PaYooK Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ELO!!! zdjec jest ponad 1300 na moim kompie ale nie mam narazie za duzo czasu by sie w to bawic z powodu remonciqu :evilbat: Quote
PaYooK Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ELO!!!![quote name='Agga'][quote name='Pagaj'][quote name='Agga'] A skad ty masz payowy pejczyk???? :o :evilbat: Yyyyy...... pożyczył........ :sweetCyb: Jeny, jaki ja dobry sernik przywiozłam z tego Bukowca....... mmmmm.... :roll: :D sernik powiadasz? mniam...pewnie mamusia piekła.. Jak to pozyczył? A my sie czym bedziemy bawic? :o spoko wodza ma sie caly zestaw ;) 8) Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='PaYooK']spoko wodza ma sie caly zestaw ;) 8) Taki??? 8) :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='Agga'] To sem ja Malenstwo Jakby ciut nieuczesane :wink: No ba ! Trzeba bylo w koncu kiedys skonczyc z tym wygladem a'la ulizek :wink: [quote name='asher'] Więcej fotek juz nie będzie? :( Tak mi smutno, że nei mogłam pojechac, a jeszcze fotek wklejacie malutko, jak na lekarstwo :( Bedzie wiecej,bedzie 8) Gotowa jestem nawet sama wszystkie z nadeslanego cd-ka powrzucac :wink: A na pewno powrzucam wszystkie z Malenstwem :wink: [quote name='asher'] :evilbat: :evilbat: Pay,ello ello :fadein: Dawaj fotki,remont poczeka :wink: BTW.Pay,AnTu jeszcze raz dziekuje za mozliwosc pobawienia sie Waszym aparatem....Ze tez nie baliscie sie go powierzyc w moje rece.....Jestem pelna podziwu dla tego zaufania... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 wow kochanie ...to sie pobawimy... I na nastepny zlot weźmiemy :lol: Quote
00000 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Agga napisał(a):wow kochanie ...to sie pobawimy... I na nastepny zlot weźmiemy :lol: Hahahah - to i od razu namiot cyrkowy sobie sprawcie.... :lol: :lol: :lol: Quote
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 jeden zlot w roku to stanowczo za mało ... ciężko z terminami :( Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a jak następny będzie w majówkę to ja albo nie będę mogła przyjechać, albo z psami killerami bo rodzinka mi już zapowiedziała, że oni gdzieś jadą i psy na mojej głowie zostają :( Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 malawaszka napisał(a):a jak następny będzie w majówkę to ja albo nie będę mogła przyjechać, albo z psami killerami bo rodzinka mi już zapowiedziała, że oni gdzieś jadą i psy na mojej głowie zostają :( Waszuniu moja droga bierz co sie da i przyjeżdzaj...rece do pmocy sa... :lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 tak tak - przeszkadzalo szczekanie Wilsona, a Luny jest dwa razy bardziej uciążliwe :-? :lol: Quote
00000 Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 malawaszka napisał(a):tak tak - przeszkadzalo szczekanie Wilsona, a Luny jest dwa razy bardziej uciążliwe :-? :lol: Wpadnij do Gorzowa, może Pagaj ją oduczy szczekania :wink: :D Quote
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wiecie co ? Od razu widac,ze w tym roku nie bylo Manu,bo ta fotorelacja ze zlotu cos nam kuleje :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pagaj napisał(a):malawaszka napisał(a):tak tak - przeszkadzalo szczekanie Wilsona, a Luny jest dwa razy bardziej uciążliwe :-? :lol: Wpadnij do Gorzowa, może Pagaj ją oduczy szczekania :wink: :D Po tegorocznej nauce szczekania ? :wink: Waszka,w razie czego zawsze mozna ja zamknac w domku,w plecaku alpinistycznym i bedzie przytlumione :evilbat: Quote
00000 Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):Po tegorocznej nauce szczekania ? :wink: JUż zapomniał... :roll: :D Popadł w melancholię.... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pagaj napisał(a): Popadł w melancholię.... 8) :lol: :lol: :lol: Po rozstaniu ze swa luba ? :( :lol: Quote
00000 Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):Pagaj napisał(a): Popadł w melancholię.... 8) :lol: :lol: :lol: Po rozstaniu ze swa luba ? :( :lol: Tęskni za nią niewymownie.... :puppydog: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Pagaj napisał(a): Popadł w melancholię.... 8) :lol: :lol: :lol: Po rozstaniu ze swa luba ? :( :lol: Tęskni za nią niewymownie.... :puppydog: A inne powabne "kobiety w czerni" traktuje z rowna....atencja ? :wink: :lol: :lol: Quote
00000 Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Nie dane mu było jeszcze spotkać kobietę tej rasy, wiec nie wiem :niewiem: :wink: Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):Wiecie co ? Od razu widac,ze w tym roku nie bylo Manu,bo ta fotorelacja ze zlotu cos nam kuleje :wink: :lol: :lol: No ja swoje zdjecia pieknei opisałąm.... Moze sie wczesniej doczekacie Payowskich zdjęć :lol: Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 malawaszka napisał(a):tak tak - przeszkadzalo szczekanie Wilsona, a Luny jest dwa razy bardziej uciążliwe :-? :lol: ale ta waszunia marudzi :evilbat: Quote
TRUSKAWA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 co tam się dzieje nie był mnie kilka dni a już się nie łapie :scramble: odłączyli mi neostrade i teraz mam .....Kabla :bigcool: wieci co wczoraj siedziałam od9:00 rano do20:00 z mała przerwą na obiad nad rowerem :chainsaw: .....wymiękłam myślałam że go nie zrobie :wallbash: ale w końcu się udało(co za złom) prosze we wtorek o 9:00 trzymać za mnie kciuki bo ide do pracy na spotkanie z prezesem :HUT012: pozdrawiam wszystkich..............ide na rower Quote
AnTu Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 dbsst napisał(a):Pay ja Cie przyjme ale tylko jak bedziesz z.................... Agga :D ;) i z.......... antu :wink: Quote
AnTu Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 TRUSKAWA napisał(a)::user: ANTU !.... GDZIE JESTEŚ!????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: jestem.. ale minutke dzisiaj rano zdjelismy gips payowi... olekg pay nie przekazal pozdrowien ale dzieki... 3majcie sie nie wiem kiedy znowu bede na necie :cry: Quote
Recommended Posts