angineuuka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Tez dostałam zdjęcie Fabiana :grins: Quote
*Magda* Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ty, Aga teraz ma inne zajęcia :) Pozostawię tę przyjemność młodym rodzicom :eviltong: a ja chyba nie zasluzylam :( :evilbat: Quote
marta1624 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ja też nie zasłużyłam :placz: :placz: :placz: Quote
Oscar Patric Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Na FB widziałam Fabianka maleńka kruszynka :loveu: Quote
marta1624 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Jo tyż :megagrin: Ty się nie ciesz tylko wstawiaj, miałaś pozwolenie już dawno od Agi :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Wstawiłam jak się urodził :megagrin: Na to miałam pozwolenie :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Miałaś pozwolenie na wstawianie cały czas :p Pokaż Fabiana......... Quote
Mała Nika Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Gratuluję! Cały czas podczytywałam a tu nagle bum! mały wyskoczył ;) Niech zdrowo rośnie :) Quote
junoo Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 ja również czekam na kolejne zdjęcia Fabianka :loveu: Quote
marta1624 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Hejka :) Zdjęcia poproszę, i relacje! :D Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Dziś Aga i Glonojadek :roflt: :roflt: :roflt: (czyt. Fabian) wracają do domu :bigcool: Quote
*Monia* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Hahaha, Glonojadek :laugh2_2: Może być też zwany Jamochłonem :jumpie: Czekamy w takim razie na relację i fotki ;) Quote
Oscar Patric Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Dziś Aga i Glonojadek :roflt: :roflt: :roflt: (czyt. Fabian) wracają do domu :bigcool: super :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
marta1624 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 O wreszcie :klacz: Teraz czekam aż się ogarnie :jumpie: Quote
łamAga Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Hejka laseczki :loveu: Dziekuje wam bardzo za gratuacje i ze tak ładnie trzymałyscie za mnie kciuki :loveu: Jak na razie czuję sie jak w innym wymiarze , tak jakoś dziwnie , pewnie duzo czasu minie zanim dojde do siebie i zrozumiem co się stało ;) Nigdy nie sadziłam ze ciąża poród i dzidzia to jest tak bardzo "inna " sprawa ;) Jak na razie to nie wiem czy zdążę napisać relacje bo jak to Magda zauważyła trafił mi się mały glonojadek i na cycku wisi mi niemal 24 na dobę ;) Wiem jedno że u nas w szpitalu oddział patologii to taka prawdziwa patologia :huh: masara , trzymaja Cie tam i sami nie wiedzą dlaczego , niby siedzisz tam dla bezpieczeństwa a jak masz problem i im o nim powiesz to odpowiedz zazwyczaj brzmi " jest pani w ciąży to normalne " i w ogóle takie warunki że masakra .... A dlaczego cesarka ? ano pewnego dnia rano poszłam do toalety i wydawalo mi sie jak bym miała taki duzy upław , ale wysikalam sie i poszłam spac dalej , leże sobie i nagle czuje powódź , i olsnilo mnie że wody mi odeszły , poszłam zgłosiłam to pielegniarce , zawolała lekarza , podłaczył mnie pod ktg , skurczy brak , wzial mnie na badanie , zrobił odczyn wydzieliny i mówi ze to faktycznie wody sie sączą , wiec kroplówka i wywoływanie skórczy , leżałam tak 4 godziny a skórczy brak , w pewnym momencie tetno dziecka spadlo i nie szło go odnalezc ładnych pare minut wiec panika i szybko decyzja o cieciu , wystraszyli się że moze być to owiniecie pępowina i trzeba było działać szybko , okazało sie że pępowina była tak krótka że ledwo mogli z niej krew na badania grupy krwi pobrac , sami nie wiedza co było przyczyna zaniku tętna bo wszystko okazało sie byc prawidłowo i tetno w normie ;) Ale powiem wam że nie mam porównania między porodem naturalnym a cc ale kolejne dni po "porodzie" to dni wycięte z życiorysu a bólu nie da się opisać , do dzisiaj chodzę jak babcia i nawet położenie się na łóżku jest dla mnie mega problemem , nie wiem czy kazda tak czuje ale dla mnie to meksyk , mam nadzieje ze długo sie to nie utrzyma i wroce do pełni sił ;) Fotek jeszcze nie mam , jedynie jedna którą dodałam własnie na nk ;) Quote
Recommended Posts