Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Fabian dał Ci spać?

Tak spał jednym ciągiem całą noc , dopiero o 6 się obudził z płaczem że On sie chce kąpać , pewnie przyśniło mu się jak wieczorem za karę :P musiał wyjść z wanny i byl ryk jak by go obdzierali ze skóry :P

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Możesz nie denerwować mojego Fabiana?      : P

Ja go denerwuje ? ja ? można mu mówić sto razy " nie wolno wylewać wody z wanienki na podłogę " a On co ? wylewa i się pizga , on jest tak złośliwy i niegrzeczny że ręce opadają , dzisiaj się znowu zlał w gacie i mówie do niego " diecko ręce mi już opadają " a On patrzy na moje ręcie i mówi " nie opadają Ci przecież " hahahaha ale mi na prawde opadły i już się wolałam nie odzywac :P

Posted
29 minut temu, łamAga napisał:

Ja go denerwuje ? ja ? można mu mówić sto razy " nie wolno wylewać wody z wanienki na podłogę " a On co ? wylewa i się pizga , on jest tak złośliwy i niegrzeczny że ręce opadają , dzisiaj się znowu zlał w gacie i mówie do niego " diecko ręce mi już opadają " a On patrzy na moje ręcie i mówi " nie opadają Ci przecież " hahahaha ale mi na prawde opadły i już się wolałam nie odzywac :P

Maria w kąpieli nie raz coś wylewa i szlak mnie wtedy trafia. Też powtarzam po sto razy i nie dociera. Ostatnio wkurzyłam się..Dałam jej ręcznik i wycierala cała łazienkę :P co ja będę non stop po niej sprzątać :P

Posted
22 godziny temu, Aleksa. napisał:

Maria w kąpieli nie raz coś wylewa i szlak mnie wtedy trafia. Też powtarzam po sto razy i nie dociera. Ostatnio wkurzyłam się..Dałam jej ręcznik i wycierala cała łazienkę :P co ja będę non stop po niej sprzątać :P

Fabian by się cieszył jak by mógł sam wytrzeć :D

8 godzin temu, *Magda* napisał:

U mnie stoi w łazience mop na etacie, odkąd Nathan jest kąpany z Theodorem :D

A mnie coś trafia jak w lazience jest mokro :P

Dzisiaj koncze 3 miesiące :D

DSC02018.JPG

Posted

oj chyba wszystkim juz brakuje ciepłej i słonecznej pogody, te ciągłe nawroty zimna, deszczu i śniegu wszystkim sie dają we znaki. u mnie jutro ma wrocic zima. w prognozie mam opady śniegu i desdzczu ze śniegiem przez całą dobę, więc cholera wie ile znowu tego białego gówna nasypie... :/