dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):Prosze nie wierzyc tym zdjęciom, to na pewno fotomontaż :P I jeszcze niebieskie oko, to pewnie Nayuki byla ;) hahahahah o faktycznie Nayuki hahahahhahaha Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 a po pieszczotach tak jej robil 8) i juz po ;) a tak wygladal w dzien ;) WILSON WILSON WILSON 8) :lol: Wilson i Pagaj Quote
agatha Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Przestań Dbsst, bo nie nadążam monitora wycierac :lol: :cunao: Quote
Diana14 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='dbsst']i juz po ;) ekhm, ze tak glupio zapytam...po czym :roll: ? Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):Przestań Dbsst, bo nie nadążam monitora wycierac :lol: :cunao: moja wina za masz takiego Papilota :lol: Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 po tym i po tamtym :oops: :roll: :lol: a to Wilson ucieka za swoja kochanka i Islandia pokazuje BAY ;) Quote
agatha Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!! On był wtedy pijany i nie wiedział, co robi! Ich naprawdę nic nie łączy! On może Szpili to wszystko wytłumaczyć. To nie jest tak, na co wygląda! Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!! On był wtedy pijany i nie wiedział, co robi! Ich naprawdę nic nie łączy! On może Szpili to wszystko wytłumaczyć. To nie jest tak, na co wygląda! no nie wiem obydwoje wygladaja na zadowolonych i tak jakby pedzili to tu i to tam :oops: och swinstwa mi po glowie chodza 8) :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='dbsst']po tym i po tamtym :oops: :roll: :lol: a to Wilson ucieka za swoja kochanka i Islandia pokazuje BAY ;) a oni byli tylko do siebie przypięci???? Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 a wygladaja jakby byli do siebie przywiazani ;) :lol: Quote
agatha Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 dbsst napisał(a): ...och swinstwa mi po glowie chodza 8) :lol: Bo to wszystko dlatego, że burzy nie było :( Na samą myśl o tym, te świństwa do głowy przychodzą ;) To dopiero by sie działo... :> Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 dbsst napisał(a):a wygladaja jakby byli do siebie przywiazani ;) :lol: no wiesz - lata spędzone wspólnie związują ze sobą :lol: Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):dbsst napisał(a): ...och swinstwa mi po glowie chodza 8) :lol: Bo to wszystko dlatego, że burzy nie było :( Na samą myśl o tym, te świństwa do głowy przychodzą ;) To dopiero by sie działo... :> hihi wtedy juz nie bylo by swinstw tylko kac moralniak :oops: debe prestan juz :oops: :fadein: :lol: hihihi Waszeczko ale takie przywiazanie to wiesz namietnosc burzy ;) :lol: i znowu burza :lol: Quote
agatha Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 malawaszka napisał(a): a oni byli tylko do siebie przypięci???? Nayuka na jej nieszczescie jest lżejsza od Wilsona i chcac, nie chcac musiala wracac na zawolanie "Wilson! Wilson! Wilson!" ;) :lol: Po co uczyc 2 psy przychodzenia na zawolanie, jak mozna jednego, a drugiego przywiazac do niego ;) Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):malawaszka napisał(a): a oni byli tylko do siebie przypięci???? Nayuka na jej nieszczescie jest lżejsza od Wilsona i chcac, nie chcac musiala wracac na zawolanie "Wilson! Wilson! Wilson!" ;) :lol: Po co uczyc 2 psy przychodzenia na zawolanie, jak mozna jednego, a drugiego przywiazac do niego ;) oooooo widac ze szkola ekonomiczna byla grana :lol: ja po mojej bym na to za chinski rok nie wpadla ;) Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):malawaszka napisał(a): a oni byli tylko do siebie przypięci???? Nayuka na jej nieszczescie jest lżejsza od Wilsona i chcac, nie chcac musiala wracac na zawolanie "Wilson! Wilson! Wilson!" ;) :lol: Po co uczyc 2 psy przychodzenia na zawolanie, jak mozna jednego, a drugiego przywiazac do niego ;) hihihi lżejsza, ale oby uciągu nie miała większego bo jak Ci kiedyś przegoni Wilsona! Wilsona! Wilsona! po lesie to ho hooo :lol: Quote
agatha Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hehehe, poki co nie ma bata, Wilsona nie daje rady przeciagnac ;) Jedyne, czego moze probowac, to namowic Wilsona, niczym ten szatan, na jakas mala wycieczke... Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agatha napisał(a):hehehe, poki co nie ma bata, Wilsona nie daje rady przeciagnac ;) Jedyne, czego moze probowac, to namowic Wilsona, niczym ten szatan, na jakas mala wycieczke... ... do lasu na małe conieco :lol: w końcu oni oboje mogą bezpieczny sex uprawiać :lol: Quote
Cobra Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 hehehe Malwaszka no fakt, oni moga uprawiac bezpieczny sex:) Quote
TRUSKAWA Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :multi:hura hura do sklepu! A co to za wciąganie w jakieś romanse...?Ja o niczym nie wiem :eating: Ja szłam tylko po bułki :ices_bla: mój gg: 4130645 Pagaj kiedy do mnie przyjedziesz bo już się doczekać nie mogę Wyprałam wczoraj koszukle i.........się zepsuła :tard: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 No i gdzie te płytki, gdzie?? (Aguś dzięki za poganianie ślimaków... 8) :D :D :D Nie było mnie wczoraj (mało mi podróży, jak pragnę zdrowia... :roll: ). Debeściara - świetne zdjęcia!!!!!!!! :klacz: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Agga']Pagaj nie umiem se tak ładnie paluszków pomalowac :evilbat: Matko... dziewczyny, jak ja Was czytam, to normalnie plumkać zaczynam.... :cry: Aguś, jak przyjade do Katowic na melinę do Truskawy to spotkamy się razem - może wezmę Paya z Poznania........ 8) W każdym razie przyjadę z zestawem do malowania paluszków :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 TRUSKAWA napisał(a):Pagaj kiedy do mnie przyjedziesz bo już się doczekać nie mogę A ty myślisz, że ja mogę???? :roll: A najwcześniej październik dopiero..... :( :cry: Quote
Recommended Posts