Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i do tego wystarylizowana :) same plusy.Latek 3.

Fredzia jest małym pieskiem,wielkosci jack terriera,Obecnie troche przytyla-wiadomo,brak ruchu.Ale w domu,przy regularnych spacerach,Fredzia na pewno nabierze kondycji,bo spacerowanie,węszenie,to jej pasja.W boksie jest bardzo smutna,unika innych psow,ale poza boksem,zamienia sie w wesolutka szałaputę.

Chodzi na smyczy,lubi głaskanie,nie jest psem lękliwym,ma ogromna potrzebe kontaktu z czlowiekiem.No i mila dla oka,trudno odmowic jej uroku.
Więc może Fredzia?....a jezeli nie Fredzia,to pamietaj,ze spośród setki psów w Dabrówce,1/3 to małe pieski,takie domowe pieszczochy.Przyjedz,poznaj je.Maluchy z Dabrówki maja mniejsze szanse na adopcje niż pieski z miejskich schronisk-tam czesciej przyjeżdzaja ludzie.

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam!
Szukam malej sunieczki do zaadoptowania.
Prosilam juz o pomoc w poszukiwaniach Pania Marlene i Beate z TPOPZ.
Szukam suni,ktora jest malutka do 10 kg(ale nie mloda,moze miec 5-8 lat) i toleruje inne suki. Nie musi byc wysterylizowana,bo zrobimy to na 100 %. Nie ma znaczenia jak dlugo byla w schronie,jak wyglada czy jest ladna czy ladna inaczej.
Moze ktos mnie pamieta,moja siostra rok temu adoptowala Hektora ze schroniska w Sopocie.
Ta sunieczka ktorej szukam ma byc dla mojej tesciowej,to cudowna osoba ale samotna,ma male mieszkanie dlatego bardzo nam zalezy aby sunia byla mala.Zapewniamy calkowita opieke weterynaryjna wiec jesli sunia ma jakies problemy ze zdrowiem to dla nas nie jest przeszkoda.
Prosze o pomoc w znalezieniu pieska,ktoremu obiecuje dac wspanialy dom.
Nie chcialam isc do schroniska i sama wybierac,bo psychicznie nie jestem na to gotowa.Dlatego prosze o pomoc wolontariuszy,ktorzy najlepiej znaja ,czasami pewnie od lat,pieski beda nam mogli pomoc znalezc sunie,ktora wlasnie na nas czekala.

Posted

akucha napisał(a):
:evil_lol: Myslisz, że chciałaby? Tam nudno :oops:, oni psów nie lubią.

No a mi sie czasami nawet wydawalo, ze sw Franciszek to byl jeden z pierwszych " zielonych " .

Czy to nie on przygarnal wilka z Gulbio ? :loveu:

Nie generalizowalabym ........ :cool3:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam,
Moglibyśmy przygarnąć Fredzię.
Mieszkamy w kamienicy z ogrodem, blisko lasu. Mamy trzynastoletnią sukę z "odzysku" i po przejściach.
Proszę o bliższe informacje na temat Fredzi, a szczególnie czy akceptuje inne suki.

Pozdrawiamy

Paweł i Anka

Posted

To by było cudownie :loveu:
Nie wiem jak Fredzia zachowuje się do innych suk. W boksie siedzi z psem Ferdkiem i jest oki.
Będę w schronisku jutro lub pojutrze to mogę sprawdzić. Ale najlepiej jakbyście sami przyjechali do Dąbrówki zobaczyli Fredzię, wzieli na spacer, na wybieg :)

Posted

Możemy podjechać dzisiaj lub jutro, ale dopiero około 17. Jeżeli Fredzia i Panda się zaakceptują, to byśmy ją wzięli. Jednak najlepiej byłoby to zrobić w sobotę, żeby pierwsze dni adaptacyjne odbyły się w naszej obecności.