dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dzis postaram sie kupic plyty :oops: mozecie mnie zabic ale ciagle zapominam :oops: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Diana14 napisał(a):Agga napisał(a):NIe ociagać sie...szybko szybko.... dbsst te zdjecia z pokemonem są zajefajne...ja kcem szpilke... Aguś cudnie na nich wyszłaś! Miodzio po prostu :calus: dzieki Dianuś Agata ja nie wiedziałam ze ty taka bestie masz w domu 8) Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='TRUSKAWA']:multi:hura hura do sklepu! A co to za wciąganie w jakieś romanse...?Ja o niczym nie wiem :eating: Ja szłam tylko po bułki :ices_bla: jak to kogo? a kto mu mokry biust pokazywał? :lol: Toć to kochanka payowska :evilbat: :lol: Truskawka napisała: Wyprałam wczoraj koszukle i.........się zepsuła :tard: ahahahah ofiaro...mówiłam ze tą koszulkę się tylko pod pachami pierze :-? Albo wstawia w antyrame!!! Pagaj napisała: Aguś, jak przyjade do Katowic na melinę do Truskawy to spotkamy się razem - może wezmę Paya z Poznania........ WOW impreza w Truskawkowej melinie :laola: JUz sie na bustwo bede robić...To kiedy sie spotykamy? :megagrin: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Agga napisał(a):WOW impreza w Truskawkowej melinie :laola: JUz sie na bustwo bede robić...To kiedy sie spotykamy? :megagrin: :lol: :lol: :lol: Tylko Truskawa jeszcze nic o tym nie wie, hahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
TRUSKAWA Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 JUŻ WIEM :multi: HURRA HURRA :BIG: IMPREZA MUSZE JAKIEŚ JABCOKI SKOMBINOWAĆ :lol: WIECIE CO JAK WYPALI MI PRACA(TA NOWA W BIURZE) TO MOŻE BĘDĘ MIAŁA PSA SZYBCIEJ NIŻ SIĘ SPODZIEWAM :Dog_run: :iloveyou: JUŻ JESTEM W NIEBO WZIĘTA ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA RODEZJANA I NAWIĄZAŁAM KONTAKT Z HODOWLĄ Z CZĘSTOCHOWY..... Quote
tunio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Truskawek,wylacz capslocka,bo inaczej uznamy,ze sie na nas drzesz :wink: BTW.Gratuluje wyboru 8) BTW2.Jak Ci wysle priva to go odbierzesz ? Bo ja na telefonie oszczedzam :wink: :D Quote
agatha Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Agga, tylko nie zglaszaj tego nigdzie, bo mi go zabiora :( Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 agatha napisał(a):Agga, tylko nie zglaszaj tego nigdzie, bo mi go zabiora :( A co ja z tego będe miała? Wiem jade z TZ_ cieciem na ISLANDIE 8) Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 o jacie kręcę :angel: Rodki są przepiękne :laola: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Pagaj napisał(a):Agga napisał(a):WOW impreza w Truskawkowej melinie :laola: JUz sie na bustwo bede robić...To kiedy sie spotykamy? :megagrin: :lol: :lol: :lol: Tylko Truskawa jeszcze nic o tym nie wie, hahahaha :lol: :lol: :lol: Już wie dziewczyna... :lol: Truskawka no piekną rasę sobie wybrałaś. Bedziesz mogła na zlocie rano z piechem i Payem po bułki chodzić... :D Co to ja chcialam...hmmmm.... :roll: zapomniałam... :roll: Quote
tunio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Taa jak bedzie chodzic i z rodkiem i z Malenstwem to dopiero we wsi bedzie widowisko :wink: :D :D Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 agatha napisał(a):Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee NO to przykro mi bardzo...Wilsonek pojdzie za krateczki... Quote
tunio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 agatha napisał(a):Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Coz za spontaniczny okrzyk :wink: :D BTW.A kiedy sie tu AnTu z fotografiami pojawi ? Jestem ciekawa jak tam efekty mojej pracy :wink: :D Ze szczegolnym utesknieniem czekam na zdjecia Waszki,promujace zdrowy tryb zycia dogomaniakow :wink: :lol: Quote
00000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 carragan napisał(a):Ze szczegolnym utesknieniem czekam na zdjecia Waszki,promujace zdrowy tryb zycia dogomaniakow :wink: :lol: Eeeeee..... może tych to nie wstawiać.... same nudy na pudy.... :evilbat: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 carragan napisał(a): BTW.A kiedy sie tu AnTu z fotografiami pojawi ? Jestem ciekawa jak tam efekty mojej pracy :wink: :D Ze szczegolnym utesknieniem czekam na zdjecia Waszki,promujace zdrowy tryb zycia dogomaniakow :wink: :lol: narazie ANtu nie ma dostepu do neta. Moze Payowi sie uda chodź po kilka zdjęć wstawić, Jesli znajdzie czas, bo narazie ma urwanie głowy :-? Quote
tunio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Ze szczegolnym utesknieniem czekam na zdjecia Waszki,promujace zdrowy tryb zycia dogomaniakow :wink: :lol: Eeeeee..... może tych to nie wstawiać.... same nudy na pudy.... :evilbat: Co fakt to fakt,ale mowi sie trudno :wink: :lol: Quote
tunio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No coz,to poczekam az dojdzie do mnie cd ze wszystkimi zdjeciami :D Notabene tutaj moge podziekowac AnTu za to ze pozwolila mi sie pobawic aparatem i zapchac prawie polowe pamieci :wink: Quote
AgaCzips Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Truskawa- super rasa :thumbs: Znajomi mają rodezjana-Lulek jest zarąbisty :D BTW. Będzie się wabił Jonny Glutek? :wink: Quote
Saint Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 nie no fotki kapitalne :wink: na nastepnym zlociku Saincik sie melduje obowiazkowo :wink: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Prezesowie: Ale bym cie schrupał ale oni patrza :evilbat: bawimy sie To sem ja Malenstwo ZAPOMNIAŁAM DOPISAC TO SĄ FOTECZKI PAYA :evilbat: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ostatnie kosiorek kosiorek :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 carragan napisał(a):Pagaj napisał(a):carragan napisał(a):Ze szczegolnym utesknieniem czekam na zdjecia Waszki,promujace zdrowy tryb zycia dogomaniakow :wink: :lol: Eeeeee..... może tych to nie wstawiać.... same nudy na pudy.... :evilbat: Co fakt to fakt,ale mowi sie trudno :wink: :lol: maUpy :grab: :lol: Quote
Recommended Posts