Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Carragan mordowac cie nie bede twoje foteczki juz były... hahah sama sobie nie zrobiłaś foty jak szalałaś z aparatem? :lol: Malawaszka Ona prowadzi strasznie zdrowy tryb zycia Ale ma maskotkę Ale sie dobrze spało...chyba spało :wink: co to ja chciałam? A tak sobie przycupnełam :roll: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agga,chyba jednak nie wszystkie moje byly... :wink: M.in.te promujace zdrowy tryb zycia z Waszka,tez sa moje...... :lol: A jak sobie mialam zdjecie zrobic takim obiektywem ? :o Chyba bym musiala miec rece jak szympans :wink: Quote
asiunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hej!! Agga kurde zycie Ci chyba nie mile!!!!!!!!!! :evil: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 czipsowa Bogarka Pay halo kochanie I na skałki wlazł A te oczko co ma znaczyc asiu pisałas cos do mnie? ja nic nie iwdze kochana :evilbat: Quote
asiunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hej!! Moze teraz zobaczysz :evilbat: AGGA ZABIJE CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Moze teraz zobaczysz :evilbat: AGGA ZABIJE CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ona tu napisała...jakies bazgroły... :evilbat: :lol: Quote
asiunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hej!! Ehrrem Agguniu czy bedziesz uprzejma skasowac(przynajmniej wieksza czesc)moich fotek? :grins: Bede bardzo wdzieczna Quote
Guest bernulka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hahaha pra babusiu nie kasuj nie kasuj!! :evilbat: Babciu odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz... plose... :roll: paździoszki :lol: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pagaj ta to potrafi miny robic STrasznie sie obzerała I foteczki robiła ktos sie na mnie obrazi ale nie moge :roll: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hi hi nożami zaczną rzucać :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hej!! Pazdzioszku jestem na gg-odezwij siem do mnie :D Aggus plisss :( Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Wszedzie wlazała Na szczycie... panowie przy grilku Wkoncu razem Ten tez potrafi dmuchac Na ławeczce Kto tu kogo uczy składac Ciekawe kto tu sie chowa Pagajek Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asia zeby to były brzydkie foty to i owszem nawet bym nie chciała ich zamiescic. Ale jestes ładna laska i cicho siedz bo sie zaraz matka wkurzy...a mnie sie nie wolno denerwowac... :evilbat: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asieńko skąd te kompleksy :-? naprawdę nie widzę powodów :wink: Pagajko , a dobre były kanapeczki :wink: Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Jeszcze pare a reszta jutro. Gdzies na spacerku Bartek z Madzią odpoczywają AnTu też Poszli sobie A oni dalej maszerują Asia i jej maskotki na dzis koniec :wink: Quote
agatha Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 carragan napisał(a): dbsst napisał(a): ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja Mnie tez 8) Ale tak jakos czuje,ze Agata naszego zdania nie bedzie podzielac :wink: To nim bedziesz miala okazje w kaftanik zakujemy :evilbat: No, masz racje... szczegolnie jak "taka jedna" tylko czyhała z aparatem, zeby jakas glupia mine uchwycic :P ;) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 agatha napisał(a):carragan napisał(a): dbsst napisał(a): ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja Mnie tez 8) Ale tak jakos czuje,ze Agata naszego zdania nie bedzie podzielac :wink: To nim bedziesz miala okazje w kaftanik zakujemy :evilbat: No, masz racje... szczegolnie jak "taka jedna" tylko czyhała z aparatem, zeby jakas glupia mine uchwycic :P ;) no to bardzo nie miała co łapać :lol: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agatko,a kto by tam specjalnie na to czychal ? Samo tak wyszlo :lol: A Waszka to sie chyba za te zdjecia obrazila,bo sie nie odzywa :wink: Asik,a czemu chcesz mordowac Age,skoro to ja w wiekszosci Twoich zdjec poznaje swoja reke ? :wink: Notabene,Aga je tylko umieszcza,bo to w koncu zdjecia z aparatu AnTu i Paya wiec "wysoki sadzie,ona jest niewinna !" :wink: Quote
agatha Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agatha napisał(a):carragan napisał(a): dbsst napisał(a): ale Agathy i Cobry i mnie sie podobuja Mnie tez 8) Ale tak jakos czuje,ze Agata naszego zdania nie bedzie podzielac :wink: To nim bedziesz miala okazje w kaftanik zakujemy :evilbat: No, masz racje... szczegolnie jak "taka jedna" tylko czyhała z aparatem, zeby jakas glupia mine uchwycic :P ;) no to bardzo nie miała co łapać :lol: A ten jezyk to do kogo byl wystawiony? Do Carragan, ktora siedziala na tarasie domku i meczyla ludzi zdjeciami :P Quote
tunio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A pardon,jezyk ow byl przeznaczony dla Wilsona,a nie dla mnie.Ja sie tylko znalazlam w zlym miejscu o zlym czasie..... 0X :wink: :lol: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Agga już leży trupem :evilbat: Alicjo - kanapki były przepyszne... pasztet, pomidor i tak w kółko przez pięc dni... :wink: :lol: :lol: :lol: A śpiewac śpiewaliśmy!!! Ja śpiewałam a Pay mi pomagał!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts