00000 Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 carragan napisał(a):Ja chyba rezygnuje :roll: Ty chyba żartujesz!! :evil: Quote
tunio Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Ja chyba rezygnuje :roll: Ty chyba żartujesz!! :evil: Od pewnego czasu cierpie na zanik poczucia humoru 8) Quote
00000 Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 carragan napisał(a):Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Ja chyba rezygnuje :roll: Ty chyba żartujesz!! :evil: Dzisiaj cierpie na brak poczucia humoru 8) Gooooopia baba!!! Nie denerwuj mnie, bo poszczuję Pagajem!!! :evil: Musisz jechać i nie ma odwołania. Koniec i kropka. Osoba wpisana na listę nie podlega rekalmacji. Nie ma odwołania. W ogóle nie ma dyskusji :evilbat: Ufff..... :drinking: Quote
tunio Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Ja chyba rezygnuje :roll: Ty chyba żartujesz!! :evil: Dzisiaj cierpie na brak poczucia humoru 8) Gooooopia baba!!! Oh,coz za wyszukany komplement ! :D Pagaj napisał(a): Nie denerwuj mnie, bo poszczuję Pagajem!!! :evil: Juz sie boje :nerwy: Pagaj napisał(a): Musisz jechać i nie ma odwołania. Koniec i kropka. Osoba wpisana na listę nie podlega rekalmacji. Nie ma odwołania. W ogóle nie ma dyskusji :evilbat: Odwolam sie w Strasburgu 8) Pagaj napisał(a): Ufff..... :drinking: Skoro tak Cie tam przemowa zmeczyla i zdenerwowala to moze napij sie jakis ziolek... ? :drinking: Quote
00000 Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 carragan napisał(a):Skoro tak Cie tam przemowa zmeczyla i zdenerwowala to moze napij sie jakis ziolek... ? :drinking: Ja ci dam ziółek!!!!!!!!! :evilbat: Ja się w ogóle nie denrwuję!!! Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='carragan']Skoro tak Cie tam przemowa zmeczyla i zdenerwowala to moze napij sie jakis ziolek... ? :drinking: Ja ci dam ziółek!!!!!!!!! :evilbat: Mi ? :shock: A po co mi ziolka ? :hmmmm: [quote name='Pagaj']Ja się w ogóle nie denrwuję!!! Wlasnie widze.Pewnie Ci juz zolte plamy przed oczami lataja i dlatego robisz te literowki. [quote name='Pagaj']Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem!!!!!!! Skoro tak,to az strach pomyslec jacy sa Ci niespokojni :( [quote name='Pagaj'] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: 8) 8) 8) Quote
Agga Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Carragan ty ty sprubuj nie jechac no.... :evilbat: Ja tam cie widze dzien wczesniej namiocik nam rozbijesz ognisko przygotujesz ławeczki rozstawisz ..... Pagaj ja nie wiem jak ty bys przyjeała wiadomosc ze ja i Pay nie jedziemy :lol: Quote
tunio Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Agga napisał(a):Carragan ty ty sprubuj nie jechac no.... :evilbat: A co mi zrobicie ? Mimo dlugiej znajomosci nawet numeru komorki do mnie nie macie :wink: Totez bede jak ten "wiatr w polu"... :wink: Quote
00000 Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Agga napisał(a):Pagaj ja nie wiem jak ty bys przyjeała wiadomosc ze ja i Pay nie jedziemy :lol: Ja jestem wprost stoicko spokojna... A paczki przysyłajcie na adres szpitala psychiatrycznego.... :evilbat: :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 a jak w końcu z miejscami w tym jednym domku, który był zarezerwowany, bo wychodziło z listy ostatnio, że 2 osoby tylko reflektowały :( Quote
Agga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a):Carragan ty ty sprubuj nie jechac no.... :evilbat: A co mi zrobicie ? Mimo dlugiej znajomosci nawet numeru komorki do mnie nie macie :wink: Totez bede jak ten "wiatr w polu"... :wink: Pewna jestes, że nikt nie ma twojego numeru komórki.... Pagajku a odwiedzac cie bedzie mozna w tym osrodku dla :silly: :stupid: Ka-ka to pytanie to do Pagaj ona organizatorka Quote
tunio Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agga napisał(a):carragan napisał(a):Agga napisał(a):Carragan ty ty sprubuj nie jechac no.... :evilbat: A co mi zrobicie ? Mimo dlugiej znajomosci nawet numeru komorki do mnie nie macie :wink: Totez bede jak ten "wiatr w polu"... :wink: Pewna jestes, że nikt nie ma twojego numeru komórki.... Co jak co,ale akurat tego moge byc pewna :wink: Quote
Agga Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a):carragan napisał(a):Agga napisał(a):Carragan ty ty sprubuj nie jechac no.... :evilbat: A co mi zrobicie ? Mimo dlugiej znajomosci nawet numeru komorki do mnie nie macie :wink: Totez bede jak ten "wiatr w polu"... :wink: Pewna jestes, że nikt nie ma twojego numeru komórki.... Co jak co,ale akurat tego moge byc pewna :wink: a mi sie zdaje ze jednak komus daład kochana :lol: no chyba ze sie myle Quote
daga10011 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 olekg18 napisał(a):daga-przeca mu z namiotu by nogi wystawały ,niezapominaj ze twój mężusław ma 2 metry wzrostu :D cos pomyliles :D :wink: moj tata ma.moj mezus ma tylko 190 :wink: ale i tak by wystawaly pewnie :lol: Quote
daga10011 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 olekg18 napisał(a):Daga ja chce zobaczyc mojego drugiego ulubionego leona dalego przed nim jest tylko alma:D no wiesz :evilbat: .moja absolutna faworytka jest Alma :P a po niej jest ALF :P A Dali to kurdupel :-? .ale milo mi :D Quote
olekg89 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alma i Dali są najładniejsze ,bo blondynowate Quote
KaRa_ Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ja też chcę jechać,tylko że nie mam namiotu i wogóle nie wiem gdzie jest Morsko :-? :lol: Quote
Manu Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):nie wiem gdzie jest Morsko :-? :lol:A wystarczyło tylko przeczytac pierwszy post topiku.... :roll: 8) Quote
Agga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaRa_TC zapraszamy na pierwsza strone tam wszytsko jest ładnie napisane... Quote
Ka-ka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaRa....ojjjj, widzę, że Ci temat wyjazdu chodzi po głowie. już Ci kiedyś mówiłam - Ty mi się nie wykręcaj, tylko przyjeżdżaj 8) 8) 8) Quote
asiunia Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Hej!! Pagajku,kochana a Ty nadal mnie dwa dni wczesniej do domu kcesz wyslac? :( Quote
Ka-ka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 asiunia !! a za co masz wracać do domku wcześniej ?? :roll: Quote
asiunia Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Hej!! A no wlasnie nie wiem :( :( Na pierwszej stronie pisze ze ja tylko do 26 :( ( cos mnie Pagaj nie kofa:lol: ) :( Quote
00000 Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Pagajku,kochana a Ty nadal mnie dwa dni wczesniej do domu kcesz wyslac? :( cos mnie Pagaj nie kofa Kofa, przecież, że kofa!!!!! Ja zresztą widzę datę 28 sierpnia I pamiętaj Asiuniu nasza kochana o LOKACH!!! :D :D :D Quote
Recommended Posts