TRUSKAWA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :bigcry: Agga buziaki i do zobaczenia u paya Quote
Agga Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 TRUSKAWA napisał(a)::bigcry: Agga buziaki i do zobaczenia u paya truskawko chlip....kurna no rycze :/ podaj mi swoje gg jak mozesz... 8) Quote
olekg89 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Asik -ale wy to nie to samo za wami też tesknie ,ale z wami gadam na gg codziennie ,a z antu :cry: niech oni mają stałe łacze to bede mogł z nią gadac to mi wystarczy :( :cry: niechce nic wiecej ,ale jak nie moge z nia gadac no to :cry: Quote
Agga Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Olus ty łobuzie ty sie nie smuc bo antu pewnie juz nie długo bedzie mogła sie do neta dopchac...hmmmm walka z payem moze byc trudna :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 ja miałam a byłam tylko na jednym spacerku :lol: :oops: Wilson TZ_NoName ze swoją ulubienicą :lol: i zostawiła go :lol: Aramis no i zajęli się haszczakami zamiast mną :( ehhhh fafli nie wyczyszczą, nie rzucą piłki... noo rzucajjj syscy pojechali :( ihaaaaa i ostatnia jazda zaprzęgiem Szpila się rwie do biegu - no jakby nie było prowadziła zaprzęg :lol: i zmęczone po biegu - Wilson stan przedzawałowy :lol: Szpila też zmęczona postanowiła się napić śliny Wilsona :oops: :lol: mm dziękuję Ci kochany za ten wyścig :lol: a w nocy byłeś wspaniały :lol: ci się tu mizdrzą a my co?? lecimy dalej nie? Quote
TRUSKAWA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Agguś nie płacz :wallbash: wiesz że cię bardzo Love :smhair2: MÓJ :Dog_run: MA :diabloti: .....PCHŁY :eek2: :help1: AAAAAAAAAAAAAAAAA NIEEEEEEEEE RATUNKU i nic sobie z tego nie robi :tard: Quote
Guest bernulka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hahaha super fotki. Waszeczko a co TZ-No name ma na brodzie ? :evilbat: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 malawaszka napisał(a):hahha włosy :lol: :lol: fajnie... bo na tej fotce wyszło... jak makaron :lol: bez obrazy;) paździoszki Quote
Bogarka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A jak Aramis wszedl na werande drugiego domku to wkoncu jak sie wydostal stamtad? Ktos go wyjal? Quote
TRUSKAWA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Właśnie zrobiłam sobie koszulke :bluepaw: zajebista pozdrawiam koszulkowców:bigcool: Quote
TRUSKAWA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Cobra mu pokazał jak ma z tamtąd wyjść i w końcu wyszedł pozdrawiam cię Bogarko wędrowniczko :modla: :modla: Quote
Bogarka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dzieki za pozdrowienia! Ja tez pozdrawiam wszystkich :): Quote
komar Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Witam wszystkich... raz na rok można sie w końcu wpisać:P... ja żałuje żen ie byłem na Zlocie, bo byśmy pewnie znowu chjodzili do harcerzy... i kto wie... co tym razem bysmy im zabrali;D... może czerwne polary":D... i spacerki do jaskiń... po porstutylko wziaśc i sie powiesić... ale za rok sie bardziej postaram pojechac... Pozdro ode mnie, gitary i Azji;D... Quote
anetta Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Agga'][quote name='anetta']Foty sa bajerandzkie :B-fly: Ekstr amieliscie :angel: Juz wiem czemu Szpila taka szeroka http://i10.photobucket.com/albums/a102/Pagajka/MORSKO_2005/Morsko2005_244.jpg :wink: hahahah Anetko czemu powiedz.... Jaki pan taki pies 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahah makaron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Smutkam , że mus nam było zrezygnować z wyjazdu , może inną razą...... :-? Foty czadowe :wink: Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Czipersik :D Yoda w swojej jaskini Czips sie pakuje ;) a kiedy Czips sie pakuje Pani Czpisowa neka inne psy ;) :lol: Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Carragan cos kombinuje ;) Truskawa z Olkiem obmyslaja plan zabranie futra aramiskowi ;) Cobra ze wspomaganiem chodzenia :D Cobra wspomagany w zaprzegu przez Metke :D Metka w protescie sprowadzila Cobre na ziemie :D Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Waszka cos chce od Pagaja ;) no juz masz ta lape ;) Truskawa ze Szpila reszta pozniej musze spadac Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='dbsst'] :roflt: hahah Cobra aż się popłakał biedaczek :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 olekg18 napisał(a):wiecie ze na zlocie sikałem tylko raz dziennie dziwne no nie :D no a potem się dziwisz, że tak Cię brzuch boli że aż zastrzyki trzeba dawać :lol: Quote
Agga Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Super foteczki... PZYPOMINAM WYŚLIJSCIE PAGAJ SWOJE PŁYTKI ZE ZDJECIAMI!!!! Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 a ja oczywiście zapomniałam wziąć adresu - Agga - daj mi na priv Quote
Recommended Posts