00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Nie, no Johny Glutek już jeden jest.... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):maUpy :grab: :lol: No! Ale jakie sympatyczne!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Pagaj napisał(a):malawaszka napisał(a):maUpy :grab: :lol: No! Ale jakie sympatyczne!!!! :lol: :lol: :lol: hihih no nie jestem w stanie zaprzeczyć :oops: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Pagaj napisał(a):Nie, no Johny Glutek już jeden jest.... 8) :lol: :lol: :lol: A Pagaj zaraz glutkiem oberwie jak sie na gg nie odezwie :evilbat: Quote
AgaCzips Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Pagaj napisał(a):Nie, no Johny Glutek już jeden jest.... 8) :lol: :lol: :lol: to może Johnny Glutek Junior? :lol: Quote
KaSia&...... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Pagaj']Nie, no Johny Glutek już jeden jest.... 8) :lol: :lol: :lol: A któż to taki Johny Glutek??? :evilbat: :roll: :o (Tak na marginesie Johnny - tak wabił sie mój ślimak :lol: 8) , a Glutek - to postać rysunkowa, która wymyśliłam :lol: 8) Niezły zbieg okoliczności co nie?? :o ) Quote
Ka-ka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :placz: patrzę, patrzę.........szkoda, że nie mogłam jechać. w przyszłym roku zacznę juz na wiosnę odczyniac czary i uroki, żeby nic mi na przeszkodzie nie stanęło.....i te tereny, skałki, wszystko znajome :cry: za rok się nie dam losowi i jadę :wink: gratuluję wyjazdu i atmosferki.świetne fotki :D Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'] A Pagaj zaraz glutkiem oberwie jak sie na gg nie odezwie :evilbat: PSEPRASAM ZE MIE NIE BYLO NA GG :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
tunio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'] To sem ja Malenstwo Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga'] A Pagaj zaraz glutkiem oberwie jak sie na gg nie odezwie :evilbat: PSEPRASAM ZE MIE NIE BYLO NA GG :modla: :modla: :modla: :modla: sie szlaja :evilbat: Quote
Bogarka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Juz nagralam zdjecia na plytke. Jutro wysle :): Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Pagaj'][quote name='Agga'] A Pagaj zaraz glutkiem oberwie jak sie na gg nie odezwie :evilbat: PSEPRASAM ZE MIE NIE BYLO NA GG :modla: :modla: :modla: :modla: sie szlaja :evilbat: Ja ci dam szlaja Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='olekg18']Tęsknie ....... :cry: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga'][quote name='Pagaj'][quote name='Agga'] A Pagaj zaraz glutkiem oberwie jak sie na gg nie odezwie :evilbat: PSEPRASAM ZE MIE NIE BYLO NA GG :modla: :modla: :modla: :modla: sie szlaja :evilbat: Ja ci dam szlaja A skad ty masz payowy pejczyk???? :o :evilbat: Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'] A skad ty masz payowy pejczyk???? :o :evilbat: Yyyyy...... pożyczył........ :sweetCyb: Jeny, jaki ja dobry sernik przywiozłam z tego Bukowca....... mmmmm.... :roll: :D Quote
AgaCzips Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Dużo zlotowiczów zastanawiało sie jak wyglada Czips podczas kąpieli... Oto chwila prawdy...(zdjęcia robione komórka więc jakość b.słaba :( ) Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Aga&Czips']Dużo zlotowiczów zastanawiało sie jak wyglada Czips podczas kąpieli... Oto chwila prawdy...(zdjęcia robione komórka więc jakość b.słaba :( ) Aga wycinaj to zdjecie przecie Cie do TOZ- u podadza za znecanie nad zwierzatkami :lol: :lol: Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Aga&Czips']Dużo zlotowiczów zastanawiało sie jak wyglada Czips podczas kąpieli... Oto chwila prawdy...(zdjęcia robione komórka więc jakość b.słaba :( ) :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: SCUREK!!!!!!!!! Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga'] A skad ty masz payowy pejczyk???? :o :evilbat: Yyyyy...... pożyczył........ :sweetCyb: Jeny, jaki ja dobry sernik przywiozłam z tego Bukowca....... mmmmm.... :roll: :D sernik powiadasz? mniam...pewnie mamusia piekła.. Jak to pozyczył? A my sie czym bedziemy bawic? :o Quote
AgaCzips Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a): Aga wycinaj to zdjecie przecie Cie do TOZ- u podadza za znecanie nad zwierzatkami :lol: :lol: ja go przecież tylko kapałam :roll: :oops: :wink: Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Aga&Czips napisał(a):Olcia napisał(a): Aga wycinaj to zdjecie przecie Cie do TOZ- u podadza za znecanie nad zwierzatkami :lol: :lol: ja go przecież tylko kapałam :roll: :oops: :wink: tak wlasnie bedziesz sie tlumaczyc :lol: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga'] To sem ja Malenstwo Jakby ciut nieuczesane :wink: Więcej fotek juz nie będzie? :( Tak mi smutno, że nei mogłam pojechac, a jeszcze fotek wklejacie malutko, jak na lekarstwo :( :evilbat: Quote
Recommended Posts