elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Elzunia a ja tak zapytam.Nie boi się Ania puszczać Sawy bez smyczy???Przecież to dopiero dwa dni :( agnieszka88 nie bała się ania bo tam jest ogrodzone i nie bałyśmy się a dalej nie chodziła bez smyczy bo się bałyśmy że ucieknie na wolnej przestrzeni nie puszczamy strach bo tu wszędzie lasy Saba jest bezpieczna i szczęśliwa jak przyjedzie na kontrolę pani co ją przywiozła to się wszyscy przekonają Quote
Madallena Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jak miło jest patrzeć na szczęśliwego psiak :) elzunia, kolejna uwaga :) stawiaj kropki,przecinki i co tylko chcesz bo czasami Twoje wypowiedzi nie sa zrozumiale. Dziekuje ;) Quote
Agnieszka88 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dziękuje elzunia za wyjaśnienie :) Nie wątpię że sawa/saba jest u was szczęśliwa,poprostu myślałam że ona tak na nieogrodzonym terenie śmiga bez smyczy.Ale jeśli ogrodzone to super:) Wymiziajcie ją tam ode mnie ;) Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Agnieszko a Ty co? bierz od nas slicznego wielkoluda.... zaraz Edytka wstawi fotki:eviltong: Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witam ponownie Ania by chyba zawału dostała patrzy w sunię jak w malowany obrazek.dziś wyczesując jej ogon znalazła guzka wielkości orzecha laskowego.będziemy obserwować czy rośnie. Sabunia na łące szczęśliwa ze swoją panią na spacerku Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ...Guzek to moz enic strasznego[mam nadzieje] ale Elzuniu ze jest szczęsliwa to widac,,, nawet brzuszek pokazuje:crazyeye::evil_lol: Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sabunia kochana przepraszam że ja po jednym zdjęciu wrzucam ale jak próbuję drugie nawet jak oddzielę wchodzą powielone te samo jedno zdjęcie może tym razem się uda? Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sabunia przyjmująca gościa bardzo ładnie przyjmuje psich gości myślę że faktycznie można jej wziąć towarzysza za chwię spróbuję zdjąć zdjęcie ile sierści dziennie ania ściąga z Sabuni ale często po 2 się zacina Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sabunia i codzienna dawka futerka na podusię,haha i sabunia lubi leżeć łapka na łapkę Quote
Cantadorra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ten psina to prawdziwa szczesciara, jej drugie imie to Lucky, Fortuna, Fuksiara i oczywiscie Księżniczka :loveu: Pozdrawiam Elzunie i Anie :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja powiem tylko tyle, ze z kazdym kolejnym zdjeciem moje serce bardziej teskni do Sawy :-( Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Elzuniu, Gisella piszac o wielkoludzie nie miala na mysli Sawy tylko innego pieska, wlasciwie PSIURKA ogromnego ze schroniska :cool1: Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Elzuniu, Gisella piszac o wielkoludzie nie miala na mysli Sawy tylko innego pieska, wlasciwie PSIURKA ogromnego ze schroniska :cool1: Witaj ale ja nic nie pisałam wiem że nie o sabę chodziło saba już ma kochający domek Quote
Agnieszka88 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 giselle4 napisał(a):Agnieszko a Ty co? bierz od nas slicznego wielkoluda.... zaraz Edytka wstawi fotki:eviltong: O jakim wielkoludzie mówisz?? Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Właśnie weszłam w wątek Trewora,pewnie każdy o nim słyszał kastrowany bernardyn przez konowała.Nie żyje siedzę i płaczę jak można tak krzywdzić dobrze na nk ktoś napisał w takich chwilach wstydzie się że jestem człowiekiem i to bardzo one dają i uczą miłości a ludzie............masakra jak tak można?:,,,,,-(((((((((((((((((((((((((((( Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jezuuu...jednak nie przezyl... q..a mac! :angryy: Nie moge uwierzyc..kilka dni temu wspaniala forma, pies do adopcji - dzisiaj nie ma go wsrod nas... Quote
Agnieszka88 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja też ryczałam jak to przeczytałam :( Oby tylko ten "doktorek" za to wszystko odpowiedział przed sądem... Quote
Cantadorra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za maly offik, tutaj mamy bazarek na Sarunie, onke, ma zwapnienia kregoslupa. Goraco polecamy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082 Quote
Cantadorra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Jezuuu...jednak nie przezyl... q..a mac! :angryy: Nie wiedzialam, ze nie przezyl. Tak bardzo mi przykro, tak bardzo. Po prostu ten sk...el go zabil, zywcem. Licze tylko na sprawiedliwosc, jesli i jej zabraknie, to opadna mi rece z bezradnosci. Smutek, smutek, smutek :-(:-(:-( Quote
fiorsteinbock Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Cantadorra napisał(a):Przepraszam za maly offik, tutaj mamy bazarek na Sarunie, onke, ma zwapnienia kregoslupa. Goraco polecamy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082 Cantadorrko, juz zalicytowałam jedna z ksiazek :eviltong: podrzucaj wiecej bazarkow i bede musiala regały w domu rozbudowac :evil_lol: Quote
elzunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie ma sprawiedliwości jego2 lata temu w tv opisali i co też miał problemy i nic teraz dostanie zawiasy parę złoty do zapłacenia nic więcej o ile się nie wybroni schronisko też powinno beknąć.Mamy znajomych chcą oddać malamuta 2 lata z papierami szkolony do dogoterapii jednak dop maluchów się nie nadaje kocha je ale jest nie delikatny.A teraz Sabunia nasza słodka hipnotyczna złodziejka wczoraj maluszek jadł ciasto a Sabcia patrzyła cielęcymi oczkami hipnoza dosłownie ale jak tylko max odwrócił głowę ciacho zniknęło wraz z całą ręką Maxia.Nic mu nie zrobiła tylko rączka mała i jakoś tak.Byłyśmy znów u weta żeby dał osłonowe tabletki ja zostałam z Sabą z tyłu Ania z synem byłą z przodu nie dała mi pogadać,tak ciągnęła za swoją pańcią.Podbiła po drodze trochę serc pozaglądała do siatek przy okazji ciut wyżebrała jest prze komiczna,daje łapkę jak się poprosi jest wręcz cudowna ania jak idzie z nią,karzdemu o niej opowiada buzia jej się nie zamyka ,tak się chwali swoją sunią.A jest czym nie da się ukryć Quote
giselle4 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 witaj malutka,czas na specerek:eviltong::multi: Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Spacerki to ona ma :cool3: tytuł wątku trzba zmienić :evil_lol: Quote
elzunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/200/1fe1e301acabb256med.jpg[/IMG][/URL] Sabunia w rzece szczęśliwa Quote
giselle4 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 .....Sabulko ale jestes szczesliwa i woda i patyki i rodzina.....i milosc Sabciu my dalej Ciebie kochamy malutka i czsem lezka spadnie ale juz ze szczescia malutka:eviltong: Quote
Recommended Posts