olekg89 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 kara ty mnie nie wkur**** mówiłem ci śpisz w moim namiocie ,a ja pod gołym niebem :-( powiedzcie karze ,że to dobry pomysł kara-jak nie pojedziesz do morska to nie pojade do ciebiee!!! i bedziesz się nudzić;/ Quote
asiunia Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Hej!! Ahhh dziekuje dziekuje dziekuje :lol: :buzi: A loczki krecic bede ze 2 dni co by sie dluzej trzymaly :lol: Kara-z tego co mi sie wydaje to bede miec miejsce w namiocie(chca mi wcisnac 4-osobowy) :D Quote
iceangel4444 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Dzien dobry. Widze, ze 3 zlot dogomaniakow dojdzie do skutku. Morsko po raz 3. Pierwszy zlot odbyl sie w roku 2003, ciekawe kto dopisze ze starej ekipy 2003. W kazdym razie ja mam niedaleko i napewno was odwiedzie. Pozdrowienia dla MANU I WALDKA, Diany, carragan i pagaj. Quote
00000 Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Będzie nam niezmiernie miło, jeśli przyjedziesz :D W końcu masz najbliżej z nas wszystkich i byłoby skandalem, gdybyś się nie zjawił :lol: Swoje weekendowe przyjazdy zapowiedzieli też inni dogomaniacy... 8) Quote
Cobra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a o co chodzi z tymi lookami. moze ja tez sobie zrobie:P?? Quote
olekg89 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ja tez sobie zrobie loczki na moich długich włosach dł.3mm heheh wiecie ze my mother chce mnie zawiesc na zlot i zrobic przegląd ;( Quote
olekg89 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 niewiem!!!! odwiode ją od tego pomysłu;)))pojade pociungiem!!!!!!!!!! Quote
Bogarka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wezme aparat. Mam taka prosbe: Czy móglby mnie ktos podwiezc do Morska z Katowic albo z sasiedniej miejscowosci? Quote
00000 Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Bogarka, na pewno coś się wymyśli, żebyś dojechała do Zawiercia. Bo do Zawiercia kursuje mnóstwo pociągów z Katowic i okolic. A z Zawircia to już no problem. :D Na privie wymienimy się jeszcze telefonami na wszelki wypadek przed wyjazdem :D Quote
Agga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='iceangel4444']Dzien dobry. Widze, ze 3 zlot dogomaniakow dojdzie do skutku. Morsko po raz 3. Pierwszy zlot odbyl sie w roku 2003, ciekawe kto dopisze ze starej ekipy 2003. W kazdym razie ja mam niedaleko i napewno was odwiedzie. Pozdrowienia dla MANU I WALDKA, Diany, carragan i pagaj. no icek podpadłes a gdzie pozdrowienia dla Aggi i Paya :o :o :o Quote
Bogarka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Pagaj napisał(a):Bogarka, na pewno coś się wymyśli, żebyś dojechała do Zawiercia. Bo do Zawiercia kursuje mnóstwo pociągów z Katowic i okolic. A z Zawircia to już no problem. :D Na privie wymienimy się jeszcze telefonami na wszelki wypadek przed wyjazdem :D OK Dzieki :): Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='asiunia'] Kara-z tego co mi sie wydaje to bede miec miejsce w namiocie(chca mi wcisnac 4-osobowy) :D Asiunia thx, za propozycje, ale chyba uda mi się namiot załatwić :wink: A wogóle to może z psem byłabym więc nie skorzystałabym :wink: Quote
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 no to już !! załatwiaj :D:D:D trzymam kciuki 8) nie wykręcisz się :D Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-ka napisał(a):no to już !! załatwiaj :D:D:D trzymam kciuki 8) nie wykręcisz się :D A czy ja się wyręcam? Narazie mówię,że chyba na 70%pojade :wink: Quote
daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a ja na 70 tez :lol: ...reszta zalezy od TZ ale jak ja sie zapre to z reguly wygrywam :lol: Quote
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ejjjj.....noo......powiedzcie, że na....75% :multi: :wink: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='daga10011']a ja na 70 tez :lol: ...reszta zalezy od TZ ale jak ja sie zapre to z reguly wygrywam :lol: Haha baba z jajami :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Czesc Icek.To Ty jeszcze zyjesz ?! :wink: BTW.Moi drodzy,ile mam czasu do ew.rezerwacji domku jesli zdecyduje sie na przyjazd ? :roll: Quote
sylrwia Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 A do kiedy trzeba się zdeklarować na zlocik - chodzi mi o namiocik :lol: Quote
Manu Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 iceangel4444 napisał(a):Dzien dobry. Widze, ze 3 zlot dogomaniakow dojdzie do skutku. Morsko po raz 3. Pierwszy zlot odbyl sie w roku 2003, ciekawe kto dopisze ze starej ekipy 2003. W kazdym razie ja mam niedaleko i napewno was odwiedzie. Pozdrowienia dla MANU I WALDKA, Diany, carragan i pagaj.Icek, heeeej !!!.... :angel: Fajnie Cię "widzieć" i cieszę się bardzo, że przyjedziesz :D Quote
tunio Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pagaj,dawaj KAske i mnie do domku.Z racji pogody,lepiej byc w domku. Oczywiscie tym co Ty,bo Ty juz zahartowana w bojach jestes i wiesz jak to jest mieszkac z koniem :wink: No i masz ugodowego psa,co nie jest bez znaczenia :wink: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 PAGAJ, to ja się melduję za pamięci na zlocik :D raczej bez psa i na spanko w namiociku PAGAJ, czy możesz napisać, jakie psy na dzień dzisiejszy jadą na zlot??? Quote
00000 Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Syrlwia, jesli chodzi o namiocik, to możesz nawet w ostatnim tygodniu się decydować - miejsca do rozbicia się jest sporo... :D Jeśli chciałabyś się wcześniej spotkać, to też nie ma problemu, mieszkam na Zawarciu.... 8) Carragan, wpisuję Cię do domku, a Kaska niech sie sama zgłasza, co to za porządki... :evilbat: :wink: Ka-Ka już zapisuję Cię do ferajny :D Quote
tunio Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Pagaj'] Carragan, wpisuję Cię do domku, a Kaska niech sie sama zgłasza, co to za porządki... :evilbat: :wink: Kaska nie ma internetu i jest spoza dogo wiec jak ma sie zglosic ? Listownie ? :wink: :lol: Quote
Recommended Posts