fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sawusiu, pamietasz Lenke: http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowata-lena-po-operacji-czeka-w-schronisku-na-dom-147676/#post13060360 Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 S6301413 [Rozdzielcz...jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Slomka22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Super wiadomosc i jaka ona zadowolona Slicznie :D Quote
Cantadorra Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przede wszystkim wyczesana i elegancka! Widac, ze zadbana psina. Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wstawiam zdjecia Saby, bo fotosik cos nawala: Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kolejny ONek w Azylu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/poczciwy-onek-bezdusznie-porzucony-na-stare-lata-umiera-w-schronie-147727/#post13065753 Quote
giselle4 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 za taka fotke dam sie pokroic na kawałki moje miłosci Sabulek i boksie na spcerku...brawo:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sabciu - mizianie moja Mala :loveu: Quote
kamilawa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 O jeny ! Przecudowne są te fotki!! :loveu: Quote
elzunia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 kamilawa napisał(a):O jeny ! Przecudowne są te fotki!! :loveu: Bo taka jest sabunia kochana pełna życia.Ania przyniesie mi zdjęcia z lasu jak z szyszką szalała.choć zdjęcia nie oddadzą tego jaka była szczęśliwa.Aha i po tabletkach ładniej się rusza tylko czasem ciągnie łapką ale już tylko sporadycznie. Quote
giselle4 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ...Witaj Aniu i Elzuniu juz pora na spotkanie do miłego i buziaki dla SABKI:eviltong::loveu: Quote
elzunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 giselle4 napisał(a):...Witaj Aniu i Elzuniu juz pora na spotkanie do miłego i buziaki dla SABKI:eviltong::loveu: giselle czekamy niecierpliwie pozdrawiamy Quote
elzunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witam przepraszam że sama zdjęć nie wrzucam ale u mnie fotosik przestał przerabiać a jak przerobi nie wiem gdzie wrzuca moja galeria jest pusta Quote
Agnieszka88 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Sabunia jak ślicznie wygląda :) Piękność,a jaka szczęśliwa :) Quote
Cantadorra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Moge sie doczepic o k....ę? Prosze na mnie nie krzyczeć. Saba ciągnie na smyczy? Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Możecie mnie bić i wyzywać, ale moim zdaniem jeżeli jest dobrze używana kolczatka, to nic nie szkodzi, by pies na spacerach ją miał... Pozatym Sabula wielkiej tej kolczatki nie ma, jak to u innych widać...:shake: Ale poczekajmy na odpowiedź :cool3: Quote
Agnieszka88 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja też uważam że kolczatka może być,ale umiejętnie używana...Bardzo umiejętnie...No i przy psie z którym są problemy...A przecież skoro ( ze zdjęć wnioskuję ) Saba na spacerach jest raczej bez smyczy niż z nią to tym bardziej nie rozumiem zakładania kolczatki... Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Elzuniu, napisz prosimy co jest powodem zakladania kolczatki. Do Was zawiezlismy Sabe w obrozce. Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Moja też biega sobie, puszczana na spacerach jest, a jak tylko ją zapnę to coś jej się w główce przewraca i zamiast spacerku mam jakieś wyścigi :eviltong: Quote
elzunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Już wyjaśniam.Saba była w obroży owszem ale jak jej sieść wróciła do normy od obroży się rozdzielała nie nie ciągnie Saba na co dzień chodzi nie na kolcach a jak idzie luzem Ania odwraca żeby się nie zsunęła bo jest luźniutka.po drugie saba jak widzi gołębia kota czy wiewiórki lub tym podobne zwierzaki czego u nas jest pełno dostaje głupawki i lepiej żeby miała kolczatkę bo ciągnie niemiłosiernie,i oto cała historia .Do tego ania prosiła żebym w końcu dopisała fajne zachowanie Sabunia,jak zrobi kupkę za każdym razem wyciera pycho w trawę nie zdarzyło się jeszcze żeby po kupie tego nie zrobiła.zaraz będzie miesiąc jak jest u Ani i idziemy na ważenie Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='elzunia']Do tego ania prosiła żebym w końcu dopisała fajne zachowanie Sabunia,jak zrobi kupkę za każdym razem wyciera pycho w trawę nie zdarzyło się jeszcze żeby po kupie tego nie zrobiła. :roflt::roflt::roflt: Cos jednak łączy azylowskie psiaki! Dziwne zachowania :cool3: Saba wyciera pyszczek, nie wiem o co jej chodzi a np. Hasiorek nurkowal w misce z woda, takiego zachowania tez nie widzialam wczesniej :evil_lol: Elzuniu, moze jednak zrezygnujcie z kolczatki, albo przynajmniej niech odwrocona caly czas nosi. A teraz drogie Panie, zdjecia Saby. Musze dopisac, ze pysio jest otwarty wlasnie chwile po wycieraniu sie w trawie po wiadomej czynnosci: Quote
Recommended Posts