sh_maniak Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ja tez wpadne na chwilkę was tam odwiedzić :wink: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 No no coraz nas wiecej .... Oleg to juz jajo zniósł... :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :D:D:D a Cobra, to ja widzę, że full info dotyczące psiechów oferuje. dziękuję :D no to widzę, że nas się tam całkiem sporo uzbiera :lol: ojjjj.....będzie się działo, będzie...... Quote
Cobra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 tak pisze bo aramis jest dosc wybredny jesli chodzi o kolegow, dodajac jego wielkosc i sile spotkania z nieopowiednimy znajomymi koncza sie niezbyt wesolo. Ale ogolnie jest spokojny olewka:P on ma swoj swiat, wkonciu husky z autyzmem:P a najus dominatorka i cpunek :P az od wciagania sie biala zrobila, abyla taka ruda Quote
Agga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Cobra napisał(a):Aramis on ma swoj swiat, wkonciu husky z autyzmem:P a najus dominatorka i cpunek :P az od wciagania sie biala zrobila, abyla taka ruda Pies z autyzmem? nayus była ruda? CObra wszystko wporzadku? :lol: :o :wink: Quote
arnika Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):jesooo - to by była pełnia szczęścia - Parówa poznam :angel: :angel: :angel: się nie ciesz jeszcze, tylko trzymaj kciuki żebyśmy wolne dostali :evilbat: Quote
00000 Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):Pagaj napisał(a):Kuna, waszka, strasznie się cieszę, że jedziesz :drinking: noo ja też - narazi nie mam 5 tys. więc jade :lol: I wreszcie będziesz mogła wypić ze mną wszystko, tylko nie pepsi.... 8) :wink: :lol: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Cobra napisał(a):aramis jest dosc wybredny jesli chodzi o kolegow jak ładnie ujęte ...... :wink: muszę zapamiętać takie oględne określenie :D no to mój też jest wybredny 8) ale przynajmniej nie jest autystyczny :hmmmm: :wink: Quote
olekg89 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 moja uwielbia igraszki sexualne z labkami i goldenami;P heheh nadstawia swoją c**** i brzuszek i pozwala sie dokładniewylizać;PP Quote
Cobra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-ka napisał(a):Cobra napisał(a):aramis jest dosc wybredny jesli chodzi o kolegow jak ładnie ujęte ...... :wink: muszę zapamiętać takie oględne określenie :D no to mój też jest wybredny 8) ale przynajmniej nie jest autystyczny :hmmmm: :wink: hyhy Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nie wiem czy to wazne ale Szpila ja i TZ tez jedziemy na zlot :D Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 to baaardzo ważne-Szpila nie przeżyje spotkania ze mną :evilbat: będę ją maltretować na zmianę z trójką Dagi :lol: :lol: :lol: skoro tutaj piszesz, to mam rozumieć, że to już na 1.000 % pewne :wink: dzielna byłaś w przekonywaniu TZ-a :wink: zmiana decyzji grozi poważnymi konsekwencjami :D:D:D :evilbat: Quote
Agga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):nie wiem czy to wazne ale Szpila ja i TZ tez jedziemy na zlot :D superancko...tylko zamelduj sie u Pagaj napisz jej emaila potwierdzajcego przyjazd na zlot....adres masz na pierwszej stronie :lol: Jesu SZPILA bedzie.... :o :angel: Yupi no to mam zajecie... :angel: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Pagaj napisał(a):malawaszka napisał(a):Pagaj napisał(a):Kuna, waszka, strasznie się cieszę, że jedziesz :drinking: noo ja też - narazi nie mam 5 tys. więc jade :lol: I wreszcie będziesz mogła wypić ze mną wszystko, tylko nie pepsi.... 8) :wink: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: łiiiiii poznacie moje drugie ja :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Oleg tylko nie zapomnij na zlocik gumy do skakaniaa... bedziemy mieli niezła zabawe... :lol: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ja jestem w gume do skakania mistrz nie do pokonania ;) :lol: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):ja jestem w gume do skakania mistrz nie do pokonania ;) :lol: olek mamy trzeciego do zabawy :lol: Quote
olekg89 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dobrze debe super weszme gume i bedziemy skakać!!!!! 8) mówuiłem ci agga ze ty zboczona cały czas o trójkacikach gadasz :evilbat: o sado maso ,gumkach,podskakujacym namiocie :evilbat: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 olekg18 napisał(a):dobrze debe super weszme gume i bedziemy skakać!!!!! 8) mówuiłem ci agga ze ty zboczona cały czas o trójkacikach gadasz :evilbat: o sado maso ,gumkach,podskakujacym namiocie :evilbat: jaka znowu zboczona olek :evilbat: dobra wypisuje sie z tego skakania w gume :evilbat: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 sam se pozwoliłam Jeszcze troszke i zlocik kupiłam nowe linki do namiotu...sprubujcie mi je w tym roku rwac :lol: Quote
PaYooK Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ELO!!! kto rusza na zlociq z poznania??? jak dobrze pojedzie ze mna pies a nie siostra :evilbat: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='PaYooK'] jak dobrze pojedzie ze mna pies a nie siostra :evilbat: pies zamiast antu??? Quote
Recommended Posts