Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Aleksa. napisał:

Właśnie widzę, że nieźle się dziewczynie urosło ;o ;p 

Jak tak patrze np jak pije z wiadra to na początku ledwo do niego sięgala a teraz musi sie nachylić żeby się napić ;)

3 minuty temu, Patikujek napisał:

Ile młoda już waży? 

A tak w ogóle czym focisz Aga?bo pięknie w ruchu łapiesz? 

W sobote idziemy do weta to się dowiemy ile waży ale pewnie sporo przybrała na wadze ;)

kurcze nie wiem dokładnie , mam sony alfe , te zdjęcia robiłam teleobiektywem ale jakie parametry to nie mam pojęcia a Sebka nie ma w pokoju żeby go spytać , jak się dowiem to napiszę ;) ale dziekuję , miło że się fotki podobają :*

Posted

DSC01936.JPG.bbb0250c6c72a0f63b3fa9c6729fef81.JPG

DSC01937.JPG.f2e5d7db90f4b7c07af6d83ca65c0ddd.JPG

DSC01938.JPG.7011eed632ebcd8da67528d7ab18a3cd.JPG

a tutaj  ilość zrobionych kroków , niezbyt wyraźnie widac więc poprawiam :P 11,467:D nie dosyć że "miernik" kroków został ubrudzony to Tamira zerwała zaczep :P wiedziałam że za długo to nie pozyje z taką bombą energii :D

DSC01954.JPG

Posted
57 minut temu, łamAga napisał:

W sobote idziemy do weta to się dowiemy ile waży ale pewnie sporo przybrała na wadze ;)

kurcze nie wiem dokładnie , mam sony alfe , te zdjęcia robiłam teleobiektywem ale jakie parametry to nie mam pojęcia a Sebka nie ma w pokoju żeby go spytać , jak się dowiem to napiszę ;) ale dziekuję , miło że się fotki podobają :*

No to się okaże.  Ja Blu ważyłam w domu jakiś tydzień temu to miał 17,8 kg ale wydaje mi się, że trochę mu się przytylo ostatnio

A co do aparatu to jak się dowiesz to daj znać.  Ja mam Sony alfa 58 z takim podstawowym obiektywem,  ale łapanie czegokolwiek w ruchu graniczy z cudem po prostu... wrrrr

Posted
Dnia 16.04.2017 o 22:49, Patikujek napisał:

No to się okaże.  Ja Blu ważyłam w domu jakiś tydzień temu to miał 17,8 kg ale wydaje mi się, że trochę mu się przytylo ostatnio

A co do aparatu to jak się dowiesz to daj znać.  Ja mam Sony alfa 58 z takim podstawowym obiektywem,  ale łapanie czegokolwiek w ruchu graniczy z cudem po prostu... wrrrr

Dzisiaj tak mniej więcej zważyłam Tamire i waży około 10 kg 

A obiektyw to DT 55-200 mm f/4-5.6 , tylko nim potrafie zrobić jakiekolwiek zdjęcie w ruchu ;)

Dnia 16.04.2017 o 23:07, Aleksa. napisał:

Byłam teraz z psami na siku..i u mnie to chyba na minusie jest ;o jak zimnooo

Ja dzisiaj doznałam szoku , wychodze rano do pracy , patrze , a tu śnieg z deszczem pada :/ w ogóle zimno jest jak cholera :/

No i w ogóle mam problem , bo.... strasznie swędzi mnie nos , i teraz nie wiem czy to już pyłki i powinnam być na lekach czy to wina tych wszystkich świątecznych przypraw grrrr jak ja to uwielbiam :/ 

Posted

10 kg to już kawał psa.

A co do pogody to mnie dzisiaj tez porąbana.  Rano skrobalam szyby , potem słońce,  potem słońce i grad. Potem znów ciemno ale sucho a teraz znów leje. .. ehhhhh kwiecień

Posted
2 minuty temu, Patikujek napisał:

10 kg to już kawał psa.

A co do pogody to mnie dzisiaj tez porąbana.  Rano skrobalam szyby , potem słońce,  potem słońce i grad. Potem znów ciemno ale sucho a teraz znów leje. .. ehhhhh kwiecień

Na dwór w nocy wynoszę ją na rękach żeby w razie spotkania kota na korytarzu nie narobiła rumoru to powiem szczerze że ledwo ja wleke :D

Ale młoda przechodzi samą siebie , gryzie wszystko co jej wpadnie do pyska , i to nie swoje zabawki , o nieee , one są nudne , specjalnie kradnie młodego zabawki bo wie że ktoś ją będzie gonił :P

Ja rozumiem że kwiecien plecien bla bla bla ale no bez przesady żeby chodzić w kurtce i się trząś w połowie kwietnia :/

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Może już alergia.. ;) ja też mam przytkany nos

W zeszłym roku zaczęło sie u mnie 15 kwietnia , dzisiaj mamy 18 więc możliwe ze to alergia ale nie wiem czy się faszerować lekami jak to moze od przypraw hehe sama juz nie wiem 

Posted
6 minut temu, Patikujek napisał:

U mnie śnieg sypać kilka razy, ale na zmianę że słońcem więc nic  niego nie zostawało po chwili.

Aga moi ma 18 kg a i tak go z 2 piętra noszę XD

U nas nie sypie ale jest zimno brrrr rano musiałam skrobac szybe w aucie a na noc zapowiadają niby -8 , ja chce już ciepło ....

Matko , to ja musze miec mało siły bo Tamirę ledwo targam , a dzisiaj to cały czas mi się wdrapywała na kolana maupa jedna :D