Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
O jeny ! Przecudowne są te fotki!! :loveu:

Bo taka jest sabunia kochana pełna życia.Ania przyniesie mi zdjęcia z lasu jak z szyszką szalała.choć zdjęcia nie oddadzą tego jaka była szczęśliwa.Aha i po tabletkach ładniej się rusza tylko czasem ciągnie łapką ale już tylko sporadycznie.

Posted

Możecie mnie bić i wyzywać, ale moim zdaniem jeżeli jest dobrze używana kolczatka, to nic nie szkodzi, by pies na spacerach ją miał...
Pozatym Sabula wielkiej tej kolczatki nie ma, jak to u innych widać...:shake:
Ale poczekajmy na odpowiedź :cool3:

Posted

Ja też uważam że kolczatka może być,ale umiejętnie używana...Bardzo umiejętnie...No i przy psie z którym są problemy...A przecież skoro ( ze zdjęć wnioskuję ) Saba na spacerach jest raczej bez smyczy niż z nią to tym bardziej nie rozumiem zakładania kolczatki...

Posted

Już wyjaśniam.Saba była w obroży owszem ale jak jej sieść wróciła do normy od obroży się rozdzielała nie nie ciągnie Saba na co dzień chodzi nie na kolcach a jak idzie luzem Ania odwraca żeby się nie zsunęła bo jest luźniutka.po drugie saba jak widzi gołębia kota czy wiewiórki lub tym podobne zwierzaki czego u nas jest pełno dostaje głupawki i lepiej żeby miała kolczatkę bo ciągnie niemiłosiernie,i oto cała historia .Do tego ania prosiła żebym w końcu dopisała fajne zachowanie Sabunia,jak zrobi kupkę za każdym razem wyciera pycho w trawę nie zdarzyło się jeszcze żeby po kupie tego nie zrobiła.zaraz będzie miesiąc jak jest u Ani i idziemy na ważenie

Posted

[quote name='elzunia']Do tego ania prosiła żebym w końcu dopisała fajne zachowanie Sabunia,jak zrobi kupkę za każdym razem wyciera pycho w trawę nie zdarzyło się jeszcze żeby po kupie tego nie zrobiła.

:roflt::roflt::roflt:

Cos jednak łączy azylowskie psiaki! Dziwne zachowania :cool3:
Saba wyciera pyszczek, nie wiem o co jej chodzi a np. Hasiorek nurkowal w misce z woda, takiego zachowania tez nie widzialam wczesniej :evil_lol:

Elzuniu, moze jednak zrezygnujcie z kolczatki, albo przynajmniej niech odwrocona caly czas nosi.

A teraz drogie Panie, zdjecia Saby. Musze dopisac, ze pysio jest otwarty wlasnie chwile po wycieraniu sie w trawie po wiadomej czynnosci: