elzunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witam u Sabuni jest wszystko dobrze bierze wapno wit b tran i meloksam.ania mowi że lepiej jest tzn lepiej się czuje na spacerach z rana i wieczorem jak jest gorąco jest powolniejsza dziś byłyśmy w lesie ale byla szczęśliwa nie odchodzi od nogi jak ania wraca z zakópów kurcze cioteczki szał pał jak ona skacze piszczy ujada z radości ona już jest szczęśliwa i wie że to jej domek i bawi się z moimi boksiami to coś wspaniałego jak ona jest szczęśliwa. Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cieszymy sie ogromnie! Dajcie nowe fotki Sabci, jak sa :cool3: Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='elzunia']Witam u Sabuni jest wszystko dobrze bierze wapno wit b tran i meloksam.ania mowi że lepiej jest tzn lepiej się czuje na spacerach z rana i wieczorem jak jest gorąco jest powolniejsza dziś byłyśmy w lesie ale byla szczęśliwa nie odchodzi od nogi jak ania wraca z zakópów kurcze cioteczki szał pał jak ona skacze piszczy ujada z radości ona już jest szczęśliwa i wie że to jej domek i bawi się z moimi boksiami to coś wspaniałego jak ona jest szczęśliwa.[/quote] meloksam ja tez biore...mniej boli pomozemy Ci maluszku,zobaczymy sie Elzbietko,cieszymy sie :loveu: Quote
elzunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='giselle4']meloksam ja tez biore...mniej boli pomozemy Ci maluszku,zobaczymy sie Elzbietko,cieszymy sie :loveu:[/quote] Giselle czekamy Sabunia na pewno też to wspaniały pies muszę od ani w końcu wyciągnąć kartę pamięci i zrzucić zdjęcia pozdrawiam wszystkich Quote
Cantadorra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cioteczki, Sara ma juz 10 lat, niewiele jej zostalo, ze wzgledu na slaby stan zdrowia. Prosi o zalicytowanie cos, zeby starczalo na hotelik! WZNOWIONY ciuszki, buciki dla najmłodszych na utrzymanie Sary w hoteliku do 01.10. Quote
Agnieszka88 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Na jaki hotelik?Przecież Sara/Saba ma dom stały... I jaki stan zdrowia?Przecież nic nie ma na wątku o tym że jest chora... Quote
fiorsteinbock Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Agnieszka88']Na jaki hotelik?Przecież Sara/Saba ma dom stały...[/quote] SARA nie Saba/Sawa To jest offowany link do suczki, wejdz Agnieszko, moze wspomozesz psinke kupujac jakies cudenko :cool3: Ja juz zagladam! Quote
elzunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam jutro Ania ma mi przynieść zdjęcia Sabuni to wrzucę do jutra cierpliwości.POzdrawiam u Sabci wszystko dobrze bierze leki i szaleje czasami jak młodzik Quote
Agnieszka88 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Boziu,ale ze mnie gapa :( pokręciłam imiona i z tego wszystkiego wystraszyłam się że coś nie tak z Sabą... Przepraszam... Quote
giselle4 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 ..ze mnie tez...w pierwszej chwili strzeliłam karpia:razz::crazyeye: Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jak powiedziałam dotrzymuję słowa dorzucamy zdjęcia Saby Sabunia kocha bawić się piłeczkami KOchana Saba jak widać na załączonym obrazku Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sabunia i młodszy syn Ani maxiu kochają się jak widać zmęczona Sabcia po spacerze Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Ni wyswietla zdjątek :shake:U mnie normalnie pokazuje nie wiem czemu Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nic Elu nie wyswietla. Caly fotosik... Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wstaw raz jeszcze fotki na fotosika i wklej linki, nie mam pojecia czemu tak sie dzieje :shake: Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Nic Elu nie wyswietla. Caly fotosik...Nie wiem czemu robie wszystko jak do tej pory spróbuję pojedynczo i napisz czy weszło Quote
elzunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Wstaw raz jeszcze fotki na fotosika i wklej linki, nie mam pojecia czemu tak sie dzieje :shake: I co weszło?bo u mnie pokazuje Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Cos jest nie tak Elu, bo uz zniknelo zdjecie widoczne wczesniej, teraz wyswietla tylko tzrecie z dodanych, dwa wczesniejsze nie. Quote
orpha Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wpadam z offem http://www.dogomania.pl/forum/f28/kleks-aniol-nie-pies-co-z-nim-bedzie-147625/ Quote
Recommended Posts