malawaszka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Bogarko PaY to nie tylko nasz PaY ale też pies i to pies miał gips po pogryzieniu się z innym psem :wink: Quote
Bogarka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ahaaaaaaaaa :oops: !!!!!! a nawet widzialam tego pa na zdjeciu Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 AnTu napisał(a):dbsst napisał(a):Pay ja Cie przyjme ale tylko jak bedziesz z.................... Agga :D ;) i z.......... antu :wink: yyyy cio ANtu... :o No w trojke nie mozemy byc razem :o Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Agga'][quote name='AnTu'][quote name='dbsst']Pay ja Cie przyjme ale tylko jak bedziesz z.................... Agga :D ;) i z.......... antu :wink: yyyy cio ANtu... :o No w trojke nie mozemy byc razem :o Pewnie,ze w trojke Wam nie wolno ! Bo gdzie tam dla mnie miejsce ?! W czworke to co innego 8) Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan'] Pewnie,ze w trojke Wam nie wolno ! Bo gdzie tam dla mnie miejsce ?! W czworke to co innego 8) faceci lubia trójkąty i inne takie dziwne figury :evilbat: :lol: Ale on jest tylko moj :angel: Quote
AnTu Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agga napisał(a):AnTu napisał(a):dbsst napisał(a):Pay ja Cie przyjme ale tylko jak bedziesz z.................... Agga :D ;) i z.......... antu :wink: yyyy cio ANtu... :o No w trojke nie mozemy byc razem :o ?? gdzie nie mozemy?? Quote
AnTu Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='carragan']Pewnie,ze w trojke Wam nie wolno ! Bo gdzie tam dla mnie miejsce ?! W czworke to co innego 8) carragan u mnike miejsce w spiworku masz :wink: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No to nie koniec moi drodzy. Teraz zdjecia Paya czekałam na płyte od niego . Juz wstawiam.... PAY miałęs zrobic selekcje zdjęć :evilbat: Czipsiku mam na ciebie ochote Ale Antu ma piekną fryzurkę :lol: Czipsowa... czekali na Agusie :lol: Dwa Pagajki Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pay i Pagajek Ah ta moja pańcia Czipsik takim to wygodnie Pańcia dla mnie wszystko zrobi Każdy ma swoje miejsce Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ciekawe kiedy wam sie znudzi...bo ja mam tego mase 8) Wybrałam tylko te ładne 8) Antu z Czipsem Ziefff spie Kiedy ona skonczy :evilbat: Posiedzenie na ławeczce Carragan Córcia Asia Prezesowie, ale TZ_cieć sie schował Quote
00000 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Agga napisał(a):ciekawe kiedy wam sie znudzi Hahaha - prędzej ty odpadniesz przy wstawianiu ich.... :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 heheh nie ma jak namiocik :evilbat: Pobawimy się? UUUUU tu będzie mega zabawa Pagaj ty ty złośliwa babo :evilbat: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 maleństwo A to ja 8) Reszta bedzie pozniej...tzn dzis wieczorkiem :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 AnTu napisał(a):Agga napisał(a):AnTu napisał(a):dbsst napisał(a):Pay ja Cie przyjme ale tylko jak bedziesz z.................... Agga :D ;) i z.......... antu :wink: yyyy cio ANtu... :o No w trojke nie mozemy byc razem :o ?? gdzie nie mozemy?? hahah zalezy o czym ty myślałaś kochana... :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 yyyy nie powiem żebyście sie chetnie rzucili do oglądania zdjęć :evilbat: Carragan SPacerek A ta gdzie ciągnie konika :o Czipsik Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Czips ciągnie Antu Czips w objęciach maleśntwo - Zostawili mnie? O ty od tyłu mnie zachodzisz :evilbat: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja oglądam wsztstkie , tylko nic nie pisze bo mi przykro że nie dojechaliśmy :( A śpiewaliście ,, Wyginam śmiało ciało '' :-? plakacik z filmu Madagaskar :wink: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ahhahah ja tam ciagle chciałam to spiewać ale reszta jakas taka nie spiewająca...zaraz beda nastepne foty.... dbsst buuuu nawte nie wiesz jak mi sie łezka kreci jak oglądam te foty :cry: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agga napisał(a):ahhahah ja tam ciagle chciałam to spiewać ale reszta jakas taka nie spiewająca...zaraz beda nastepne foty.... dbsst buuuu nawte nie wiesz jak mi sie łezka kreci jak oglądam te foty :cry: no jeszcze zacznijcie tu beczeć :( :( a ja co mam zrobić jak wcale nie byłam :cry: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hihi niech ci sie nie krei lezka chyba ze ze smiachu ( mi taka sie krecuje ;)) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):hihi niech ci sie nie krei lezka chyba ze ze smiachu ( mi taka sie krecuje ;)) dobra jak se tak popatrze to się pośmieje to mi potem ktoś powie że z Was rechocze i co wtedy :wink: :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No to teraz twarzyczki dogomaniaków: Ja :evilbat: dbsst :calus: Czasami sie nawet wykąpała :lol: O jedno piwo za duzo No co ty mi nie powiesz dbesciaku Pagaj i dbsst Pyszny jogurcik Moja dbsst :angel: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A jak mielismy spiewac ? Tak bez gitary ? :-? Odezwala sie ta,ktora i tak nie spiewa bo wie jak brzmi jej glos :lol: Aga,a foty ogladam na biezaco 8) Mam nadzieje,ze Ty nie robisz zbytniej selekcji i wrzucisz wszystkie fotografie Malenstwa jakie beda ? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 oglądałam :wink: żeby nie było że nikt nie patrzy :lol: Quote
Recommended Posts