*Magda* Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No to już będzie Fabian na 100% :bigcool: Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 No to już będzie Fabian na 100% :bigcool: Teraz to już nie mamy wyjścia :D Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Licytuję kocyk do fotelika :D http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/46/60/95/80/4660958087 tylko że licytacja potrwa jeszcze 6 dni :/ pewnie podbija cene niezle , na razie dałam najwiecej czyli 22 zł :D do 30 bede podbijac w razie co ale więcej mi sie nie opłaci bo za więcej mam nowy ;) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ale super :loveu: Też się w tym zakochałam :loveu: weszłam patrze a Staś ma takie coś przy smoczku i oczywiście pisk " ale to słodkie :D" a Paulina mówi " super że Ci sie podoba bo Staś takie samo ma dla was :D " Cześć Aga :) Hej Olka ;) A tak w ogóle to ja spać ide bo już i tak przecholowałam z godziną spania dzisiaj ;) od 30 minut powinnam już chrapać a ja nawet jeszcze do łazienki nie doszłam żeby się wykąpać :D więc dobranoc i do juterka ;) Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hejka Aguś ;) Nie wiesz gdzie można takie coś kupić? Super jest, uwieklboiam takie rzeczy :loveu: Quote
Małgonia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A tu sie okaże, że Fabian będzie bezsmoczkowy :megagrin: Pilnuj licytacji lepiej, ja ostatnio przegapiłam chuste kółkową i o 1zł mnie przebili... Quote
kalyna Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 No to faktycznie będzie Fabian ;) Teraz widzę, że Aga ma za dużo czasu, bo tylko kupuje i kupuje :lol: U nas na podwórko też nikomu obcemu nie radziłabym wchodzić, zwłaszcza jak Ciap pilnuje obejścia :P Quote
*Monia* Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ale słodziasta zawieszka :) Staś już coraz mniej wygląda jak noworodek i robi się taki niemowlakowy ;) Też nie rozumiem po co ta położna się tak pcha do domu. Ja bym Shinę puściła żeby się witała z łydkami takiej baby :evil_lol: . Cześć Aga :mdrmed: Znalazłam chwilkę na nadrobienie zaległości i znikam. Quote
Guest wolfheart Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 sieeeeeeeeeeemka,jem kamyczki te z Jutrzenki :jumpie: :kaffee_2: Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Hejka Aguś Nie wiesz gdzie można takie coś kupić? Super jest, uwieklboiam takie rzeczy hejka ;) Nie mam pojęcia , nie chcą mi powiedzieć bo bym sprawdziła ile za to dali :P A tu sie okaże, że Fabian będzie bezsmoczkowy Pilnuj licytacji lepiej, ja ostatnio przegapiłam chuste kółkową i o 1zł mnie przebili... Nawet jeśli się tak okaże to przyczepię mu jako ozdobę do wózka , a pozniej przerobię na bransoletkę dla siebie :D Będe pilnowała ale i tak max do 30 zł będe podbojała bo drożej mi sie nie opłaca .... No to faktycznie będzie Fabian Teraz widzę, że Aga ma za dużo czasu, bo tylko kupuje i kupuje U nas na podwórko też nikomu obcemu nie radziłabym wchodzić, zwłaszcza jak Ciap pilnuje obejścia Ale ja tylko okazjonalnie kupuję , jak coś tanie .... To teraz sobie wyobraź jak by Ciap była wielkości Qwendy :D Hejka wrócę i nadrobię Hello ;) Ale słodziasta zawieszka Staś już coraz mniej wygląda jak noworodek i robi się taki niemowlakowy Też nie rozumiem po co ta położna się tak pcha do domu. Ja bym Shinę puściła żeby się witała z łydkami takiej baby . Cześć Aga Znalazłam chwilkę na nadrobienie zaległości i znikam. Tak już się robi taki fajny , ale co się do aparatu uśmiechnąć nie chce to nie chce , czasami ma taki zaciesz a czasami jak się chce fotkę zrobić to nic z tego :lmaa: Ja juz przez te wizyty u lekarzy , położne to juz mam na prawde serdecznie dosc tej ciąży , juz chce termin porodu , to co że będzie bolało .... Coś ostatnio tez rzadko bywasz na dogo :lmaa: sieeeeeeeeeeemka,jem kamyczki te z Jutrzenki Helloooooooo ;) kamyki , mniami :loveu: ja sie zmuszałam przed chwilą do żurawiny , kurde jakie to niedobre , ale położna mi kazała jeść to jem troche dziennie , ale masakra , wolala bym juz rodzynki ktorych też nie lubie .... zaś będzie o jedzeniu jedzenie jest zajebisteeeeeeeeee :jumpie: ale ja sama nie wiem co by sobie zjadła hehe Quote
Małgonia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ja dzisiaj zrobilam sosik z warzywek, pomidorków co robiłam jako ketchup ale i na sos sie nadaje i do tego tunczyk:D i makaron miał byc ale nie ugotowałam wiec chyba sos na jutro na obiad bedzie :D Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Oooo taki sosik to bym sobie zjadła :D chociaż powinnam raczej z buraczków coś zjeść bo mi hemoglobina spadła :D dzisiaj juz dostalam od mamusi dwa słoki buraczków takich startych do ziemniaków :D uwielbiam takie ale soku z buraczków albo samego buraka nie przełknę :shake: Dzisiaj wyprasowałam pierwsza partię ciuszków , masakra , myślałam ze mi plecy pekną a ile jeszcze przede mną tego prasowania to wolę nie myśleć , muszę coś wymyślić zeby na siedząco prasować :D uwielbiam prasować :loveu: ale moje plecy z takim brzuchem odmawiają mi posłuszeństwa jak mam stać w jednym miejscu dłuższy czas :lmaa: Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Hejka ;) Nadal moja kwota jest najwyższa , nikt nie licytuje, ale jeszcze 5 dni do konca zostalo więc się nie nastawiam ze wygram ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ja, jak coś licytuję, to dopiero pod sam koniec ;) Zapisuję w ulubionych, obserwuję, ale podbijam jak najpóźniej :P Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Ja, jak coś licytuję, to dopiero pod sam koniec ;) Zapisuję w ulubionych, obserwuję, ale podbijam jak najpóźniej :P A ja dałam 1, 50 więcej i teraz do samego konca juz nić nie dam , ale tak jak pisałam , jak juz to bede walczyła do 30 zł ;) :laola: :laugh2_2: :laola: O tej godzinie już nie mam siły fali robić :P Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hmmm... Ide coś zjeść :p smaka narobiłyście :D Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Hmmm... Ide coś zjeść :P smaka narobiłyście :D Ja już dzisiaj nic nie jem , zaraz ide myju myju i a-a :D Quote
Recommended Posts