Fiks Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pod zdjęciem masz treść: Pobierz pozostałe kody Wyświetla Ci się dodatkowa strona z kodami. Wybierasz kod,Zdjęcie 500px na forum:, które jest w ramce. Zdjęć w jednym poście może być max 5. Wielkość zdjęcia max 640x 480 (chyba, nie pamiętam dokładnie) To ważne, bo mod może zwrócić Ci uwagę :) Samego zdjęcia nie możesz wstawić na forum. Musi być dodatkowo 10 znaków. Ja wstawiam kropki o takie................................ Quote
Fiks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 pinkmoon napisał(a):i jak tam sikaczka Fredzia? :D No co Ty, Pinki? Fredzia już nie sika w domu :) Quote
punk Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tak, Fredzia już nie sika. Coraz bardziej się zadomawia. Dzisiaj obie z Pandą leżały na kanapie, opierając się o siebie tyłkami. Niestety nie możemy jej oduczyć, wyżerania Pandzie z miski. Już się cieszyliśmy, że schudła 0.5 kilo, a teraz znowu chyba przytyła... W sobotę idziemy ją dobrze przegonić. Lubi śnieg i wymyśliła sobie zabawę: rozpędza się i jedzie na brzuchu. Quote
Fiks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 punk napisał(a): (...) Lubi śnieg i wymyśliła sobie zabawę: rozpędza się i jedzie na brzuchu. O, muszę to zobaczyć! :lol: Punk, nagraj Fredzię jak zjeżdża "na śledzia". Quote
pinkmoon Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja też chcę zobaczyć Fredzię grubaskę jak na brzucholcu zasuwa! :D Quote
punk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Niestety mam dwie złe wiadomości... 1. Nie udało się nakręcić Fredzi jeżdżącej na brzuchu 2. Nie potrafię dodać zdjęć mimo pomocy Fix. O ile realizacja pierwszego punktu jest kwestią czasu, o tyle drugi jest absolutnie nie wykonalny... Chrzanię to! Na każdym forum jest inaczej... Szlag mnie trafia! Zamieszczam link: Nocne niegrzeczne ognisko i niedzielny spacer. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15eb807931dca45c.html Quote
Fiks Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zdjęcie pod tytułem: "Która Panda, która Fredzia?" :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 noo, ja się dobrych parę chwil przyglądałam, zanim się zorientowałam która jest która :) Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Fiks'] Zdjęcie pod tytułem: "Która Panda, która Fredzia?" :evil_lol: Stawiam na to, że gruba dupka wszędzie pierwsza się wkręci :lol: Fabtastyczna sunia. To taki panciowy cycuch jest, czy sie mylę? Quote
punk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 akucha napisał(a):To taki panciowy cycuch jest, czy sie mylę? Nie do końca. Bardzo przymilna i straszny pieszczoch, ale jak jej coś nie pasuje to warczy i delikatnie gryzie. Potem przychodzi ze smutną miną, trąca nosem i liże, żeby załagodzić sprawę... Quote
Florentynka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Punk - względem wrzucania zdjęć - ja wrzucam przez imageshacka i działa, ale tylko przez Google Chrome - przez Mozillę np. nie - popróbuj z różnymi przeglądarkami, może przy którejś zaskoczy. Pozdrowienia dla Fredzi i Pandy. Quote
punk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Najnowsze informacje: Zauważyliśmy, że Fredzia po dłuższym spacerze kuleje na przednią prawą łapę. Potem leżała i wyglądało jakby chciała sobie rozgrzać nadgarstek, tzn. intensywnie lizała, kładła na nim pysk i chuchała. Disiaj byliśmy u lekarza. Zrobili prześwietlenie i okazało się, że łapa była złamana. Wszystko jest w porządku poza tym, że jest krzywo zrośnięta. Cyrk był w pełnym wymiarze. Chciała ugryźć lekarza, ale w końcu ja oberwałem... Do zdjęcia musiała dostać "głupiego Jasia" i teraz śpi jak zabita. Jutro Panda idzie pod nóż. Ma duże guzy przy sutkach, narośl na powiece i niestety czarną narośl za uchem... Mam nadzieję, że nie czerniak... Wycinki pójdą do badania. Quote
punk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Najnowsze informacje: Zauważyliśmy, że Fredzia po dłuższym spacerze kuleje na przednią prawą łapę. Potem leżała i wyglądało jakby chciała sobie rozgrzać nadgarstek, tzn. intensywnie lizała, kładła na nim pysk i chuchała. Disiaj byliśmy u lekarza. Zrobili prześwietlenie i okazało się, że łapa była złamana. Wszystko jest w porządku poza tym, że jest krzywo zrośnięta. Cyrk był w pełnym wymiarze. Chciała ugryźć lekarza, ale w końcu ja oberwałem... Do zdjęcia musiała dostać "głupiego Jasia" i teraz śpi jak zabita. Jutro Panda idzie pod nóż. Ma duże guzy przy sutkach, narośl na powiece i niestety czarną narośl za uchem... Mam nadzieję, że nie czerniak... Wycinki pójdą do badania. Quote
punk Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Panda już po operacji. Ona biedna a my zmęczeni. Wszystko poszło dobrze. Teraz czekamy na wyniki histopatologii... Jak zaprowadziłem Pandę na operację, to Fredzia pierwszy raz została naprawdę sama w domu. Miała taki smutny pysk jak na zdjęciu w budzie w Dąbrówce. Jak wróciłem, to leżała pod drzwiami, a potem tak się zaczęła cieszyć, że popuściła... Quote
Fiks Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Cieszę się, że operacja się udała. I cały czas trzymam kciuki za wyniki. Quote
punk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzisiaj na spacerze, niejaki czteroletni malec zawołał do mamy, " Mama patrz! ten duży urodził tego małego"...:) Quote
Fiks Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bo to bliźniaczki są :) Jak wyniki histopatologii? Quote
Recommended Posts