kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Artystka :diabloti: Moja jak koopcie robi to kręci się dobre dwie minuty :evil_lol: Raz w jedną, raz w drugą stronę. Że jej się w głowie nie kręci to bardzo dziwne:diabloti: Dobrej nocy :loveu: Quote
elzunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='fiorsteinbock']:roflt::roflt::roflt: Cos jednak łączy azylowskie psiaki! Dziwne zachowania :cool3: Saba wyciera pyszczek, nie wiem o co jej chodzi a np. Hasiorek nurkowal w misce z woda, takiego zachowania tez nie widzialam wczesniej :evil_lol: Elzuniu, moze jednak zrezygnujcie z kolczatki, albo przynajmniej niech odwrocona caly czas nosi. A teraz drogie Panie, zdjecia Saby. Musze dopisac, ze pysio jest otwarty wlasnie chwile po wycieraniu sie w trawie po wiadomej czynnosci: pOWIEM TAK KOLCZATKA JEST ZAWSZE JAK NA SMYCZY KOLCAMI NA ZEWNĄTRZ ALE ŻE JEST SPECJALNIE CAŁKIEM LUŹNA TO JAK BIEGA LUZEM JEST ODWRÓCONA ŻEBY SIĘ NIE ZSUNĘŁA WRACA NA SMYCZ I JEST ODWRACANA aNIA W ŻYCIU BY JEJ KRZYWDY NIE ZROBIŁA Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nikt o krzywdzie nie pisze...ale skoro sie nie szarpie to po co Laluni taki ciezar na szyi :cool3: obrozka lżejsza a i design ogromny, hehehhe no moze poza rozowymi z serduszkami a'la Paris Hilton Quote
elzunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A u mnie Borysek nic nie robi a Sonia masakra dostaje szału jak koń cyrkowy biega w kółko ale takim sprintem że szok lepiej schodzić z toru jej biegu Quote
elzunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Nikt o krzywdzie nie pisze...ale skoro sie nie szarpie to po co Laluni taki ciezar na szyi :cool3: obrozka lżejsza a i design ogromny, hehehhe no moze poza rozowymi z serduszkami a'la Paris Hilton Ale przy obroży ona się drapie jak ma dłużej a ma dość długie spacery mimo wieku lubi sobie pobiegać lub idzie przy nodze nie odchodząc na krok przez cały spacer i może iść wtedy godzinami Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kochana, ja jestem pewna, że nikt jej u was krzywdy nie zrobi :loveu: Nikt nawet na ten pomysł nie wpadł chyba :eviltong: A jak już mówimy o tej nieszczęsnej kolczatce to może spróbować z dławikiem? Ja z psami ze schronu jak wychodzę to biorę to 'coś' i spacerujemy sobie spokojnie :cool3: No ładnie, sama podsuwam pomysły, a z psem na tym kującym ustrojstwie chodzę :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 ..Dziewczyny kochane,przez taka podłą pogode nie mozemy sie spotkac...ale miłe spotkanie jest zawsze w cenie....:loveu: Dziekujemy za serduszko dla Sabuni:loveu: Quote
elzunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Giselle nie ma problemu przyjedźcie tak żeby Wam pasowało i droga była bezpieczna Sabunia jest szczęśliwa to widać podesłałam zdjęcie czekam aż fire....je wrzuci u mnie nie chce fotosik nic przyjąć i szlak mnie trafia a to zdjęcie jak sabunia śpi ze swoim najmłodszym panem Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Jestem i dziele sie fotka :lol: O Bogowie az mnie ciary przeszły:cool3: Ona to chodząca łagodnosc.....spijcie aniołki:loveu: Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy im tak wygodnie? Ja bym sie za Chiny nie wyspala w takim tandemie! :crazyeye::evil_lol: Quote
elzunia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cantadorra napisał(a):Czy im tak wygodnie? Ja bym sie za Chiny nie wyspala w takim tandemie! :crazyeye::evil_lol: Saba kocha czuć że jest ktoś blisko i zachowuje się jak by była odpowiedzialna za małego Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 To jest fantastyczny psiak. Alez sie Ani trafila sunia i suni Ania :multi: Quote
kamilawa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ciotki, zmiencie fotosika na ImageShack, bo to juz jest paranoja... nie widze żadnych fotek, które Elzunia wkleiła :shake::shake::angryy: Quote
elzunia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 to ja już nic nie wiem wrzucałam zdjęcia i były i nagle znikają nie ma co się dzieje wykupiłaM ABONAMENT NA FOTOSIK I LIPA NO SZLAK MNIE TRAFIA Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No ja tez nie widze, ale pewnie kiedys sie pojawia :evil_lol: Quote
elzunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 za chwilę spróbuję jeszcze raz jak się nie uda do koleżanka dalej będzie wrzucać Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Widac jak na dloni! Alez ona ma towarzystwo, wieczna zabawa. Super! Quote
elzunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 mam nadzieję że nie znikną zdjęcia bo się wścieknę jak do wieczora sie nie zablokują jeszcze dorzucę Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ...fotki sliczne jak i psiaki elzuniu dziekujemy:loveu: Quote
elzunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 zaraz spróbuję coś wrzucić o ile znowu nie wyrzuci Quote
Recommended Posts