) Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Przed chwilą, jolkablaszczyk napisał: To tak jak mój Hirek też nie odstępował Maszy na krok i tak jest do dziś :) Tamira traktuje Qwende jak swoją matkę , jak jest na dworze a jest chłodno to się wtula prawie pod Qwende i tak śpi ale nigdy nie mogę zrobić zdjęcia bo jak tylko coś usłyszy to leci do domu Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, prze okno ;) Nie da się , Qwenda zawsze śpi po tej stronie domu gdzie nie ma okna ;) Quote
Recommended Posts