elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sawa piękna suka ja ją chcę dam jej dom i serce.ania Quote
giselle4 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 elzunia napisał(a):Sawa piękna suka ja ją chcę dam jej dom i serce.ania Witaj Elzuniu prosze napisz cos wiecej ze nie zartujesz i gdzie mieszkasz i sorry,to wspaniała suka ,tylko juz sie robi apatyczna,powiedz ze ja pokochasz juz na zawsze...:-( karme damy i pomozemy jak zajdzie potrzeba prosze napisz kiedy i wogole....wszystko Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To jest tak będzie u mnie jako dt ale szczerze to mam nadzieję ze zostanie na stałe mam dzieci i boksera a może i faktycznie na stałe zostanie tak rozmawiałam z panią która wprowadziła mnie w dogomanie Quote
giselle4 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 elzunia napisał(a):To jest tak będzie u mnie jako dt ale szczerze to mam nadzieję ze zostanie na stałe mam dzieci i boksera a może i faktycznie na stałe zostanie tak rozmawiałam z panią która wprowadziła mnie w dogomanie Dziekuje bokser to suczka czy piesek? mam nadzieje ze sie polubią:eviltong: powiedz w czym Ci pomóc? transport? kiedy chcesz zrealizowac adopcje idt? napisz na pv.... damy rade ...bo ona zasługuje na wszystko co najlepsze....zobaczysz:crazyeye: Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 elzunia napisał(a):To jest tak będzie u mnie jako dt ale szczerze to mam nadzieję ze zostanie na stałe mam dzieci i boksera a może i faktycznie na stałe zostanie tak rozmawiałam z panią która wprowadziła mnie w dogomanie Czyli ze mną :cool3: Witam kolejną dogomaniaczkę :multi: Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 giselle4 napisał(a):Dziekuje bokser to suczka czy piesek? mam nadzieje ze sie polubią:eviltong: powiedz w czym Ci pomóc? transport? kiedy chcesz zrealizowac adopcje idt? napisz na pv.... damy rade ...bo ona zasługuje na wszystko co najlepsze....zobaczysz:crazyeye: Ja odpowiem: Pies Polubią transport tak kiedy tylko to mozliwe :cool3: Quote
giselle4 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Madallena napisał(a):Ja odpowiem: Pies Polubią transport tak kiedy tylko to mozliwe :cool3: ok,jutro uzgadniam z moja przyjaciólka transport i z toba kiedy ...i witaj domku dla Sawuni EDI,GDZIE TY JESTES...TYLE SIE DZIEJE :multi::oops::loveu: Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To jest tak potrzebuję transportu może być nawet na jutro na razie wezmę ją jako dt bokser już na stałe jest pies i nie mogę się doczekać aż będzie u mnie.mieszkam w nowej rudzie Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Najlepiej uzgodniły byśmy przez tel ale nie chcę tu na forum podawać tel już nie mogę się doczekać ja bym mogła już Quote
giselle4 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 elzunia napisał(a):Ewentualnie ma mój nr madallena OK,MOJ TO PEWNIE WSZYSCY MAJA jutro uzgodnimy co i jak buzka:evil_lol: Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 niestetu moj tel sie rozladowal wiec nie mam chwilowo (ladowarka daleko) elzunia: kliknij na gisele4 i rozwija Ci sie takie cos: wyslij wiadomosc PW. Klikasz na to wpisujess temat i tresc wiadomosci (swoj tel) i wyslij jak dostajesz odpowiedz to wciskasz taki maly niebieski prostokacik REPLY probuj :) Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jejku,poryczałam się :( Czemu wcześniej nie przeczytałam o niej :( Oboje z mężem marzymy o większym piesku...Ehh Cudna sawcia... Zakochałam się :loveu: Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Jejku,poryczałam się :( Czemu wcześniej nie przeczytałam o niej :( Oboje z mężem marzymy o większym piesku...Ehh Cudna sawcia... Zakochałam się :loveu: ALE ona jedzie do DT! Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To znaczy ze jedzie do domu tymczasowego. Bedzie do adopcji :) tzn jest wciaz... Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Napisałam na priva bo nie chcę wątku zaśmiecać moimi zastanawianiami się... Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czyli że co już mamy nie czekać na sawę już ma inny dom? Quote
mimoza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No to super!!! Bardzo sie ciesze, ze Sawcia bedzie miala domek:multi: Tylko prosze napisac pozniej, jak Sawa sie miewa w nowym domu...:lol: Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Spokojnie,spokojnie,jeszcze nic nie wiadomo,czekam aż madallena odpisze na gg bądź na dogo bo mam kilka ważnych pytań.Ale nic nie obiecuje. Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jestem obecna u Sawci! Elzunia, ty oferujesz DT jak rozumiem z ew. docelowym DS? w trakcie pobytu Sawki u Was podjelibyscie decyzje? Czy juz na chwile obecna podjeliscie, ze chcecie ją adoptowac? Agnieszka88, ty podejmujesz sie adopcji szczeniaka z przykurczem, nie za duze obciazenie jeszcze suczka oczwarka :crazyeye: cytuje z innego watku: Dobra.Po długich debatach z mężem jest ostateczna decyzja.Możemy dać maluszkowi dom:loveu:,ale jest problem natury finansowej,mamy małe dziecko,drugiego psiaka...Czy będziemy mogli liczyć na waszą pomoc?Oczywiście nie chodzi mi o jedzenie (no chyba że konieczna byłaby specjalistyczna karma) a o wizyty u weterynarza.Oczywiście wszystkie rozliczenia,rachunki itd.przedstawione by były na wątku.Napewno wszelkie masaże itd. będę mogła robić ponieważ zazwyczaj jest ktoś w domu,a jak gdzieś jedziemy to na krótko,więc nie byłoby problemu.Oczywiście zgadzam się na wszystkie wizyty przed i po adopcyjne-ta druga wręcz wskazana gdybym miała jakieś pytania ;-) No i mam nadzieję że na jakieś porady od was również mogłabym liczyć??Także domek maluszek by miał :smile: Pozdrawiamy :smile: Nie rozumiem teraz nic - masz psa, bierzesz szczeniaczka, ktory wymaga nie lada pracy i jeszcze watek Sawy? Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Szczeniaczek znalazł już domek.Pisze o tym tuż pod moim postem o adopcji. :) Kocham psy,ale bez przesady,trzy psy plus małe dziecko to za dużo ;) Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To dobrze, ze znalazl - potrzebuje masy uwagi i pomocy, w schronie by nie przezyl. Wspominasz o nieudanej adopcji pieska ze schroniska z uwagi na nieprzewidywalne zachowanie w stos. do dziecka. A w jakim wieku jest obecnie corcia (przepraszam jesli pomylilam płec ;)) Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ktoś nie uważnie czyta ja biorę staruszka i potrzebuję żeby go tylko dowieżć mam dzieci mam psy i dam radę a o sawę jest podpisana ania i to ona chce sawę do siebie Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Córeczka ma 17 miesięcy.Jest bardzo grzeczna jeśli chodzi o psiaki,tzn.nie szarpie,nie musi sprawdzać palcem czy na pewno pies ma oko :D Pozatym zawsze jesteśmy obok,nie pozwalamy na to aby pies był sam z dzieckiem.Co do poprzedniego psa,nie była to do końca nieprzewidywalna reakcja na dziecko.Była to agresja do obcych osób,męża po powrocie z pracy(po kilku dniach u nas) potraktowała jak obcego i chciała ugryźć.Bałam się że może stać się to samo z córcią.Tym bardziej że jak wiadomo,dzieci w tym wieku to już wogóle są nieprzewidywalne.Stąd też właśnie moje zainteresowanie sawą.Marzy nam się większy pies,ale musi to koniecznie być pies łagodny,bez żadnych przejawów agresji.Poprzednia nie wykazywała nic w schronie-zresztą teraz też ponoć jest aniołek.Ale w domu okazało się że chyba tak bardzo boi się utraty domu,że każdego obcego psa i człowieka atakowała.Z ciężkim sercem ale musiałam ją oddać.I nie chcąc by to się powtórzyło muszę mieć wmiarę pewność że pies jest łagodny,a z tego co czytałam to sawa mieszkała z dziećmi. Quote
Recommended Posts