AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agga napisał(a):hahah zalezy o czym ty myślałaś kochana... :lol: myslalam zeby z wami sie wybrac do stolicy :P Quote
asiunia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='carragan'] Asik,a czemu chcesz mordowac Age,skoro to ja w wiekszosci Twoich zdjec poznaje swoja reke ? :wink: Notabene,Aga je tylko umieszcza,bo to w koncu zdjecia z aparatu AnTu i Paya wiec "wysoki sadzie,ona jest niewinna !" :wink: Hej!! Sama sobie odpowiedzialas :lol: :wink: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 AnTu napisał(a):Agga napisał(a):hahah zalezy o czym ty myślałaś kochana... :lol: myslalam zeby z wami sie wybrac do stolicy :P O jeny, żeby wam uprościć - pojadę i ja - będzie wtedy do pary... :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Zapomniałam o tych zdjęciach zupełnie... :roll: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 o jakie fajne :) wreszcie wszyscy w komplecie: czworonozni i dwunozni :D Quote
AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 carragan napisał(a):No coz,to poczekam az dojdzie do mnie cd ze wszystkimi zdjeciami :D Notabene tutaj moge podziekowac AnTu za to ze pozwolila mi sie pobawic aparatem i zapchac prawie polowe pamieci :wink: no coz stwierdzilam ze naciesze sie nim w domu :P Quote
AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 bernulka napisał(a):Czyżby AnTu zmieniła fryzure? :evilbat: jedyna ktora zauwazyla :D Quote
AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'] :o Antu troche mi zaslaniasz TZ hahahahahhaha sorki, mam nadzieje ze sie bardzo nie gniewasz :wink: sesese Quote
tunio Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 AnTu napisał(a):carragan napisał(a):No coz,to poczekam az dojdzie do mnie cd ze wszystkimi zdjeciami :D Notabene tutaj moge podziekowac AnTu za to ze pozwolila mi sie pobawic aparatem i zapchac prawie polowe pamieci :wink: no coz stwierdzilam ze naciesze sie nim w domu :P A nie balas sie,ze sobie go pozycze na wieczne nie oddanie ? :wink: W koncu w internecie sie takie menelstwo szerzy... :wink: :lol: :lol: Quote
Bogarka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Jakie fajne te grupowe zdjecia :): Pagaj, wyslalam plyte. Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Dzięki Bogarko, czekam jeszcze na Twoją i debeściary 8) A czy Magda od Bartosza też robiła jakieś zdjęcia?? Quote
AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 carragan napisał(a):A nie balas sie,ze sobie go pozycze na wieczne nie oddanie ? :wink: W koncu w internecie sie takie menelstwo szerzy... :wink: :lol: :lol: hahaha no wiesz w glebi duszy to troszku sie balam :P moze ze sie cos stanie albo cos.. w koncu jeszcze sie nim nie nacieszylam... Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 To jak się już nim nacieszysz, to przestaniesz się bać?? :o :wink: :evilbat: Acha, daj znać, jak sięnim nacieszysz - pożyczę go sobie.... Quote
AnTu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 nie przestane :P hmm.. pozyczenie kosztuje... wiesz musze szkole oplacic :roll: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Aaaaa.. to poczekam z tym wypożyczaniem 8) Może na jakieś gratisowe dni się załapię, promocję czy cuś... :evilbat: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 jejjjj ale zarąbiste foty :laola: mam nadzieję że te moje zaginęły w tłumie innych :lol: :evilbat: Pagajku czekaj też na moją płytkę :fadein: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 malawaszka napisał(a): Pagajku czekaj też na moją płytkę :fadein: Właśnie, właśnie - brakowało mi kogoś 8) :D Quote
dbsst Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 qrde Pagaj a posasz mi jeszcze raz adres :oops: bo wypralam z torba kilka rzeczy :oops: i chyba byl tam adres do Ciebie :oops: Quote
Agga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 AnTu napisał(a):Agga napisał(a):hahah zalezy o czym ty myślałaś kochana... :lol: myslalam zeby z wami sie wybrac do stolicy :P ależ oczywiście moja droga :lol: Quote
Agga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 oj dbsstnie łądnie prać koleżankę :wink: Quote
Agga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Pagaj napisała: Agga już leży trupem :evilbat: No kurna co znowu ja... :evilbat: TO SA ŁĄDNE ZDJĘCIA I ICH NIE USUNE!!!! DOTARŁA WIADOMOSC !!!! Quote
dbsst Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agga napisał(a):oj dbsstnie łądnie prać koleżankę :wink: normalnie spralam az tusz puscila hihihihihihi Quote
Agga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 wdech-wydech.... No i nastepna partia: Czyje to okularki? 8) Dorwały biednego pieska dbsst no nie zle :wink: Quote
Agga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Czipsowe towrzystwo Waszka z Pagajkiem Oraz maleństwo Antu i Metka ekhm ty dobrze wiesz kgo :P Quote
Recommended Posts