Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elzunia napisał(a):
Sawa piękna suka ja ją chcę dam jej dom i serce.ania

Witaj Elzuniu
prosze napisz cos wiecej
ze nie zartujesz i gdzie mieszkasz i
sorry,to wspaniała suka ,tylko juz sie robi apatyczna,powiedz ze ja pokochasz juz na zawsze...:-(
karme damy i pomozemy jak zajdzie potrzeba
prosze napisz
kiedy i wogole....wszystko

Posted

To jest tak będzie u mnie jako dt ale szczerze to mam nadzieję ze zostanie na stałe mam dzieci i boksera a może i faktycznie na stałe zostanie tak rozmawiałam z panią która wprowadziła mnie w dogomanie

Posted

elzunia napisał(a):
To jest tak będzie u mnie jako dt ale szczerze to mam nadzieję ze zostanie na stałe mam dzieci i boksera a może i faktycznie na stałe zostanie tak rozmawiałam z panią która wprowadziła mnie w dogomanie

Dziekuje
bokser to suczka czy piesek?
mam nadzieje ze sie polubią:eviltong:
powiedz w czym Ci pomóc?
transport?
kiedy chcesz zrealizowac adopcje idt?
napisz na pv....
damy rade ...bo ona zasługuje na wszystko co najlepsze....zobaczysz:crazyeye:

Posted

elzunia napisał(a):

Czyli ze mną :cool3:

Witam kolejną dogomaniaczkę :multi:

Posted

giselle4 napisał(a):
Dziekuje
bokser to suczka czy piesek?
mam nadzieje ze sie polubią:eviltong:
powiedz w czym Ci pomóc?
transport?
kiedy chcesz zrealizowac adopcje idt?
napisz na pv....
damy rade ...bo ona zasługuje na wszystko co najlepsze....zobaczysz:crazyeye:

Ja odpowiem:
Pies
Polubią
transport
tak
kiedy tylko to mozliwe

:cool3:

Posted

Madallena napisał(a):
Ja odpowiem:
Pies
Polubią
transport
tak
kiedy tylko to mozliwe

:cool3:

ok,jutro uzgadniam z moja przyjaciólka transport
i z toba kiedy ...i witaj domku dla Sawuni

EDI,GDZIE TY JESTES...TYLE SIE DZIEJE :multi::oops::loveu:

Posted

To jest tak potrzebuję transportu może być nawet na jutro na razie wezmę ją jako dt bokser już na stałe jest pies i nie mogę się doczekać aż będzie u mnie.mieszkam w nowej rudzie

Posted

niestetu moj tel sie rozladowal wiec nie mam chwilowo (ladowarka daleko)

elzunia:
kliknij na gisele4 i rozwija Ci sie takie cos: wyslij wiadomosc PW. Klikasz na to wpisujess temat i tresc wiadomosci (swoj tel) i wyslij

jak dostajesz odpowiedz to wciskasz taki maly niebieski prostokacik REPLY

probuj :)

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
Jejku,poryczałam się :( Czemu wcześniej nie przeczytałam o niej :( Oboje z mężem marzymy o większym piesku...Ehh Cudna sawcia... Zakochałam się :loveu:

ALE ona jedzie do DT!

Posted

Jestem obecna u Sawci!
Elzunia, ty oferujesz DT jak rozumiem z ew. docelowym DS? w trakcie pobytu Sawki u Was podjelibyscie decyzje? Czy juz na chwile obecna podjeliscie, ze chcecie ją adoptowac?

Agnieszka88, ty podejmujesz sie adopcji szczeniaka z przykurczem, nie za duze obciazenie jeszcze suczka oczwarka :crazyeye: cytuje z innego watku:

Dobra.Po długich debatach z mężem jest ostateczna decyzja.Możemy dać maluszkowi dom:loveu:,ale jest problem natury finansowej,mamy małe dziecko,drugiego psiaka...Czy będziemy mogli liczyć na waszą pomoc?Oczywiście nie chodzi mi o jedzenie (no chyba że konieczna byłaby specjalistyczna karma) a o wizyty u weterynarza.Oczywiście wszystkie rozliczenia,rachunki itd.przedstawione by były na wątku.Napewno wszelkie masaże itd. będę mogła robić ponieważ zazwyczaj jest ktoś w domu,a jak gdzieś jedziemy to na krótko,więc nie byłoby problemu.Oczywiście zgadzam się na wszystkie wizyty przed i po adopcyjne-ta druga wręcz wskazana gdybym miała jakieś pytania ;-)
No i mam nadzieję że na jakieś porady od was również mogłabym liczyć??Także domek maluszek by miał :smile: Pozdrawiamy :smile:

Nie rozumiem teraz nic - masz psa, bierzesz szczeniaczka, ktory wymaga nie lada pracy i jeszcze watek Sawy?

Posted

To dobrze, ze znalazl - potrzebuje masy uwagi i pomocy, w schronie by nie przezyl.

Wspominasz o nieudanej adopcji pieska ze schroniska z uwagi na nieprzewidywalne zachowanie w stos. do dziecka. A w jakim wieku jest obecnie corcia (przepraszam jesli pomylilam płec ;))

Posted

Córeczka ma 17 miesięcy.Jest bardzo grzeczna jeśli chodzi o psiaki,tzn.nie szarpie,nie musi sprawdzać palcem czy na pewno pies ma oko :D Pozatym zawsze jesteśmy obok,nie pozwalamy na to aby pies był sam z dzieckiem.Co do poprzedniego psa,nie była to do końca nieprzewidywalna reakcja na dziecko.Była to agresja do obcych osób,męża po powrocie z pracy(po kilku dniach u nas) potraktowała jak obcego i chciała ugryźć.Bałam się że może stać się to samo z córcią.Tym bardziej że jak wiadomo,dzieci w tym wieku to już wogóle są nieprzewidywalne.Stąd też właśnie moje zainteresowanie sawą.Marzy nam się większy pies,ale musi to koniecznie być pies łagodny,bez żadnych przejawów agresji.Poprzednia nie wykazywała nic w schronie-zresztą teraz też ponoć jest aniołek.Ale w domu okazało się że chyba tak bardzo boi się utraty domu,że każdego obcego psa i człowieka atakowała.Z ciężkim sercem ale musiałam ją oddać.I nie chcąc by to się powtórzyło muszę mieć wmiarę pewność że pies jest łagodny,a z tego co czytałam to sawa mieszkała z dziećmi.