Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja chcialam poinformowac,ze Kaska sie zarejestrowala na dogo (jak mnie na ostatnim spotkaniu poinformowala,ma internet wiec to na niej wrecz wymusilam :wink: ) i powinna sie w wolnej chwili tutaj odezwac 8) Kaśka zapraszamy,wbrew pozorom nie gryziemy ! :wink:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!

wszyscy jestesmy szczepieni chyba :roll:

chyba????
olesław mi jakos sie dziwnie zachowuje...chyba wymigał sie od szczepienia... :roll: 8)

Posted

ELO!!!
[quote name='Agga'][quote name='PaYooK']ELO!!

wszyscy jestesmy szczepieni chyba :roll:

chyba????
olesław mi jakos sie dziwnie zachowuje...chyba wymigał sie od szczepienia... :roll: 8)

no zabardzo wariuje :evilbat:

Posted

Pagaj, z przyczyn niezależnych i złośliwości losu, z bólem serca bardzo proszę o wycofanie mnie z listy chętnych na zlot :( najwyżej wpadnę w odwiedziny :wink:

życzę wszystkim miłej zabawy :oops:

Posted

żebyś wiedziała, jak ja się poryczałam....... :placz:

P>S> malawaszka, a już się ucieszyłam, że sobie w namiociku pośpię :oops: :wink:

Posted

I Kaska jak widze wciaz sie nie odezwala......Ejjj,dziewczyno obijasz sie ! Uwazaj,bo wyciagne z tego powodu konsekwencje
BTW.Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='carragan']Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Carr czy ja mam cie osobiscie za uszy na zlot zaciagnac... :lol:

dbsst bede ci sms wysyłac ze masz na ten temat zagladac... :lol:

olus my zzartujemy :roll:

Posted

olekg18 napisał(a):
jestem szczepiony jestem ,a nie było mnie bo mi karta sieciowa sie spaliła 8) :evil: :evil: :evil:

haha jakas kara musi byc :lol:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='carragan']Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Carr czy ja mam cie osobiscie za uszy na zlot zaciagnac... :lol:

Mozesz sprobowac 8) Slyszalam,ze uszy w typie slonika Dumbo sa na topie :wink:
A tak powazniej.Upewniam sie,ze wlasciciele haszczakow wyrazaja zgode na ustalenie hierarchii,co jak wiemy z doswiadczenia w przypadku,gdy Malenstwo wystepuje jako ustalajacy,nie wyglada sympatycznie :wink:

Posted

Carry, spoko... :D (jeśli o mnie chodzi oczywiście)

Ale za to chciałabym sie upewnić, że nie pojedzie żadna sunia z cieczką lub tuż przed, lub tuż po... :roll: Bo awantury gotowe :evilbat: