kamilawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Widać Elzuniu! Widać... mmm jakie piękne fotaski!! :loveu: A jakie ma piękne boksiowe towarzystwo :loveu: Ah to boksiowe faflunki...:p Quote
elzunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ostatnie niewyraźne bo Saba się akurat otrzepywała Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Piekna, wyczesana i rozbawiona psina! Quote
elzunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Cantadorra']Jak tam Sabunia? Wszystko dobrze?[/QUOTE] Przykro mi nie mam kontaktu z Anią zrobiła mi wielkie świństwo i nie chcę jej znać jeśli będę przypadkiem widziała Sabę na spacerze napiszę jak się ma ale wiem że anka jej krzywdy nie zrobi.Za to do moich boksi przybył Wampir można go też tu na stronie zobaczyć Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 tak,Wampirek to najpiekniejszy psaik na dogo:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zadzwonie jutro do P. Ani i zapytam jak dziewczynka :razz: Quote
elzunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='giselle4']tak,Wampirek to najpiekniejszy psaik na dogo:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki giselle fajny co?jak będziesz u Saby zapraszam zobaczysz malucha:evil_lol::multi::lol: Quote
Cantadorra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Na jakiej stronie mozna zobaczyc Wampirka? Quote
elzunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witam właśnie wróciłam ze spaceru widziałam Sabę ma się dobrze czego nie mogę powiedzieć o Ani szła z dziewczyną której pies pogryzł mojego wyrwała tamtej smycz i puściła go luzem ja zamarłam tamta dziewczyna zabrała agresora dziś nic nie zrobił a Ania przeszła samą siebie Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ...podniose Sabulke:evil_lol::multi: Quote
Cantadorra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mam nadzieje, ze jakies wiesci o Sabie beda docierac! Czekamy na nie!;) Quote
elzunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Widziałam wczoraj Sabę 2 razy i rozmawiałam z koleżanką która chodzi do Ani Saba bez zmian ma się dobrze jest wesoła i widać z daleka że zdrowa Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 To dobre wiesci i dziekujemy Elzuniu. Gisus kiedy mozemy sie wybrac na wycieczke? Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ..Wizyta w niedziej....musze ja zobaczyc:crazyeye: w sobote Bogatynia z Gabunia nie dam rady:shake: Quote
giselle4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ...Bylam ,widziałam jedno zdanie wszystko jest bardzo dobrze:loveu::multi: Sabulka szczesliwa,wyjadała z miseczki w kuchni, pieknie sie przywitała, dała buziaka:oops: pamietała......nie bylo nawet jednego szczeknięcia.... przywitanie przyjacioł:loveu: Sabie jest dobrze,siersc wyczesan błyszczy dzieci ja kochaja Pani Ania wychodzi na dluuugoe spacerki i chwali,chwali ,chwali Dzisiaj nawet powiedziała ze ona jej zdaniem jest duuuzo młodsza bo zachowuje sie tak radoscie jak dzieciak i ma takie piekne zęby[widziałam]:crazyeye:michelle zawiozła i przywiozła i bardzo jej dziekuje poadopcyjna na -5:loveu: tylko 2 fotki bo ludzie jedli kolacje:) Quote
fiorsteinbock Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ciesze sie ogromnie i zazdroszcze tego buziak od Sabci :eviltong: Sabuniu, masz juz swoj domek, nowe zycie, nowych Przyjaciol - ale my o Tobie pamietamy, skradlas serca...na zawsze :loveu: Quote
Cantadorra Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Saba dobrze sie zaaklimatyzowala, ma szczescie dziewczyna do ludzi. Fajnie, ze znalazla taki fajowy domek!:loveu: Quote
elzunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przepraszam za przerwę widziałam się z Anią Saba jest zdrowa miała jakieś problemy z sierścią na pupie miała gołe placki ale była u weta jest wszystko dobrze już po antybiotyku sabunia jest zdrowa piękna i szczęśliwa Quote
Cantadorra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A ostatnio tak sobie myslalam, ze zadnych informacji nie ma od Sabuni. Dzieki Elzuniu!!! Fajne zdjecia i widac, ze Sabunia ma sie dobrze! A to najwazniejsze. Quote
Recommended Posts