Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale super :loveu:

Też się w tym zakochałam  :loveu: weszłam patrze a Staś ma takie coś przy smoczku i oczywiście pisk " ale to słodkie :D" a Paulina mówi " super że Ci sie podoba bo Staś takie samo ma dla was :D "

Cześć Aga :)

Hej Olka ;)

A tak w ogóle to ja spać ide bo już i tak przecholowałam z godziną spania dzisiaj ;) od 30 minut powinnam już chrapać a ja nawet jeszcze do łazienki nie doszłam żeby się wykąpać :D 

więc dobranoc i do juterka ;)

Posted

A tu sie okaże, że Fabian będzie bezsmoczkowy  :megagrin:

Pilnuj licytacji lepiej, ja ostatnio przegapiłam chuste kółkową i o 1zł mnie przebili...

Posted

No to faktycznie będzie Fabian ;)

Teraz widzę, że Aga ma za dużo czasu, bo tylko kupuje i kupuje :lol:

U nas na podwórko też nikomu obcemu nie radziłabym wchodzić, zwłaszcza jak Ciap pilnuje obejścia :P

Posted

Ale słodziasta zawieszka :)

Staś już coraz mniej wygląda jak noworodek i robi się taki niemowlakowy ;)

Też nie rozumiem po co ta położna się tak pcha do domu. Ja bym Shinę puściła żeby się witała z łydkami takiej baby :evil_lol: .

Cześć Aga :mdrmed:

Znalazłam chwilkę na nadrobienie zaległości i znikam.

Guest wolfheart
Posted

sieeeeeeeeeeemka,jem kamyczki te z Jutrzenki :jumpie:  :kaffee_2:

Posted

Hejka Aguś

Nie wiesz gdzie można takie coś kupić? Super jest, uwieklboiam takie rzeczy 

hejka ;)

Nie mam pojęcia , nie chcą mi powiedzieć bo bym sprawdziła ile za to dali :P

A tu sie okaże, że Fabian będzie bezsmoczkowy 

Pilnuj licytacji lepiej, ja ostatnio przegapiłam chuste kółkową i o 1zł mnie przebili...

Nawet jeśli się tak okaże to przyczepię mu jako ozdobę do wózka , a pozniej przerobię na bransoletkę dla siebie :D

Będe pilnowała ale i tak max do 30 zł będe podbojała bo drożej mi sie nie opłaca ....

No to faktycznie będzie Fabian

Teraz widzę, że Aga ma za dużo czasu, bo tylko kupuje i kupuje

U nas na podwórko też nikomu obcemu nie radziłabym wchodzić, zwłaszcza jak Ciap pilnuje obejścia

Ale ja tylko okazjonalnie kupuję , jak coś tanie ....

To teraz sobie wyobraź jak by Ciap była wielkości Qwendy :D

Hejka

wrócę i nadrobię

Hello ;)

Ale słodziasta zawieszka

Staś już coraz mniej wygląda jak noworodek i robi się taki niemowlakowy

Też nie rozumiem po co ta położna się tak pcha do domu. Ja bym Shinę puściła żeby się witała z łydkami takiej baby .

Cześć Aga

Znalazłam chwilkę na nadrobienie zaległości i znikam.

Tak już się robi taki fajny , ale co się do aparatu uśmiechnąć nie chce to nie chce , czasami ma taki zaciesz a czasami jak się chce fotkę zrobić to nic z tego  :lmaa:

Ja juz przez te wizyty u lekarzy , położne to juz mam na prawde serdecznie dosc tej ciąży , juz chce termin porodu , to co że będzie bolało ....

Coś ostatnio tez rzadko bywasz na dogo  :lmaa:

sieeeeeeeeeeemka,jem kamyczki te z Jutrzenki  

Helloooooooo ;) 

kamyki , mniami  :loveu:

ja sie zmuszałam przed chwilą do żurawiny , kurde jakie to niedobre , ale położna mi kazała jeść to jem troche dziennie , ale masakra , wolala bym juz rodzynki ktorych też nie lubie ....

zaś będzie o jedzeniu

jedzenie jest zajebisteeeeeeeeee  :jumpie:  ale ja sama nie wiem co by sobie zjadła hehe

Posted

Ja dzisiaj zrobilam sosik z warzywek, pomidorków co robiłam jako ketchup ale i na sos sie nadaje i do tego tunczyk:D i makaron miał byc ale nie ugotowałam wiec chyba sos na jutro na obiad bedzie :D 

Posted

Oooo taki sosik to bym sobie zjadła :D chociaż powinnam raczej z buraczków coś zjeść bo mi hemoglobina spadła :D dzisiaj juz dostalam od mamusi dwa słoki buraczków takich startych do ziemniaków :D uwielbiam takie ale soku z buraczków albo samego buraka nie przełknę :shake:

Dzisiaj wyprasowałam pierwsza partię ciuszków , masakra , myślałam ze mi plecy pekną a ile jeszcze przede mną tego prasowania to wolę nie myśleć , muszę coś wymyślić zeby na siedząco prasować :D uwielbiam prasować  :loveu: ale moje plecy z takim brzuchem odmawiają mi posłuszeństwa jak mam stać w jednym miejscu dłuższy czas  :lmaa:

Posted

Ja, jak coś licytuję, to dopiero pod sam koniec ;) Zapisuję w ulubionych, obserwuję, ale podbijam jak najpóźniej :P

A ja dałam 1, 50 więcej i teraz do samego konca juz nić nie dam , ale tak jak pisałam , jak juz to bede walczyła do 30 zł ;)

:laola: :laugh2_2: :laola:

O tej godzinie już nie mam siły fali robić :P