Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki wielkie dziewczyny za wsparcie :* czlowiekowi od razu lepiej jak wie ze tyle ludzi czeka na jego dzidzie :* jak sie skurcze zaczna to bede myslala ze musze dac rade bo przeciez nie moge zawiesc tyle ludzi ;-) brzuch mnie pobolewa jak na okres jakos tak dziwnie no ale badan tu nie robia innych jak tylko sluchanie tetna , ktg i temperatura wiec nic nie wiemy , jak kolezanka dzisiaj powiedziala ze ja brzuch boli jak na okres to jej powiedzial ze jest w ciazy wiec musi bolec a jak druga powiedziala ze ja tak kluje dziwnie to jej powiedzial ze macica jej sie rozciaga wiec ja kluje , to ja nie wiem po co My tu jestesmy , one maja rozwarcie wiec ok ale ja ani rozwarcia nie mam ani skurczy .... No ale nic teraz jest blizej niz dalej wiec jakos wytrzymamy ;)

Posted

Mam tableta ale wifi jest dostepne tylko w kawiarence i siega do polowy korytarza a My mamy pokoj na koncu :/ wiec moge co jedynie sobie na nim pograc :/ podjadlam , Sebastian przyniosl mi goracy bigos i dwie swierze buleczki na kokacje no i jakies tam buleczki slodkie z biedronki estelle , czekolade co bym do jutra nie padla hehe a teraz juz ide spac pomalu bo swiatla juz gasza powoli :) oby za niedlugo sie cos ruszylo ;) dobranoc laseczki ;)

Posted

Sluchaj no Fabiano. Ciocia Gosia idzie teraz spac bo ni Twoja przyszla zona a moja córcia dala popalić, ale jak rano wstaje a Ty nadal w brzucholu będziesz to będzie mi smutno!!!

dobranoc Aguś:)

Posted

Sluchaj no Fabiano. Ciocia Gosia idzie teraz spac bo ni Twoja przyszla zona a moja córcia dala popalić, ale jak rano wstaje a Ty nadal w brzucholu będziesz to będzie mi smutno!!!

dobranoc Aguś :)

Ty się tak nie zapędzaj, bo Fabian może być gejem :eviltong:

A wtedy będzie potencjalnym mężem/żoną dla Theosia :evil_lol:

Posted

Fabian jeszcze w brzuchu a już ma życie ustawione bez względu na orientację  :megagrin:

Smacznego śniadanka i... w sumie nie wiem czy życzyć miłego dnia czy już bezproblemowego porodu żeby zapeszyć i przyspieszyć  :mdrmed:

Posted

Aguś trochę mnie u Was nie było a tu takie wieści, kurna... dobrze, że teraz obudziłabym się, bo moje ogarnięcie to zorientowałabym się jak Fabian będzie biegać już..

No to teraz leż, wypoczywaj, wysypiaj się, najedz się. I spokojnie sobie leżcie. Trzymamy kciukasy za Was, powodzenia. Oby było szybko i bezboleśnie :)

Posted

Hej dziewczynki ;-) ja nadal w dwupaku , co gorsza nic sie nie dzeje , zamiast urosteptu daja mi furagine i w koncu nawet mnie pecherz nie boli , ale bym sobie skoczyla na miasto albo odwiedzic Stasia

Posted

Nie wiem dlaczego mi ucielo czesc wiadomosci o synowych zieciach itd :oops: nie pamietam juz co chcialam napisac :p wiec trzymajcie kciuki zeby mi chociaz wody odeszly bo wtedy zaczna chociaz cos dzialac a tak to zapuszcze tu korzenie chyba ....

Posted

Mam nadzieje ze nie pokwitne tutaj do terminy albo i dluzej ;-) dzisiaj mialam isc do mamy i brata na imieniny bo maja jednego dnia i ominie mnie kawka i placuszek :( w takim wypadku brat mowil ze w pezencie mam mu chociaz siostrzenca dzisiaj urodzic a tu nawet sie nie zanosi na cokolwiek ....

Posted

Hej, właśnie - czym się kierują, zostawiając Cię w szpitalu?