tunio Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A ja chcialam poinformowac,ze Kaska sie zarejestrowala na dogo (jak mnie na ostatnim spotkaniu poinformowala,ma internet wiec to na niej wrecz wymusilam :wink: ) i powinna sie w wolnej chwili tutaj odezwac 8) Kaśka zapraszamy,wbrew pozorom nie gryziemy ! :wink: Quote
PaYooK Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ELO!! wszyscy jestesmy szczepieni chyba :roll: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!! wszyscy jestesmy szczepieni chyba :roll: chyba???? olesław mi jakos sie dziwnie zachowuje...chyba wymigał sie od szczepienia... :roll: 8) Quote
PaYooK Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ELO!!! [quote name='Agga'][quote name='PaYooK']ELO!! wszyscy jestesmy szczepieni chyba :roll: chyba???? olesław mi jakos sie dziwnie zachowuje...chyba wymigał sie od szczepienia... :roll: 8) no zabardzo wariuje :evilbat: Quote
PaYooK Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ELO!!! albo przedctawic dokument ktory potwierdza szczepienie :evilbat: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 no i czego ja sie tu dowiaduje Olek marsz na szczepienie, bo za duzo spow bedzie i bedziesz mialo bezpieczny juz a kysz :lol: Quote
PaYooK Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ELO!!!! nie ma go pewnie zalatwia szczepienie :evilbat: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 no ja mysle bo to inaczej starach jechac, glupio by wygladal pieniacy sie rusek :lol: Quote
Agga Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 chyba wział to do siebie ....hihihi...olus jak szczepienia.? :lol: Quote
Ka-ka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pagaj, z przyczyn niezależnych i złośliwości losu, z bólem serca bardzo proszę o wycofanie mnie z listy chętnych na zlot :( najwyżej wpadnę w odwiedziny :wink: życzę wszystkim miłej zabawy :oops: Quote
Ka-ka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 żebyś wiedziała, jak ja się poryczałam....... :placz: P>S> malawaszka, a już się ucieszyłam, że sobie w namiociku pośpię :oops: :wink: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 o niee Ka-ka :calus: strasznie przykro - tak się cieszyłam :( ale oczywiście rozumiem i mam nadzieję, że choć na chwilkę wpadniesz - miejsce w namiociqu czeka :wink: Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Ka-ka to spróbuj wpaść na weekend ,czyli koncówkę zlotu :wink: i nie martw się wszystko będzie ok :wink: Quote
tunio Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 I Kaska jak widze wciaz sie nie odezwala......Ejjj,dziewczyno obijasz sie ! Uwazaj,bo wyciagne z tego powodu konsekwencje BTW.Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Olcia napisał(a):Dbsst, ze szpila jedziesz???? tak tak tak przepraszam ze tak pozno ale zapominam tu zagladac :oops: Ka-ka :( Quote
olekg89 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 jestem szczepiony jestem ,a nie było mnie bo mi karta sieciowa sie spaliła 8) :evil: :evil: :evil: Quote
Agga Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='carragan']Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Carr czy ja mam cie osobiscie za uszy na zlot zaciagnac... :lol: dbsst bede ci sms wysyłac ze masz na ten temat zagladac... :lol: olus my zzartujemy :roll: Quote
Olcia Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 olekg18 napisał(a):jestem szczepiony jestem ,a nie było mnie bo mi karta sieciowa sie spaliła 8) :evil: :evil: :evil: haha jakas kara musi byc :lol: Quote
tunio Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='Agga'][quote name='carragan']Na Malenstwo ostatnio dwa razy pod rzad sie cos a'la husky rzucilo wiec czy wlasciciele haszczakow wciaz sa pewni,ze chca nas na zlocie ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Carr czy ja mam cie osobiscie za uszy na zlot zaciagnac... :lol: Mozesz sprobowac 8) Slyszalam,ze uszy w typie slonika Dumbo sa na topie :wink: A tak powazniej.Upewniam sie,ze wlasciciele haszczakow wyrazaja zgode na ustalenie hierarchii,co jak wiemy z doswiadczenia w przypadku,gdy Malenstwo wystepuje jako ustalajacy,nie wyglada sympatycznie :wink: Quote
Manu Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Carry, spoko... :D (jeśli o mnie chodzi oczywiście) Ale za to chciałabym sie upewnić, że nie pojedzie żadna sunia z cieczką lub tuż przed, lub tuż po... :roll: Bo awantury gotowe :evilbat: Quote
Recommended Posts