*Magda* Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: się za bardzo rozpędziłam :P Jesteś jak struś pędziwiatr :D Quote
łamAga Posted March 31, 2017 Author Posted March 31, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jesteś jak struś pędziwiatr :D eheeee struś pędziwiatr z zakwasami po spacerku :P Quote
*Magda* Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: eheeee struś pędziwiatr z zakwasami po spacerku :P Lenie cierpią na zakwasy :P Quote
łamAga Posted March 31, 2017 Author Posted March 31, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Lenie cierpią na zakwasy :P chyba tak :P nie zaprzecze :P ale jak chodze do pracy to w weekend jestem tak wyjeb....na i musze dom ogarnąć że na spacery czasu nie ma :P ale teraz bedzie musial się znaleźć Quote
*Magda* Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Jak nie znajdziesz, to będziesz miała psa mordercę :P Quote
łamAga Posted March 31, 2017 Author Posted March 31, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Jak nie znajdziesz, to będziesz miała psa mordercę :P Nie no do tego nie dopuszczę , socjal musi być ;) w sumie to Ona ma spacery , gorzej z Qwendą :/ Quote
*Magda* Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Nie no do tego nie dopuszczę , socjal musi być ;) w sumie to Ona ma spacery , gorzej z Qwendą :/ Przecież jak bierzecie jedną, to i drugą?! Quote
łamAga Posted March 31, 2017 Author Posted March 31, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Przecież jak bierzecie jedną, to i drugą?! No nie zawsze bo jak idziemy na miasto to Qwendy nie bierzemy bo iść z młodym , szczeniakiem i jeszcze Qwendą było by hardcorem :/ a chcemy żeby Tami miała socjal i chodziła w miejsca zaludnione Quote
łamAga Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 Muszę Wam powiedzieć że Fabian cieszy się że ma małego pieska ale zakochany jest w "Bando" :D <3 Quote
*Magda* Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Ten mały piesek, za kilka tygodni będzie większy niż "Bando" :D :P Quote
łamAga Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ten mały piesek, za kilka tygodni będzie większy niż "Bando" :D :P Sama jestem ciekawa jak Tami wyrośnie , jaka będzie ;) Branda bym na smyczy nie utrzymała :P Quote
łamAga Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: To jak Ty chcesz Tami utrzymać? Mam nadzieję że nie będę musiała się przekonywac o jej sile :P Quote
3 x Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 ooo ja, ale macie uroczego szczeniola;) pamiętajcie, że szczeniak to zuo wcielone! Aga ja dzisiaj ogarniałam wyjście do weta przez miasto z buta z tybciem i rudzielcem, da radę ;) Qwendi nie odwala jak wychodzicie tylko ze szczeniolem? (odpowiedz przeczytam pewnie za miesiac jak znów zawitam ;) ) Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 22 godziny temu, 3 x napisał: ooo ja, ale macie uroczego szczeniola;)pamiętajcie, że szczeniak to zuo wcielone! Aga ja dzisiaj ogarniałam wyjście do weta przez miasto z buta z tybciem i rudzielcem, da radę ;) Qwendi nie odwala jak wychodzicie tylko ze szczeniolem? (odpowiedz przeczytam pewnie za miesiac jak znów zawitam ;) ) z tym zgadzam się w 100%tach ! ale juz jest w miare ogarnięte wszystko ;) Ja bym sie z Qwendą i innym psem w zyciu nie wybrała nigdzie :P o dziwo Qwendi nie wariuje , tylko że zostawiamy ją jak tesciowa jest w domu , jak jej nie ma to wolimy ją zabrac ze sobą ;) 3 minuty temu, *Magda* napisał: Sweet Fabian jak Tami śpi to ją całuje i "kocha" ale jak nie spi to przed nią ucieka hehe Quote
Patikujek Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Aga ja tak w ogóle to sobie myślę, że czas zmienić tytuł galerii :P Quote
łamAga Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 52 minuty temu, Patikujek napisał: Aga ja tak w ogóle to sobie myślę, że czas zmienić tytuł galerii :P Kurde u mnie z tym ciezko :P banerek też znieniam i zmienic nie moge :P Quote
łamAga Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Siemka :) Siemka siemka ;) Ale u nas dzisiaj było zimno brrrr chyba zima wraca :P Quote
łamAga Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Wczoraj było tak a dzisiaj było tak różnica temperatur nie fajna :/ a takie dwa zdjęcia sobie dzisiaj wywołałam <3 Quote
Aleksa. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 No mi też dzisiaj było chłodniej. Było może w słońcu ze 20 stopni, choć nie wiem, czy tyle, ale jak zachodziło i wiatr do tego to brrr zresztą już to odczułam, bo z zatok mi nacieka na gardło :/ Quote
Recommended Posts