łamAga Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Dzieki wielkie dziewczyny za wsparcie :* czlowiekowi od razu lepiej jak wie ze tyle ludzi czeka na jego dzidzie :* jak sie skurcze zaczna to bede myslala ze musze dac rade bo przeciez nie moge zawiesc tyle ludzi ;-) brzuch mnie pobolewa jak na okres jakos tak dziwnie no ale badan tu nie robia innych jak tylko sluchanie tetna , ktg i temperatura wiec nic nie wiemy , jak kolezanka dzisiaj powiedziala ze ja brzuch boli jak na okres to jej powiedzial ze jest w ciazy wiec musi bolec a jak druga powiedziala ze ja tak kluje dziwnie to jej powiedzial ze macica jej sie rozciaga wiec ja kluje , to ja nie wiem po co My tu jestesmy , one maja rozwarcie wiec ok ale ja ani rozwarcia nie mam ani skurczy .... No ale nic teraz jest blizej niz dalej wiec jakos wytrzymamy ;) Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Masz tableta? Sebek Cię dokarmił? A z WhatsApp masz coś namieszane, bo według danych z mojego fona, ostatni raz aktywna byłaś 31.10.2014 godz.18:33 :madgo: Quote
łamAga Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Mam tableta ale wifi jest dostepne tylko w kawiarence i siega do polowy korytarza a My mamy pokoj na koncu :/ wiec moge co jedynie sobie na nim pograc :/ podjadlam , Sebastian przyniosl mi goracy bigos i dwie swierze buleczki na kokacje no i jakies tam buleczki slodkie z biedronki estelle , czekolade co bym do jutra nie padla hehe a teraz juz ide spac pomalu bo swiatla juz gasza powoli :) oby za niedlugo sie cos ruszylo ;) dobranoc laseczki ;) Quote
Małgonia Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Sluchaj no Fabiano. Ciocia Gosia idzie teraz spac bo ni Twoja przyszla zona a moja córcia dala popalić, ale jak rano wstaje a Ty nadal w brzucholu będziesz to będzie mi smutno!!! dobranoc Aguś:) Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Sluchaj no Fabiano. Ciocia Gosia idzie teraz spac bo ni Twoja przyszla zona a moja córcia dala popalić, ale jak rano wstaje a Ty nadal w brzucholu będziesz to będzie mi smutno!!! dobranoc Aguś :) Ty się tak nie zapędzaj, bo Fabian może być gejem :eviltong: A wtedy będzie potencjalnym mężem/żoną dla Theosia :evil_lol: Quote
*Monia* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Fabian jeszcze w brzuchu a już ma życie ustawione bez względu na orientację :megagrin: Smacznego śniadanka i... w sumie nie wiem czy życzyć miłego dnia czy już bezproblemowego porodu żeby zapeszyć i przyspieszyć :mdrmed: Quote
kalyna Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Aguś trochę mnie u Was nie było a tu takie wieści, kurna... dobrze, że teraz obudziłabym się, bo moje ogarnięcie to zorientowałabym się jak Fabian będzie biegać już.. No to teraz leż, wypoczywaj, wysypiaj się, najedz się. I spokojnie sobie leżcie. Trzymamy kciukasy za Was, powodzenia. Oby było szybko i bezboleśnie :) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hejka Aguś :) I Fabian, wyłaź już! :) Quote
łamAga Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Hej dziewczynki ;-) ja nadal w dwupaku , co gorsza nic sie nie dzeje , zamiast urosteptu daja mi furagine i w koncu nawet mnie pecherz nie boli , ale bym sobie skoczyla na miasto albo odwiedzic Stasia Quote
łamAga Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Nie wiem dlaczego mi ucielo czesc wiadomosci o synowych zieciach itd :oops: nie pamietam juz co chcialam napisac :p wiec trzymajcie kciuki zeby mi chociaz wody odeszly bo wtedy zaczna chociaz cos dzialac a tak to zapuszcze tu korzenie chyba .... Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ehh, beznadziejnie że cię tam trzymają :( Normalnie ocipieć pewnie można :/ Ale pocieszę cię- już niedługo :) Quote
łamAga Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Mam nadzieje ze nie pokwitne tutaj do terminy albo i dluzej ;-) dzisiaj mialam isc do mamy i brata na imieniny bo maja jednego dnia i ominie mnie kawka i placuszek :( w takim wypadku brat mowil ze w pezencie mam mu chociaz siostrzenca dzisiaj urodzic a tu nawet sie nie zanosi na cokolwiek .... Quote
agaga21 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 w sumie to dlaczego musisz tam leżeć? jeśli nie chcą ci robić teraz cc to nie widzę sensu, przecież dziecko donoszone, z ciążą wszystko ok to po co? Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ehh Aguś, jeszcze trochę musisz pocierpieć :( Trzymam kciuki żeby Fabian się pospieszył :) Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hejka :D Milego dnia,oby rozpakowanego ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hej, właśnie - czym się kierują, zostawiając Cię w szpitalu? Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cześć Aguś :) Zaglądam najpierw do Ciebie, z nadzieją, że coś się dzieje ;) A tu lipa :( Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zycze nocnej akcji porodowej, dobrano... Znaczy PRZYJ, nie ma spania!!:) Quote
Recommended Posts