dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 heheh my sie do cieczki jeszcze nie szykujemy ;) po juz kawalek jestesmy i to spory bo okolo 70 dni ;) moze byc :D Quote
tunio Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Dbsst jesli doda sie do tego jeszcze ok.45dni do zlotu to mysle,ze bedzie w sam raz :wink: Manu,na taka odpowiedz liczylam :wink: 8) Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 carragan napisał(a):Dbsst jesli doda sie do tego jeszcze ok.45dni do zlotu to mysle,ze bedzie w sam raz :wink: Manu,na taka odpowiedz liczylam :wink: 8) uf uff uffff :D moge jechac przeszlam testy ;) :lol: :lol: Quote
tunio Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Nie Ty,a Szpilka :wink: A teraz dobranoc bo lece z nog. Pa. Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 carragan napisał(a):Nie Ty,a Szpilka :wink: A teraz dobranoc bo lece z nog. Pa. hehehe no w sumie masz racje ;) dzien dobry :D Quote
00000 Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Lista uaktualniona - Ka-ka wielka szkoda :( Za to mamy nową uczestniczkę - zgłosiła się KaRa_TC :D :D :D Pay - rezerwujemy przedział od Poznania - ja biorę Pagaja i dosiadamy się w Poznaniu, więc dobrze by bylo mieć swój przedział, zwłaszcza, jeśli jedziesz z psem (z manysią??). Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 olekg18 napisał(a):debe ty juz na gogach :o musialam wyjsc skoroswit wybiegac psa :x bo pozniej jest za goraca 0X Quote
Agga Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 szkoda ze dzis nie pryma aprilis bo mnie sie głupie zarty trzymaja.... :lol: Pagaj by mnie zabiła...a olek to chyba osobiscie :lol: Olek wszystkiego naj naj.... :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olus pisales zes szczepiony, tylko powiedz gdzie jest ksiazeczka szczepien grety cio?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 pociesz sie ze kaji ksiązeczka równiez zagineła :evil: Quote
Agga Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No włąsnie zapomniałam ale sie przypomniałąm Nie zapomnijcie na zlot czerwonych polarków, bluz lub koszulek... :lol: Quote
olekg89 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 heh mam niebieski :lol: wezme granatowe bokserki w czerwone uprawiajace sex diabełki ok mogą byc ??? :lol: Quote
Agga Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 olekg18 napisał(a):heh mam niebieski :lol: wezme czerwone bokserki w uprawiajace sex diabełki ok mogą byc ??? :lol: heheh moga byc byle był na swoim miejscu :roll: :wink: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 ja to najwyżej siakąś chusteczkę czerwoną znajdę :-? innego odzienia w tym kolorze nie posiadam na stanie :wink: Quote
Bogarka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Agga']No włąsnie zapomniałam ale sie przypomniałąm Nie zapomnijcie na zlot czerwonych polarków, bluz lub koszulek... :lol: Czemu? Quote
olekg89 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 bogarko-nikt niewie :lol: nie no ci co byli w zeszłym roku to wiedzą :lol: agga-wytłumacz nam bogarko-bedziesz z bogarem???? Quote
Agga Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Bogarka'][quote name='Agga']No włąsnie zapomniałam ale sie przypomniałąm Nie zapomnijcie na zlot czerwonych polarków, bluz lub koszulek... :lol: Czemu? Mały znak rozpoznawczy.... W zeszłym roku tez tak było mam nadzieje ze w tym roku wiecej osób sie postara NIE ZAPOMNIEC CHUSTY DOGOMANIACKIEJ! Quote
asiunia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Bogarka'][quote name='Agga']No włąsnie zapomniałam ale sie przypomniałąm Nie zapomnijcie na zlot czerwonych polarków, bluz lub koszulek... :lol: Czemu? Mały znak rozpoznawczy.... W zeszłym roku tez tak było mam nadzieje ze w tym roku wiecej osób sie postara NIE ZAPOMNIEC CHUSTY DOGOMANIACKIEJ! Hej!! Uffff :oops: A jak ktos ma chuste ma tez brac cosik czerwonego? :roll: Chyba mnie poznasz Aggus com? :wink: Quote
Bogarka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 olekg18 napisał(a):bogarko-bedziesz z bogarem???? Nie :(: To na sobie mamy miec cos czerwonego (albo chuste) jak przyjedziemy? Quote
Agga Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Bogarka napisał(a):olekg18 napisał(a):bogarko-bedziesz z bogarem???? Nie :(: To na sobie mamy miec cos czerwonego (albo chuste) jak przyjedziemy? byłoby fajnie... :lol: ale to juz zalezy od was... Quote
Marta_Ares Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Hejka chciałabym bardzo być na tym zlocie, ale mam kilka pytan: - czy moge przyjechac z 13tygodniowym szczeniakiem (oczywiscie jest po szczepieniach) - czy trzeba cos placic za psa (namiot , dwie osoby + pies) - jaki jest przedział wiekowy :D bo ja z kolezanka mam po 16 lat i czy bedzie ktos w naszym wieku sie zastanawiamy?????? Cały czas sie zastanawiamy Quote
asiunia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Marta&Ares napisał(a):Hejka chciałabym bardzo być na tym zlocie, ale mam kilka pytan: - czy moge przyjechac z 13tygodniowym szczeniakiem (oczywiscie jest po szczepieniach) - czy trzeba cos placic za psa (namiot , dwie osoby + pies) - jaki jest przedział wiekowy :D bo ja z kolezanka mam po 16 lat i czy bedzie ktos w naszym wieku sie zastanawiamy?????? Cały czas sie zastanawiamy Hej!! Wszelkie informacje sa na pierwsze stronce ps:kazda dogomaniaczka ma 16 lat :P a tak powaznie sporo osob jest w podobnym wieku np.ja :wink: Quote
Marta_Ares Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 ale niestety nie widze gdzie jest ile za psa i czy moze byc tai szczeniak:( 8zł za osobe w namiocie a pies??? Quote
Recommended Posts