Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cantadorra']Jak tam Sabunia? Wszystko dobrze?[/QUOTE]
Przykro mi nie mam kontaktu z Anią zrobiła mi wielkie świństwo i nie chcę jej znać jeśli będę przypadkiem widziała Sabę na spacerze napiszę jak się ma ale wiem że anka jej krzywdy nie zrobi.Za to do moich boksi przybył Wampir można go też tu na stronie zobaczyć

Posted

[quote name='giselle4']tak,Wampirek to najpiekniejszy psaik na dogo:evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki giselle fajny co?jak będziesz u Saby zapraszam zobaczysz malucha:evil_lol::multi::lol:

Posted

Witam właśnie wróciłam ze spaceru widziałam Sabę ma się dobrze czego nie mogę powiedzieć o Ani szła z dziewczyną której pies pogryzł mojego wyrwała tamtej smycz i puściła go luzem ja zamarłam tamta dziewczyna zabrała agresora dziś nic nie zrobił a Ania przeszła samą siebie

Posted

...Bylam ,widziałam
jedno zdanie
wszystko jest bardzo dobrze:loveu::multi:
Sabulka szczesliwa,wyjadała z miseczki w kuchni,
pieknie sie przywitała,
dała buziaka:oops:
pamietała......nie bylo nawet jednego szczeknięcia....
przywitanie przyjacioł:loveu:
Sabie jest dobrze,siersc wyczesan błyszczy
dzieci ja kochaja
Pani Ania wychodzi na dluuugoe spacerki i chwali,chwali ,chwali
Dzisiaj nawet powiedziała ze ona jej zdaniem jest duuuzo młodsza
bo zachowuje sie tak radoscie jak dzieciak i ma takie piekne zęby[widziałam]:crazyeye:michelle zawiozła i przywiozła i bardzo jej dziekuje
poadopcyjna na -5:loveu:

tylko 2 fotki bo ludzie jedli kolacje:)

• 2 months later...
Posted

Przepraszam za przerwę widziałam się z Anią Saba jest zdrowa miała jakieś problemy z sierścią na pupie miała gołe placki ale była u weta jest wszystko dobrze już po antybiotyku sabunia jest zdrowa piękna i szczęśliwa