Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga'][quote name='carragan'][quote name='Olcia']
spanie??, nie bede obcinac psow wiec koldre mam przenosna ze soba:)

Ha ! Fajnie,ze nie bede osamotniona w objuczeniu,bo w ub.r smiali sie z kolderki,wiaderka i Pluta od Malenstwa :( :lol: :lol: :lol:

u uuuuu beda dwie kołederki....hihihi.....

3 kolderki:) bo u mnie liczone x2:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Olcia']

Ha ! Fajnie,ze nie bede osamotniona w objuczeniu,bo w ub.r smiali sie z kolderki,wiaderka i Pluta od Malenstwa :( :lol: :lol: :lol:

wiaderka do picia x2, sciery do brody x2:)

z namiotem chyba nie bede ryzykowac bo w tamtym roku greta nie chciala spac w namiocie wiec spala poza przywiazana linka do patyka, i kazda noc konczyla sie przemieszczeniem namiotu bo caly czas krecila sie i sprawdzala czy jestem w srodku, a jak sparawdzala to zawsze nagle cos ciekawego bylo na zewnatrz i szybko trzeba bylo wybiec z namiotem na plecach, ale za to opanwalam sztuke ponownego szybkiero rozstawiania namiotu:)

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Agga'][quote name='carragan'][quote name='Olcia']

no to 3 hihihi....

agacia no ba koniki one troszke smierdziały hihihih

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Olcia'][quote name='Agga'][quote name='carragan'][quote name='Olcia']

no to 3 hihihi....

agacia no ba koniki one troszke smierdziały hihihih

jesli ktos by reflektowal zawsze jedna moze wypozyczyc, tylko nie biore za nie odpowiedzialnosci bo troszku sie wierca w nocy

Posted

agacia napisał(a):
Koniki nie smierdza tylko maja bardzo przyjemny zapach.A przynajmniej ja go lubie :wink:

hehe no ja bym tego zapachem nie nazwal :evilbat: to byl raczje niezly smrodek :P jezdzilem na konikach ktore byly pozbawione tego smrodka :evilbat:

Posted

agacia napisał(a):
Moze uda mi sie i na wasz zlocik wpasc poza weekendem na konikach pojezdzic jak w zeszlym roku :lol:

SUPER!!!!!!!!!!!! :angel:
Bardzo się ciesze, że będę Cię mogła znów zobaczyć :D :D :D :D

Posted

Agacia,bez przesady z tym zapachem...Takze lubie konski zapach,ale to byl smrod,smrod koni nie do konca wypielegnowanych :wink:

Co do zlotu....Coraz bardziej jednak mysle o domku,bo pewnie znowu bedzie zimno,ale nie bardzo sobie wyobrazam egzystencje w jednym domku mlodego czarnorysza i Malenstwa.Chyba,ze czarnorysz jest przyjacielski,bez zapedow dominacyjnych wzgledem innych samcow.

Posted

Olcia napisał(a):
moje kochaja wszystko co sie rusza

Moje Malenstwo takze,ale z racji faktu kilkakrotnych pogryzien na wstepie ustala kto rzadzi,a dopiero potem sie zaprzyjaznia,aczkolwiek wzgledem psow przyjacielskich od poczatku,czesto "zapomina" o ustaleniu hierarchii :wink:
PS.Jesli sie zdecyduje na domek to z gory uprzedzam,ze kanapa na dole i miejsce pod schodami na koldre sa moje i Malenstwa ! :lol:

Posted

carragan napisał(a):
Olcia napisał(a):

Moje Malenstwo takze,ale z racji faktu kilkakrotnych pogryzien na wstepie ustala kto rzadzi,a dopiero potem sie zaprzyjaznia,aczkolwiek wzgledem psow przyjacielskich od poczatku,czesto "zapomina" o ustaleniu hierarchii :wink:
PS.Jesli sie zdecyduje na domek to z gory uprzedzam,ze kanapa na dole i miejsce pod schodami na koldre sa moje i Malenstwa ! :lol:

mi tam obojetnie , byle po schodach zbyt wasko nie bylo(jesli beda) zeby moje misie sie zmiescily i wyrobily na zakretach:)

Posted

o materdyjo
kaja dostanie zawałuu :evilbat:

koń,niedzwiedzie,labek,wilson,husky.coolli.... a kajunia tylko malutka :cry:

olcia ,a twoja suczka nie zagryzie mojej :roll:

Posted

[quote name='olekg18']o materdyjo

jesli sie poznaja na gruncie neutralnym to nikogo nie zje:), na psy sie nie rzuca jesli nie ma takiej potrzeby a nawet bym powiedziala ze skora jest do rozdzielania zadymy niz rozskrecania jej:)

tutaj mozesz zobaczyc moje misie
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22852&postdays=0&postorder=asc&start=0

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Moj wyjazd jak narazie nadal pod znakiem zapytania :(

Matka mowi nie... :cry:

to szukaj kogos z dogo kto tez jedzie i jest straszy i namowi, Twoja mame ze bedziesz pod jego opieka, do sierpnia jeszcze troche czasu wiec moze mama da sie urobic

Posted

olekg18 napisał(a):
o materdyjo

Jak już to o madre dia :evilbat: hehehe

No moje collie na pewno nie przepuszczą szansy pobawienia się Kają :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
carragan napisał(a):
Olcia napisał(a):

mi tam obojetnie , byle po schodach zbyt wasko nie bylo(jesli beda) zeby moje misie sie zmiescily i wyrobily na zakretach:)

Czy ktos z was ma psa przyzwyczajonego do spania na lózku?

Posted

moje przychodza do lozka poprzytulac sie ale poniewaz maja duzo futra jest im goraco i ida na podloge a rano , spie wcisnieta w sciane bo kurduple przyszly sie polozyc kolo mnie a lozka to ja malego nie mam:)