dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 UKATRUPIE i Agge i Antu i Paya i Carragan (zgadnij kochanie ktore to to ;) ) Ala teraz mozesz RECHOTAC mnasz powod :evil: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):UKATRUPIE i Agge i Antu i Paya i Carragan (zgadnij kochanie ktore to to ;) ) Ala teraz mozesz RECHOTAC mnasz powod :evil: ja to bym miała powód do rechotania jakby moje foty tu były :lol: :lol: :lol: Carragan , no jak to to już bez gitary ani rusz.... :roll: a my ostro trenowaliśmy ,, wyginam .....śmiało ciało...... słuchajcie sensowne panienki ...... :lol: :lol: :lol: A ja proszę o podpowiedź : dlaczego TZ dbsst to TZ cieć :o Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Kazdy dzien zaczynała z piwem CObra i Agatha Agatha Nie łądnie jezyk pokazywac moja droga carragan wstawiam te dobre foty, bo duzo jest tak zamazanych ze blleee dbsst ja sie ciebie nie boje łobuzico... wyginam śmiało ciało... :B-fly: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):UKATRUPIE i Agge i Antu i Paya i Carragan Ooo widze,ze juz sie do tego czynu kolejka szykuje.... 8) Kto po Debe ? Agata ? :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alu dlaczego "TZ ciec" ? Ano z tego samego powodu co "TZ No-Name" :wink: :lol: :lol: A ze sie tak niedyskretnie zapytam..W jakiej rozdzielczosci beda zdjecia na plytkach dla nas ? Mam nadzieje,ze np.po wywolaniu dadza sie ogladac ? :wink: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Podobują mi sie fotki 8) normalne wariatka jakas ;) ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja oj systkich wytne w jeden pien :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 carragan napisał(a):Alu dlaczego "TZ ciec" ? Ano z tego samego powodu co "TZ No-Name" :wink: :lol: :lol: oj nie dobijaj mnie :( ja tak chciałam jechać , jakbym była to bym wiedziała :-? / miałam zamówiony domeczek :-? / Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Podobują mi sie fotki 8) normalne wariatka jakas ;) ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja oj systkich wytne w jeden pien :lol: Kubie też się cioteczka Dbsst podoba :wink: TZ nie widział :wink: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 TZ_cieć na ciebie tez coś mamy On dbał o grilla :lol: On taki spokojny :roll: Ze swoją Szpilunią nie było dla niego miejsca to siedział na schodach O takie małe ma na kolankach Zdjecia beda w orginalnej wielkości... Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Podobują mi sie fotki 8) normalne wariatka jakas ;) A czego sie spodziewasz ? Przeciez dogomaniaczka ! :wink: :lol: dbsst napisał(a): ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja Mnie tez 8) Ale tak jakos czuje,ze Agata naszego zdania nie bedzie podzielac :wink: dbsst napisał(a): oj systkich wytne w jeden pien :lol: To nim bedziesz miala okazje w kaftanik zakujemy :evilbat: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 carragan napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Podobują mi sie fotki 8) normalne wariatka jakas ;) A czego sie spodziewasz ? Przeciez dogomaniaczka ! :wink: :lol: dbsst napisał(a): ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja Mnie tez 8) Ale tak jakos czuje,ze Agata naszego zdania nie bedzie podzielac :wink: dbsst napisał(a): oj systkich wytne w jeden pien :lol: To nim bedziesz miala okazje w kaftanik zakujemy :evilbat: czyżbyśmy juz zaczęli zapełniać Nasz oddział :o :lol: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ooo moj niemiecki turysta kochany :iloveyou: hahahah Alu powiedz Kubie ze chyba go oczy myla bo musi widziec cos innego niz jest na tych okropniasych fotach Carragan z ta agata to chyba mozesz miec racje hihihihihihi i odrazu biedna debe w kafftanik :cry: nikt mnie nie toffa nikt mnie nie tulka :fadein: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='AnTu'][quote name='carragan']Pewnie,ze w trojke Wam nie wolno ! Bo gdzie tam dla mnie miejsce ?! W czworke to co innego 8) carragan u mnike miejsce w spiworku masz :wink: Jestem doprawdy wzruszona.... :placz: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Starszy dmuchacz I po górach łazi... oj jak trudno ale dam rade Ale jestem mistrzunio :lol: 8) I zaraz nastepna osoba do obsmarowania hihihih.... :lol: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a): nikt mnie nie toffa nikt mnie nie tulka :fadein: Niestety,zycie jest brutalne.... :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):ooo moj niemiecki turysta kochany :iloveyou: hahahah Alu powiedz Kubie ze chyba go oczy myla bo musi widziec cos innego niz jest na tych okropniasych fotach Carragan z ta agata to chyba mozesz miec racje hihihihihihi i odrazu biedna debe w kafftanik :cry: nikt mnie nie toffa nikt mnie nie tulka :fadein:debe Kuba ma męską intuicję :wink: nie płakaj :calus: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ojj moj MSIO :iloveyou: :angel: :angel: oj Ala bo uwierze i sie wepcham na Twoja synowa ;) :lol: Carragan :P :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='dbsst'] ojj moj MSIO :iloveyou: :angel: :angel: oj Ala bo uwierze i sie wepcham na Twoja synowa ;) :lol: Carragan :P :lol: :lol: a poczekasz z 10 latek :wink: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a): oj Ala bo uwierze i sie wepcham na Twoja synowa ;) :lol: Chyba powoli przestaje sie dziwic dlaczego Ciec chcial,abysmy Cie ze skalek zepchneli..... :-? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 carragan napisał(a):dbsst napisał(a): oj Ala bo uwierze i sie wepcham na Twoja synowa ;) :lol: Chyba powoli przestaje sie dziwic dlaczego Ciec chcial,abysmy Cie ze skalek zepchneli..... :-? :wink: :lol: oj to i przemoc w rodzinie była :evil: :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst jak to nikt a JA :D no to teraz kolej na dziewczynki 8) Asia Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Linka Olekg Bartosz_B z Madzią Madzia Zawsze robił takie fajne kanapeczki Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Agga'] Zawsze robił takie fajne kanapeczki Ktorymi wodzil Malenstwo na pokuszenie... :evilbat: A wiecie jaka bylam dumna,ze Malenstwo mu z werandy tej kanapki,wraz z reka oczywiscie,nie zjadlo ? :evilbat: :lol: BTW.A ja chcialam tylko dodac,ze jesli ktos jeszcze chce mnie mordowac,to prosze sie zaczac juz na liste wpisywac....Liczy sie kolejnosc zgloszenia,wiec prosze pamietac,ze im dalsze miejsce na liscie,tym mniejsze prawdopodobienstwo otrzymania satysfakcji.... :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tak się coś zamyślił TRUSKAWKA Ale towarzyska-zasypia Nie ma jak sie przytulić np. do ANtu :wink: ekhm coś mi wpadło za bluzke... Quote
Recommended Posts