Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Artystka :diabloti: Moja jak koopcie robi to kręci się dobre dwie minuty :evil_lol: Raz w jedną, raz w drugą stronę. Że jej się w głowie nie kręci to bardzo dziwne:diabloti:

Dobrej nocy :loveu:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']:roflt::roflt::roflt:

Cos jednak łączy azylowskie psiaki! Dziwne zachowania :cool3:
Saba wyciera pyszczek, nie wiem o co jej chodzi a np. Hasiorek nurkowal w misce z woda, takiego zachowania tez nie widzialam wczesniej :evil_lol:

Elzuniu, moze jednak zrezygnujcie z kolczatki, albo przynajmniej niech odwrocona caly czas nosi.

A teraz drogie Panie, zdjecia Saby. Musze dopisac, ze pysio jest otwarty wlasnie chwile po wycieraniu sie w trawie po wiadomej czynnosci:

pOWIEM TAK KOLCZATKA JEST ZAWSZE JAK NA SMYCZY KOLCAMI NA ZEWNĄTRZ ALE ŻE JEST SPECJALNIE CAŁKIEM LUŹNA TO JAK BIEGA LUZEM JEST ODWRÓCONA ŻEBY SIĘ NIE ZSUNĘŁA WRACA NA SMYCZ I JEST ODWRACANA aNIA W ŻYCIU BY JEJ KRZYWDY NIE ZROBIŁA

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nikt o krzywdzie nie pisze...ale skoro sie nie szarpie to po co Laluni taki ciezar na szyi :cool3: obrozka lżejsza a i design ogromny, hehehhe no moze poza rozowymi z serduszkami a'la Paris Hilton

Ale przy obroży ona się drapie jak ma dłużej a ma dość długie spacery mimo wieku lubi sobie pobiegać lub idzie przy nodze nie odchodząc na krok przez cały spacer i może iść wtedy godzinami

Posted

Kochana, ja jestem pewna, że nikt jej u was krzywdy nie zrobi :loveu: Nikt nawet na ten pomysł nie wpadł chyba :eviltong:
A jak już mówimy o tej nieszczęsnej kolczatce to może spróbować z dławikiem? Ja z psami ze schronu jak wychodzę to biorę to 'coś' i spacerujemy sobie spokojnie :cool3:

No ładnie, sama podsuwam pomysły, a z psem na tym kującym ustrojstwie chodzę :diabloti:

Posted

Giselle nie ma problemu przyjedźcie tak żeby Wam pasowało i droga była bezpieczna Sabunia jest szczęśliwa to widać podesłałam zdjęcie czekam aż fire....je wrzuci u mnie nie chce fotosik nic przyjąć i szlak mnie trafia a to zdjęcie jak sabunia śpi ze swoim najmłodszym panem

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czy im tak wygodnie? Ja bym sie za Chiny nie wyspala w takim tandemie! :crazyeye::evil_lol:

Saba kocha czuć że jest ktoś blisko i zachowuje się jak by była odpowiedzialna za małego