*Magda* Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 To kiedy po ryby jedziecie? Ja muszę nowe roślinki kupić :/ Quote
łamAga Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: To kiedy po ryby jedziecie? Ja muszę nowe roślinki kupić :/ a nawet go nie pytałam , na razie są tylko slimaki , wlasnie Sebek mowil ze ja wlewacie wode prosto z kranu to mogą wam roslinki padac bo bedzie nieodpowiednie ph Quote
*Magda* Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: a nawet go nie pytałam , na razie są tylko slimaki , wlasnie Sebek mowil ze ja wlewacie wode prosto z kranu to mogą wam roslinki padac bo bedzie nieodpowiednie ph Tu w sklepach każą lać prosto z kranu :P Ale to nie od tego nam roślinki padają, bo w ogóle nie padają ;) Tylko Bogdan zaniedbał trochę, bo nie kupił preparatu na glony i roślinki mi "obrosły" :/ I teraz wyglądają brzydko :( Dlatego chcę wymienić ;) P.S. ph jest dobre, bo mamy specjalny płyn do wlewania do wody dla roślin :P Quote
łamAga Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tu w sklepach każą lać prosto z kranu :P Ale to nie od tego nam roślinki padają, bo w ogóle nie padają ;) Tylko Bogdan zaniedbał trochę, bo nie kupił preparatu na glony i roślinki mi "obrosły" :/ I teraz wyglądają brzydko :( Dlatego chcę wymienić ;) P.S. ph jest dobre, bo mamy specjalny płyn do wlewania do wody dla roślin :P No co za lyń z tego Bodziana :P Quote
*Magda* Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 No lyń :d A jak mu pokazałam jak wyglądają rośliny, to kupił, ale w tabletkach. I co? I dupa, bo leżą już 3 dni na dnie i się nie rozpuszczają :D Sama se kupię w płynie, taki jak poprzednio ;) Quote
łamAga Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: No lyń :d A jak mu pokazałam jak wyglądają rośliny, to kupił, ale w tabletkach. I co? I dupa, bo leżą już 3 dni na dnie i się nie rozpuszczają :D Sama se kupię w płynie, taki jak poprzednio ;) Ja sie tam tego akwarium nie tykam , ale sebka trzeba zabrac do specjalisty i to szybko , mówie mu że ma mi wywiercic dziure w scianie na ramkę a On do mnie że mam przemyslec gdzie tą ramkę chce powiesić bo na narożniej komodzie to On by widział takie wielkie terrarium dla jaszczura <załamka> ja juz nie wiem czy my w domu mieszkamy czy w zoo :P Quote
*Magda* Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Wolałabym jaszczura niż takie dupne akwarium :P Quote
łamAga Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Wolałabym jaszczura niż takie dupne akwarium :P ueeee no ja też ale jak już są te rybki to niech się na nich zakonczy powiekszanie rodziny :P Quote
łamAga Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 7 godzin temu, Patikujek napisał: E tam do zoo wam jeszcze daleko No i mam nadzieję że jeszcze długo będzie brakowało :P Quote
łamAga Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Zoo nie, ale mini zoo to już tak :D Tyle zwierząt to już max :P więcej nie chce :P Quote
łamAga Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Dzisiaj było nawet ładnie wiec poszliśmy na spacerek ;) Quote
Aleksa. Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ładne fotki <3 Jak długo Fabian daje radę z Wami chodzić ? Quote
łamAga Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ładne fotki <3 Jak długo Fabian daje radę z Wami chodzić ? Dzięki :* Wczoraj z nami było to godzinke pochodziliśmy ale z nim się nie da chodzić na spacery , łazi na boki , specjalnie ucieka gdzieś w pola , a tam teraz są same rozkopy i boje sie ze wpadnie gdzieś na jakąś blache czy szkło więc dzisiaj był u babci na służbie i poszliśmy sami z psami ;) Quote
Aleksa. Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 10 minut temu, łamAga napisał: Dzięki :* Wczoraj z nami było to godzinke pochodziliśmy ale z nim się nie da chodzić na spacery , łazi na boki , specjalnie ucieka gdzieś w pola , a tam teraz są same rozkopy i boje sie ze wpadnie gdzieś na jakąś blache czy szkło więc dzisiaj był u babci na służbie i poszliśmy sami z psami ;) No właśnie tak się zastanawiałam, czy po 10 minutach nie chce wracać :D Quote
jolkablaszczyk Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 ale młoda rośnie, jak na drożdżach :) śliczne zdjecia :) Kurcze ja to bym nie wytrzymala widząc wychodzace kłębuszki futra na psie.. zaraz by mnie reka świerzbiła by wyciągnąc... :D jak Ty to robisz, że olewasz i jeszcze zdjecia robisz?? :) :D Quote
łamAga Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: No właśnie tak się zastanawiałam, czy po 10 minutach nie chce wracać :D On by na dworze chodził cały dzień ale jest bardzo nieusłuchany i większość psich spacerów siedzi u babci :P 13 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: ale młoda rośnie, jak na drożdżach :) śliczne zdjecia :) Kurcze ja to bym nie wytrzymala widząc wychodzace kłębuszki futra na psie.. zaraz by mnie reka świerzbiła by wyciągnąc... :D jak Ty to robisz, że olewasz i jeszcze zdjecia robisz?? :) :D dziekuje ;) ja mam wrażenie że ona codziennie jest większa ;) szczerze ? brak czasu , i pogody , Sebek prawie 24h siedzi i grzebie przy akwarium , z młody się nie da psa czesać , a do tego jak jest wiatr to się też nie da :/ wiem że można powiedzieć że to wymówka , ale dzisiaj ją chciałam wyczesac i czasu mi brakło .... 7 godzin temu, Patikujek napisał: Malutka to już kawał baby :) wielki kawał bym powiedziała ;) Dzisiaj spotkalismy się z kuzyna Amstaffem , to dopiero kruszynka <3 Quote
Recommended Posts