Patikujek Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 U mnie z wczoraj na dzisiaj w nocy był jeszcze mróz, ale dzień za to już piękny. Mam nadzieję, że teraz to już tylko cieplej :D Quote
jolkablaszczyk Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 u mnie spadł śnieg w lany poniedziałek, ale poleżał tylko do popołudnia i od tego czasu wraca wiosna... Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Siemka w piąteczek :D Siemka siemka ;) U Nas nadal pizga zimnem :/ Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 Witamy sie witamy :D Może Magda jakoś dogo rozkręci :P Quote
*Magda* Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Rozkręci, ale nie dziś :P Muszę odespać nocną podróż :/ Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: Rozkręci, ale nie dziś :P Muszę odespać nocną podróż :/ Ja sie dziwie że jeszcze nie spisz :P Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Herbatkę sobie piję :P A ja piwko :D i spałam całą noc do 6 z małą pobudką o 3 na siku z psem a ledwo na oczy patrze :P Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Fabian dał Ci spać? Tak spał jednym ciągiem całą noc , dopiero o 6 się obudził z płaczem że On sie chce kąpać , pewnie przyśniło mu się jak wieczorem za karę :P musiał wyjść z wanny i byl ryk jak by go obdzierali ze skóry :P Quote
łamAga Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Możesz nie denerwować mojego Fabiana? : P Ja go denerwuje ? ja ? można mu mówić sto razy " nie wolno wylewać wody z wanienki na podłogę " a On co ? wylewa i się pizga , on jest tak złośliwy i niegrzeczny że ręce opadają , dzisiaj się znowu zlał w gacie i mówie do niego " diecko ręce mi już opadają " a On patrzy na moje ręcie i mówi " nie opadają Ci przecież " hahahaha ale mi na prawde opadły i już się wolałam nie odzywac :P Quote
Aleksa. Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 29 minut temu, łamAga napisał: Ja go denerwuje ? ja ? można mu mówić sto razy " nie wolno wylewać wody z wanienki na podłogę " a On co ? wylewa i się pizga , on jest tak złośliwy i niegrzeczny że ręce opadają , dzisiaj się znowu zlał w gacie i mówie do niego " diecko ręce mi już opadają " a On patrzy na moje ręcie i mówi " nie opadają Ci przecież " hahahaha ale mi na prawde opadły i już się wolałam nie odzywac :P Maria w kąpieli nie raz coś wylewa i szlak mnie wtedy trafia. Też powtarzam po sto razy i nie dociera. Ostatnio wkurzyłam się..Dałam jej ręcznik i wycierala cała łazienkę :P co ja będę non stop po niej sprzątać :P Quote
*Magda* Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 U mnie stoi w łazience mop na etacie, odkąd Nathan jest kąpany z Theodorem :D Quote
łamAga Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Maria w kąpieli nie raz coś wylewa i szlak mnie wtedy trafia. Też powtarzam po sto razy i nie dociera. Ostatnio wkurzyłam się..Dałam jej ręcznik i wycierala cała łazienkę :P co ja będę non stop po niej sprzątać :P Fabian by się cieszył jak by mógł sam wytrzeć :D 8 godzin temu, *Magda* napisał: U mnie stoi w łazience mop na etacie, odkąd Nathan jest kąpany z Theodorem :D A mnie coś trafia jak w lazience jest mokro :P Dzisiaj koncze 3 miesiące :D Quote
łamAga Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Quwa kiedy pójdę na spacer i będzie mi ciepło ?! Quote
*Magda* Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Quwa kiedy pójdę na spacer i będzie mi ciepło ?! Jak będzie ciepło :P Quote
łamAga Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak będzie ciepło :P zapewno :P ja chce już ciepło :P Quote
jolkablaszczyk Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 oj chyba wszystkim juz brakuje ciepłej i słonecznej pogody, te ciągłe nawroty zimna, deszczu i śniegu wszystkim sie dają we znaki. u mnie jutro ma wrocic zima. w prognozie mam opady śniegu i desdzczu ze śniegiem przez całą dobę, więc cholera wie ile znowu tego białego gówna nasypie... :/ Quote
Recommended Posts